Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | november 10, 2011

Färgexplosion

Hoppas att din dag på jobbet, hemma, ja var du än befunnit dig har varit bra. Pojkarna är ute och leker Burken i mörkret med sina kompisar och Liv kollar Djungel Hjul på tv. Jag ska börja med middagen. Det blir rester. Ska göra potatisplättar av moset vi åt här om dagen. Jag gillar att göra olika hopkok av middagsrester. Allt blir nästan godare som rester 🙂
Jag och Liv har målat nu på eftermiddagen.
Du gör mig glad 🙂
Kram ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Färgexplosion”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söt som socker är hon den lilla dockan ♥

  Svara
 • <3

  Svara
 • Gokväll! så koncentrerad liten konstnär och så söt som socker är hon också! Här har det gått i 110 km i timmen efter jobbet, läkarbesök med dottern, fotbollsskoköp med sonen, tanka, handla o hoppsan så var det kväll. Ska varva ner nu och imorgonbitti ska jag sova räv……111111.
  kram o godnatt!

  Svara
 • Hehe, så söt hon är, lilla Liv! Kreativ också ser jag 🙂

  Svara
 • Hihi, andra bilden är ju bara för skön, snacka om att vara koncentrerad, ser ut som hon tar uppgiften på största allvar och nästan är lite ”arg” mitt i allt skapande. En ny Rembrandt tror jag bestämt 😉
  Kram & godnatt på er

  Svara
 • Hej hej söta ni, ja visst jobbar man i sliter. E helt dööö hehe jag jobbar 86% bara för att kunnA VARA HEMMA LITE mer med barnen men denna vecka har jag nog jobbat 110% känns de som.
  ska dra iväg igen…kram zzzzz

  Svara
 • Var rädd om Dig ♥

  Svara