Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | november 11, 2011

Från ljus till mörk

Hej min vän. Nu har jag bestämt mig! Är så trött på mitt ljusa hår så nu vill jag bli mörk. Jag är ju mörk egentligen så då slipper jag hålla på att färga min utväxt var och varannan månad. Sedan är det så fint med mörkt hår. Back to the roots 🙂
Jag ska nog vara mörk över vintern och sedan bli ljus igen till sommaren.
Vad tycker Du?
Hittade gamla bilder från då jag hade mörkt hår.
De flesta är från från den tiden jag väntade Liv men också en från mina unga år, då jag bara var 21 🙂

Liten 🙂 .

Här låg Livan i magen.


Jag vill färga det chokladbrunt, riktigt mörkt och en lugg på det. Tänk Kleopatra!
Längtar!
Puss och Kram ♥


52 kommentarer52 kommentarer om “Från ljus till mörk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • DO IT!!!
  Du passar superbra i mörkt hår!!
  Men fundera på det där med luggen igen. Det verkar som om alla som klipper lugg ångrar sig efter en vecka eller två ;). Om jag inte missminner har en viss fru Hannah gjort den resan ;).
  Själv skulle jag ALDRIG klippa lugg. Jag har så krulligt och bångstyrigt hår att den bara skulle krulla upp sig och lägga sig som en enda lock mitt uppe vid hårfästet. Inte så snyggt! Haha.
  Må så gott!
  KRAMAR

  Svara
 • Du är jätte snygg i mörkt hår! Do it! 🙂

  Svara
 • Du är lika snygg vilket som, du vet en sann skönhet klär i allt!
  Många kramar och kärlek bästa Hannah! Kram

  Svara
 • Du är jättefin i mörkt så de tycker jag att du ska göra.
  Önskar dej o din familj en skön helg

  Svara
 • Fantastiskt vacker i mörkt!!!! Håller dock med ”ansapansa” när det gäller luggen. Man måste hålla på att fixa med den för att det ska vara snyggt. mycket lättere med lång lugg då. Men aalt klär en skönhet så du blir fin oavsett lång eller kort lugg!! 🙂
  kram

  Svara
 • Hej,
  Gud vad läskigt! Jag såg i morse en bild på dig när du var gravid med Liv då du hade lugg och mörkt hår och så tänkte jag oj vad fin hon var som brunett (fin som blondin också). Jag röstar för JA! 🙂

  Svara
 • Ja du är jättesnygg i mörkt hår 🙂

  Svara
 • Jättefint!! du passar superbra i lugg också. Lycka till!
  Trevlig helg, kramar Marie

  Svara
 • Kör på du är ju vacker i allt men brunt är fräscht till vintern och lugg ska du ha.
  Trevlig helg Hannah.

  Svara
 • Jaaaaaaaa……. du är jätte fin med mörkt hår!!!! Lycka till! Kram

  Svara
 • En sann skönhet passar i allt och du passar jättebra i mörkt hår, det framhäver dina vackra ögon!
  Jag brukar också göra som du att jag vill ha mörkt på vintern och ljusare på sommaren. Det är skönt att slippa färga utväxten hela året om 🙂
  Tycker du gör ett jättebra val som färgar mörkt, det passar du i! Dessutom är det kul att göra något nytt 🙂

  Svara
 • Gör´t! Du passar jättebra i mörkt.

  Svara
 • Himla lustigt, för just igår färgade jag mitt hår chokladbrunt och klippte snelugg 🙂 Jag har normalt brunt men nu blev det en mörkare variant. Du passar jättefint i mörkt så kör på!! Brunetter have more fun 😉

  Svara
 • Jaaa! SÅ vacker i mörkt! Du är såklart fin i ljust också, men natural rocks!

  Svara
 • Sista bilden när du har långt, lockigt brunt hår är väldigt fin! Har du tänkt lägga i löshår eller behålla längden du har idag? Jag tycker alla som vågar gå från blond till mörk är jättemodiga! Själv är jag för feg, har varit blond hela livet! 🙂

  Svara
 • Jättesnyggt, du passar kanonbra i mörkt, den nedersta bilden liknar du Izabella Scorupco!
  Jag har kört mörkt/brunt i nästan ett helt år nu, men är på väg tillbaka till ljust igen. Det är roligt att prova något nytt, även om maken har gått i chock sedan februari 😉
  Trevlig helg!
  Kram Karin

  Svara
 • Hej Hannah!
  Måste säga att den första och den sista är de finaste. Riktigt mörkt som du skriver tror jag blir bra, lite fesa-brunt blir inte snyggt, utan riktigt mustigt chokladbrunt tror jag på! =) Har klurat själv på att göra samma sak (inte lugg dock), men är lite för feg, är lockig så jag vet ej om det skulle bli snyggt, har ju dock bruna ögonbryn och underhåret blir mer och mer mörkt.
  Ha en trevlig fredag!
  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Klart Du skall vara lite mörk nu…det är ju bara att fixa det ljusare till sommaren igen…kul att ändra sig lite!!

