Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | november 16, 2011

Nattliga aktiviteter

God morgon min vän. För mig är det morgon, för jag vaknade precis 🙂 Jag har sovit hemma hos Jessica, vi kom hem strax efter tre inatt så vår sovmorgon är berättigad. Vårt Twilight-maraton slutade klockan två på natten! En mysig dag och natt hade vi alla fall.
Dagen började hemma hos min syster där jag äntligen fick träffa älskade lilla Charlie. Han var den minsta och sötaste jag sett. En minibebis. Har aldrig hållit i en så liten förut. Kan inte sluta tänka på hans lilla kropp och söta fina ansikte. Han var inte lika mosig och som bebisar kan vara utan han hade ett finmejslat ansikte med fina drag redan nu, bara drygt en vecka gammal.

Välkommen till oss lilla vän.


Vi fick en god lunch så vi kunde ladda inför vår bionatt.


Charlie fick massor av presenter. Den här var dock min favorit. Superlativ-tavlan från Babywall.se.


Efter besöket hos syster och det lilla miraklet bar det iväg mot Twiday.
När vi visade våra biljetter för den vampyrutklädda biljettkillen tittade han på oss ch sa, ”Och ni har fyllt 15 år?” med ett avgrundsskratt 🙂
Första filmen började vid 16 och sedan var det halvtimmespauser mellan de andra filmerna. Vid midnatt var det äntligen dags för den senaste och näst sista filmen i The Twilight Saga, Breaking Dawn.
Alla satt och suckade avundsjukt och inget öga var torrt 🙂

Den största salongen på Sergel biografen var proppfull av skrikande tjejer och några tanter.


Det var skönt att få sova ut men jag känner mig riktigt tjock i skallen och seg ändå. Ska dricka lite kaffe och vakna till.
Hur är det med dig?
All Kärlek ♥
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Nattliga aktiviteter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Åh det låter jätteskoj! Vill så gärna se den nya twilightfilmen, känner at den är helt i min smak 🙂
  Tyvärr ligger jag nerbäddad i min tredje förkylning på raken, suck.
  Men men måste va frisk till nästa helg! Ska bil kul att se er igen.
  Många kramar/Annika

  Svara
 • Och vilken goding han är lille Charlie! Söt:)

  Svara
 • Han är verkligen en fin varelse lilla Charlie 🙂
  Kul att Twilight maratonet blev lyckat! Jag förstår att du känner dig lite mosig i skallen idag med så många timmar med filmtittande, det kräver ju sitt också.
  Nu blev jag lite sugen på att hyra alla Twilight filmer, stänga in mig en dag i helgen och bara se på filmerna som så många älskar 🙂
  Ha en bra dag!!

  Svara
 • Så underbart fin han är lilla Charlie.
  Ha en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Yeahj! Nu fungerar det att kommentera igen for mig och jag ar tillbaks efter flytt och uppackning av manga lador. Harligt! Later som ni haft det kul pa bion. Lite jobbigt att vakna med trott huvud men anda ganska skont, lite kul att kanna sig trott pga nattliga aktiviteter som bio och inte bara for att man varit uppe med ens barn under natten. Ha en fin dag! kram towe.

  Svara
 • Wow säger jag bara vilken maraton av film, hehe Förstår om du känner dig seg i dag. Han e så söt den lille Charlie visst e det mysigt och gosa och lukta på dem, de är så underbara. Ibland längtar jag efter ett syskon till Filippa, men jag stannar nog bara vid den tanken, Har 4 st nu i olika åldrar på 20,13,11 och snart 4 år. Får vänta på barnbarn istället 😉 3 tjejer och en kille, sonen är 11. Jag väntar in dig snart*s* kram och låter som ni hade en toppen kväll, kul att bara göra ngt för sig själv ibland. De händer mig tyvärr väldigt sällan, men men 2012 blir ett bättre år hoppas jag.

  Svara
 • Vilken söt liten Charlie! 🙂
  Var den BRA!!??!! 🙂 Jag ska snart göra ett biobesök jag med. Jag kan se twilight filmerna utan att känna mig tantig, jag menar, jag är ju i 20 -årsåldern(29, fniss) Förstår inte att biovakten skrattade, du kan ju lätt lura att du är yngre. Jag tycker inte du ser ut en dag över 20 😉
  Krama

  Svara