Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:20 | november 11, 2011

Tatziki, korv och disco

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Sitter här som något katten har släpat in i min vuxensparkdräkt, skriver till dig och sippar på mitt nybryggda kaffe. Det är grått och disigt idag. Det passar bra då Mio ska ha Halloween-Disco med sin klass ikväll. Det är min föräldragrupp som håller i det så jag ska fara och handla korv med bröd och spöka ut fritidslokalen så barnen skiter ner sig 🙂
Mio har inte kunnat sova inatt för han har längtat så. När jag väckte honom vid sju så for han upp, klädde sig, åt frukost och fixade sig på en kvart. Sedan satt han med ytterkläder i hallen och väntade tills det var dags att cykla till skolan. Tänk om det kunde vara så varje morgon 🙂
Nu på dagen ska hans klass ha film-mys, se Tatziki, äta kakor, choklad och popcorn och senare mot kvällen blir det Halloween-Disco. Så hade nog Mio önskat att det var varje dag.
Vad har du för helgplaner?
För mig blir det lugnt. Det enda är den årliga MAMA-visningen på söndag som jag och barnen ska gå och så den viktigaste dagen av alla…. Farsdag 🙂
All Kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Tatziki, korv och disco”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad gulligt att han flög upp och satt och väntade på att få komma iväg. 🙂
  Här blir det middag, vin & babbel med bästa killkompisen och sambo ikväll. Och IDOL såklart. 😉
  Kanske tar en tur till pappas grav på söndag också. <3
  Stor kram & trevlig helg till dig!

  Svara
 • Oj, vad han måste ha sett fram emot den här dagen! Nästan som att vakna upp på julaftonsmorgon 🙂
  Kul att få spöka ut lokalen, det kommer säkert bli jättebra och läskigt! Lycka till med med korvshopping, inredande och disco!
  Ikväll blir det i alla fall idol på tv:n för min del, innan dess skall jag hinna med att plugga och träna. Resten av helgen är öppen för möjligheter. Min pappa bor 100 mil ifrån mig så det blir dåligt med fars dag firande 🙁
  Ha en kanonfin dag Hannah!
  Kram till dig

  Svara
 • Godmorgon vacker!
  Sitter oxå i min one piece och dricker kaffe och vaknar till.
  Visst är det underbart när barnen fixar och trixar själ på morgonen. Man blir så där varm i hjärtat av att se dom.
  Igår var vi till Stockholm och hämtade hem våran nya familjemedlem. Så äntligen är vi två tjejer mot fem killar:)
  I helgen ska jag få åka på spa i Tellberg och det ska bli så skönt. Fast lite vill man ju ändå vara hemma och bara mysa med den minsta vovve jag någonsin sett. Du kan se bild på min blogg om du vill. Jag har bara lite svårt att hitta ett bra namn, trodde det skulle bli en Doris, men näää inte riktigt bra ändå.
  Största kramen på dig och ha nu själv en underbar dag
  Kram från Viveka ❤

  Svara
 • Lilla söta Mio! Du har ju viss erfarenhet av att pynta läskigt så jag tror nog att Mio och hans kompisar kommer få en kanonkväll!
  Idag var det riktigt kyligt ute! Var tvungen att ta mig till apoteket för att hämta ut en salva. Tog bussen med min idag nästan översociala bebis. Han log och skrattade högt åt vartenda ögonkast och leende han fick hela resan. Både dit och hem. Jag älskar att han är glad såklart! Idag kände jag bara inte för att sitta och nicka och le åt övriga på bussen och se tacksam ut. Men nu är vi hemma igen och han har slocknat, tror jag det. Längtar tills han vaknar så bara han och jag får busa.
  I helgen har killarna fullt med idrottsaktiviteter och tävlig. Så jag ska heja! Och fira farsdag ska vi också göra såklart.
  Önskar dig en skön dag och läskig kväll! Lycka till med fixandet inför kvällen. Stor KRAM till dig Hannah!

  Svara
 • vi flyttar i helgen! som vi har längtat! från lägenhet till hus – åh, jag är SÅ glad! 🙂

  Svara
 • Ny här men har läst din blogg länge o gillar den mycket. Så nu äntligen har jag registrerat mej:)
  Önskar dej o din fina familj en skön helg

  Svara
 • Finns det nån chans att jag kan få maila dej privat angående tjejträffen.

  Svara