  Svara
 • Så himla snygg! I ALLT! Nästan så att man blir lite arg faktiskt 😉
  Jag har också gjort mig mörkare, känns så skönt att slippa tänka på landningsbanan! Kram fining och lycka till, hoppas färgen blir som du vill!

  Svara
 • Ja gör det, superfint tycker jag!! Trevlig helg på er!

  Svara
 • Du är så himla fin på den sista bilden! Jag tycker absolut att du ska färga det mörkt 🙂
  Jag färgade mitt hår mörkt igår med lite ljusa slingor i, kanonfint!

  Svara
 • Om du så väl rakade håret hade du förmodligen sett bra ut, så bara köra på, de kan inte misslyckas, så fint ansikte som du har hänger det inte på håret hos dig 🙂

  Svara
 • Absolatynners 🙂 håller med samtliga!

  Svara
 • Klart du ska va mörk – det passar dig jättebra!
  Skulle också vilja klippa lugg, men jag är för feg. Bestämmer mig för att göra det titt som tätt och beställer klipptid, men när jag väl sitter där så… Ja, då blir det topparna, som vanligt… Jag är en liten fegis 😉
  Kram
  Anna

  Svara
 • Allt klär en skönhet som du!! Du är lika vacker blond som mörk!!
  Jag har också varit väldigt blond och blekte i extra slingor, men när jag väntade vårt första barn så ”mörknade” håret. Nu färgar jag chokladbrunt för att slippa den trista utväxten. Den blev så himla markant när min naturliga hårfärg blivit mörkare! Håret såg så trist och skitigt ut jämt tyckte jag 🙁
  KRAM, Carina.

  Svara
 • Du är fin som blond. Du är fin som mörk. Men du är som finast när du har den färg som du känner själv att du vill ha. Då du kan slappna av och känna dig fin. Gå på din magkänsla. Kraaam i massor!

  Svara
 • Snyggt Hannah med mörkt hår.Sista bilden är finast.Bara inte röda inslag;) Jag är själv en fegis när det gäller förändringar av mig.Önskar att jag vågade lite mer.Lycka till.Som sagt allt klär en skönhet som dig vackra du.Puss o kram.

  Svara
 • Fy vad snygg du är människa!!! 🙂
  Jag hade klipptid idag, men råkade få nackspärr igår så jag fick avboka 🙁
  Var hos naprapat idag så det känns lite bättre men långt ifrån bra.
  Fick ny tid på onsdag, ska färga mina små grå hår, tänkte mig brun åt det röda hållet.
  Kram!

  Svara
 • Nämen VAFAN! Kan man inte få vara ensam om NÅT!
  Seriöst. Du ser förjävla bra ut som mörk. ..också.
  Otippat.

  Svara
 • Är så van att se dig i ditt ljusa, och tycker att du är kanonsnygg i det, ju 🙂 Blont hår och knallblå ögon är så vansinnigt fint, tycker jag. Antagligen för att jag själv är mörkhårig och brunögd 🙂 Det man inte har, du vet…. 🙂 Men du passar superbra i mörkt också! Skönt att kunna göra sådär när man har lust till förändring.
  Önskar er en toppenhelg!
  Många kramar

  Svara
 • Du är jättefin även som brunett! Kul att variera sig lite emellanåt, ser fram emot bilder sen!
  Önskar dig och familjen en trevlig fredagkväll! kram

  Svara
 • du är finare i mörkt tycker jag! så kör på =)

  Svara
 • Wow vad snygg du är!

  Svara
 • Hade ingen aning om att du egentligen var mörkhårig. Säger bara en sak: SKITSNYGGT! 🙂

  Svara
 • Du kommer bli jättefin!! Tack för den goda energi du sprider! TACK!

