Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | november 12, 2011

Myskväll

Här hemma råder myskväll. Jag har tänt ljus och tagit ner alla våra täcken och kuddar till tv-soffan. Vi ska strax kura ihop oss i soffan och titta på film och äta godis.
Älskar myskvällar.
Önskar dig en fridfull kväll.
All Kärlek ♥


18 kommentarer18 kommentarer om “Myskväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härlig lördagkväll, här har det också varit mys framför FlygandeMattan på SvtBarn och sen stupade två övertrötta tjejer i säng, nu blir det mat, mys, godis och film i soffan!
  Kram
  BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

  Svara
 • Jag älskar också myskvällar! Vilken häftig ljusstake du har, vart har du hittat den?
  Ha det nu riktigt mysigt i soffan under täcket med familjen!

  Svara
 • Åh, den köpte Peter för flera år sedan på en butik som hette ONE. Tyvärr finns inte den butiken kvar 🙁
  Kram
  /H

  Svara
 • Vi myser också med en massa ljus och en brasa:) Millisen sover på mig och vi håller tummarna på lite sammanhållande sömn i natt.. bristvara för tillfället, Men nu njuter vi av lite vuxentid:) kram på er:)

  Svara
 • Å vad roligt, kom Liv fram till Märsta? Söta barn du har, gillar Mios önskning. Myser här hemma också, nu blir det brun-utan-sol och lite godis 😛

  Svara
 • Du kommer på tjejkvällen va? Helsingborg är ju nästgårds 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej:) jag undrar vad du använder när du lockar håret? Locktång vilken st i sånafall? Kram

  Svara
 • Hej Angelica,
  Det är lite olika.Ibland har värmespolar den strörre varianten men annars mellanstorlek på locktång. Tar en hårslinga och tvinnar runt tången för att inte få ”docklockar”.
  Kram
  /H

  Svara
 • Tack så mycket 🙂 ha en trevlig söndag kram

  Svara
 • Godkväll!!! Ville bara säga att jag hade en toppen dag på Gekås:) Har köpt alla julklappar till barnen, mormor, morfar, lillebror, kusiner m.m. O några fynd till mig också så klart;). Njöt för dig också så jag handla lite julsaker också. Dom hade super söta tygtomtar.
  Du får lura iväg Peter o shoppa loss…. Tyvärr blir det ganska dyrt så man kan bli lite deppig men då är det bara att titta i påsarna så blir man glad:). Man får hur mycket som helst för pengarna ju!!!! Nästan gratis:) kram

  Svara
 • Vad vore livet utan myskvällar : )
  Kram

  Svara
 • Så underbar tid nu när man kan tända ljus mm, dricka varm choklad och mysa i soffan. Love it. Imorrn blir det klassinnebandy hela dagen så nu ska jag sova…söta drömmar till dig, kramar.

  Svara
 • Nu när du är i full färd med att byta från brunett till blond så kom jag på att jag vid flertal tillfällen tänkt fråga om du bleker eller färgar hela håret eller om du gör folieslingor eller liknande. Du har sån fin ljus färg… mer silver-blond & jag blir hos frissan med slingor mer guld-blond… vad är hemligheten?
  Skulle bli oerhört tacksam för svar…
  Kram
  Lindha

  Svara
 • Hej Lindha,
  Nu när jag färgar utväxten kletar frisören bara i helfärg i botten. Jag färgar vilket är skonsammare än blekning. När jag var mörk och ville bli blond igen så la min frisör i flera lager med folieslingor. Gjorde det ett par gånger under ett år så blev det ljusare och ljusare. Allt beror ju helt på vad man har för hårfärg och pigment. Det som funkar på mig kanske inte funkar på en annan. Jag har varmare färg mer guldigt i verkligheten. Det ser silvrigare ut på bild. Personligen gillar jag den varma guldiga färgen bättre 🙂
  Stor kram och lycka till ♥
  /Hannah

  Svara
 • Tack för svar!
  Jag önskar er en mysig söndag…
  Kram Lindha

  Svara
 • Hej fina Hannah! Kul med förändring, själv är jag för feg. Hoppas du haft en trevlig och mysig helg! KRAMAR

  Svara
 • Hej.
  Tack för en super blogg,älskar att läsa dina inlägg!
  Undrar vart du köpt den superfina byrån på bilden ovan?

  Svara
 • Tack snälla.
  Den har Peter köpt på R.O.O.M för en herrans massa år sedan. Vi ska sälja den så håll ögonen öppna 🙂
  Lägger upp den på Blocket men också här.
  Kram
  /Hannah

  Svara