Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:07 | november 10, 2011

Framtida utflykt och julpsykos

God morgon min vän. Snart är det helg. Känner du det? Skön känsla 🙂
Igår på lunchen smet jag in på ROOM. Köpte de här till Liv från norska BLAFRE. Älskar det 70-tals inspirerade mönstret.

Termos till framtida utflykter och två söta plåtburkar.


Liv gillar Bambi.


Ho ho.


De här behåller jag nog själv 🙂 .


Jag kom fram till att jag måste söka hjälp för mitt julberoende. Jag gick runt i stan och mådde dåligt. På riktigt! Jag hade så starka obehagliga känslor att gå in på varenda butik med julpynt som jag såg. Än idag sitter jag och tänker på alla skyltfönster jag såg och hur jag fick stå emot för att inte gå in och go wild. Funderar på att köra flera mil till IKEA för det där speciella julpyntet som var slut när jag var där kanske har kommit in. Tänk om det tar slut igen? Jag behöver inget mer, jag får inte plats med något mer men ändå vill jag bara ha mer. Som Mona (Monas Universum) skrev till mig, Det finns tv-program med sådana som Du!
OUTSIDERS.
Jag passar även in i Extrema Samlare.
Har du också något som gör dig galen? Eller är jag den enda som lider av denna julpsykos? 🙂
All Kärlek ♥
 


16 kommentarer16 kommentarer om “Framtida utflykt och julpsykos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina saker du hittat!!
  Nee, du är inte ensam… jag är likadan, jag ääääälskar julsaker 😀 Om nån vecka kommer jag börja pilla lite i julsakerna som ska upp…
  Kram

  Svara
 • Det är ju jättebra att du faktiskt är medveten om att du har detta ”problemet” och att du faktiskt gjorde något åt ditt sug efter att gå in i butikerna, du avstod från att göra det! Det är ett bra steg i rätt riktning! 🙂
  Jättefina termosar till Livan!

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah.Javisst har man sina nojjor.Jag kastar och sorterar bort ALLT till min mans stora förtret.Alla har vi något;)) Termosarna var jättefina.Idag skiner solen i vårt fina Skåne.Det tackar vi för.Det känns annars så kallt och ruggigt.Jag har sovit med tjock tröja och strumpor i natt.Fryser hela tiden.Ha en riktigt skön dag söta du.Puss o kram på dig.

  Svara
 • God morgon/förmiddag! Vad söta ni är du och Liv när du gör din min. Det är oftast just att härma dem lite som tar bort ilskan eller det lite ledsna. Mina stora killar brukar jag brotta ner, jaga, pussa och krama. Allt för att bryta det negativa. Det brukar funka och är himla roligt.
  Fina saker du hittade igår. Perfekt för utflykten! Och sådana där burkar vill jag också ha. ROOM får jag besöka inom en snar framtid. Vill ha en fin burk till mina finncrisp. Annars är det tur för dig med ditt samlarbegär att du inte bor som jag med en kvarts promenad till IKEA. Och det är tur för mig att jag inte är lika samlartokig som du. Hihi.
  Min nojja: Jag vill ha rent på diskbänken. Finns nästan inget som är bättre än att komma ner till ett rent och fint kök på morgonen. Tända ljusen och brygga kaffet. Älskar den tysta morgonstunden!
  Önskar dig en fin dag! Kram

  Svara
 • Jag går inte bananas på just julsaker men jag har en ”hang up” på att jag inte kan gå ut ur en affär utan att handla, typ.
  Gäller framförallt i mindre affärer eller butiker.
  Det är som att jag känner att det är min plikt att handla om jag har gått in. Haha galet!
  Sakerna du köpte till Liv är supersöta! Jag har själv klämt och känt på likadana. Senast på Skansen faktiskt.
  Ha en finfin dag!
  Kram

  Svara
 • Fyyyyyyy va fint!! Åh va kär jag blev i termosarna! Sånna måste dottern få 🙂 Åååh va fina! Kram alla

  Svara
 • Tack för svaret angående kameran!
  Vet du möjligtvis exakt vad den heter? Det finns ju mängder av Canon Ixus 😉
  Är det den senaste 1100 HS?
  Du har ingen bild på kameran (svårt att se på ditt tidigare inlägg, den där man ser kameran i spegeln).
  Har en Nikon som jag är besviken på, då den inte tar bra bilder inomhus. Hoppas nu att jag, med lite hjälp från dig, ska få tag i den rätta perfekta kameran,
  Ha en bra dag!
  Kram

  Svara
 • Japp, det stämmer. IXSUS 1100 HS.
  Gillar även Canon Power Shot SX210 IS som jag också har.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Men du, julshopping är undantaget all annan shopping. Då är det legalt at go wild. I min källare så har jag stora plastbackar med julkulor. Varje back innehåller EN färg. Jag har ett helt rum där nere med bara julprylar…
  För flera år sedan så åkte jag varje höst till en huvudstad i Europa bara för att shoppa julprylar. Jag alternerade mellan olika städer, men vartannat år blev det London och Harrods. För på Harrods så har de världens snyggaste avdelning för julprylar. Som halva NK.
  DÄR kan du snacka om shopping!

  Svara
 • Love you 🙂

  Svara
 • Åh Hannah vad är det för märke på termosarna? Vore en perfekt julklapp till min brorsdotter!!! Var kan de finnas att köpa? Tack för en härlig blogg!
  Kram
  Sara

  Svara
 • Har du läst inlägget 🙂 Du var nog lite snabb för där står både märket och var jag köpt sakerna.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Ha ha jag läste först ” Extremt smala ”
  Tja du är ju faktiskt väldigt ”fit” så why not 🙂
  Jag gillar oxå inredningsprylar året runt. Jag är tvärtom, jag VILL unna mig men min logiska hjärnhalva säger att det är slöseri. Man ser vänner och familj som unnar sig spontana fina saker utan att grubbla för länge över köpet.
  Man måste få lov att unna sig! Så jag har börjat göra det. 🙂

  Svara
 • Du är inte ensam. Om jag hade råd skulle jag go nuts. Men så är det ju kul om man kan använda allt också, och inte bara ha det liggandes på hög, så jag sansar mig lite. 😉

  Svara
 • Hehe… ja du, du är inte ensam… Idag skulle jag bara springa in på blomsterlandet och köpa ett par små blommor. När jag kom innan för dörren upptäckte jag att de hade MASSOR av jättefint julpynt!!! Det slutade med att jag gick ut därifrån drygt 1000 kr fattigare… men lycklig! 😉 I helgen ska jag städa och smygstarta med allt julmys… 😀 kram

  Svara
 • Jag vet precis vad du menar!!! Jag är inte så crazy just i julsaker (för tillfället…) men jag har andra saker så får mig att go wild fullständigt.
  Nagellack!!! Och smådjur!! (hm, lustig kombo kanske?) Jag har dem i mängder och kan inte låta bli!! Nagellack måste jag köpa så fort jag ser ett jag inte har…
  Frågar du min lille Bonde så tycker han att jag går crazy över allting, inte bara lack och smådjur. Men det är om du frågar Bonden det…

  Svara