  Svara
 • Vackra Hannah !!! Klart att du ska bli mörk !!! Snyggt ! Men du kan ju ha blått också eller vilken färg som helst och kommer vara lika snygg för det 🙂

  Svara
 • Jätte fint! Har gjort samma. Färgade mörk i början på hösten och planerar bli blond igen i vår. Ska dock tillägga att jag saknar mitt blonda hår lite. Trots att jag är ganska mörk nu för tiden så känner jag mig mer som mig själv när jag är blond! Men variation är alltid roligt! Kram! 🙂

  Svara
 • http://www.youtube.com/watch?v=-VN2KRxTdjE&feature=player_embedded
  Hi hi vad jag skrattade åt detta klipp. Tror att ”PruttHannah” och dina barn nog skulle skratta lika gott åt det som jag 😛
  Ps. På första fotot påminner du om Victoria Beckham

  Svara
 • Så konstigt, tänkte precis på det igår!! Att du är så fin i mörkt vid den här årstiden. Jag gör detsamma, längtar efter mörkt nu. På ditt första foto som du visade nu är du väldigt lik Victoria Beckham, fast vackrare. Sen är du superficiell på fotot med Liv i magen!!! Kram på dig

  Svara
 • … SuperFIN ska det stå!

  Svara
 • Tycker absolut att du ska färga håret mörkt 🙂 Passar dig jättebra ju!!

  Svara
 • Du är jättefin i mörkt hår! Själv är jag egentligen blond men har varit mörk nu i nästan 15 år.
  Lycka till med färgningen och ha det gott!:-)

  Svara
 • Jag är ju själv mörk så jag måste heja på det här valet :)! Minns att du var jättefin i mörkt hår förra gången du färgade. Kör på tycker jag :)! KRAM

  Svara
 • Säger som flera andra… DO IT! =)

  Svara
 • SKITSNYGGT!

  Svara
 • SNYGGT !!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
  Älskar bilden på dig me koftan o Livan i magen !
  Bli brunett för då kommer jag igen få höra hur lika du o jag är hahahha… 😉

  Svara
 • Å du är så vacker.
  Påminner om Victoria Beckham på första bilden.
  Supersnygg på andra bilden.
  Och lite lik Carolina Gynning på tredje bilden.
  Otroligt vacker på sista bilden. Vilket hår!
  Hur gör du för att ändra färg så fort? Jag har funderat på mörkt men frisören säger att jag måste ta det stegvis för annars blir håret lätt grönt när man är blond. Och sen är det väl sjukt svårt att få tillbaks det blonda. Orange i månader 😉 Berätta gärna hur du kan variera så.
  Kram!! Tjohoo, min första kommentar på BF 🙂

  Svara
 • Jag tycker du passar i både blont och brunt. Den sista bilden är så fin på dig. Du ser så harmonisk ut och oerhört vacker.

  Svara
 • Jag tycker det är snyggast med ljust:) Kanske för att jag själv sitter hos frissan och bleker rötterna varannan månad. Men du är såklart jättesnygg även i brunt:))

  Svara
 • Hej Hanna!
  Du kommer att bli jättefin som mörkhårig…också…tycker du är jättefin som ljushårig med.
  Men det här med att färga rötterna är ju liiite jobbigt och DYRT , iaf HÄRLIGT med förändring. Väntar med spänning på att se ditt nya jag!
  Kram på dig fina!
  Mia

  Svara
 • Tycker också att du passar bäst i mörkt 🙂 Och det är såååå himla fin med mörkt hår! 🙂 Är själv mörk sedan 6 år tillbaka.
  Har själv velat fram o tillbaka en tid nu ang mitt hår-dilemmat är om jag ska klippa mig kortare eller ej!? Har ganska långt hår nu så separationsångesten är stor… 😉 Men man måste våga förändra sig ibland 😉 Så jag har också bestämt mig nu och ska boka klipptid till veckan! (…tror jag…)
  Kram till dig och din fina familj 🙂
  //Jessica
  http://piinkeyes.blogspot.com

  Svara
 • Hej strålande Hannah! Du passar otroligt bra i både ljus och mörkt om du frågar mig. Själv far jag också fram mellan dessa färgar och kan aldrig riktigt bestämma mig om hur jag vill ha. Men mesta dels av mitt liv har jag varit ljus och de trivs jag nog bäst med..tror jag 🙂 Försökte gå till din gamla blogg och kolla på ditt mörka hår och när du väntade lilla liv men de gick inte.. är det bara jag som är oteknisk eller går de bara inte?
  Läser din blogg med glädje varje morgon och ser fram emot nästa inlägg med kärleksfulla och varma meningar och bilder om allt möjligt.
  Ha en bra dag fina du 🙂 Kram!

  Svara