Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:46 | november 17, 2011

Efter Tio med Malou

God morgon min vän. Allt väl? Idag är jag iväg hela dagen. Första ska jag vara gäst hos Malou i Efter Tio. Jag , Paolo Roberto och Malena Ernman ska prata om allt mellan himmel och jord. Efter det så bär det iväg ut till Studio Gråskala där det ska plåtas. Några av oss i Familjen ska ta bilder tillsammans. Jag, Mona, Victoria och Anna (Starwomen). Det kommer bli riktigt kul 🙂
Hej på en stund.
All Kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Efter Tio med Malou”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon Hannah! Önskar dig en fin dag! Är säker på att du kommer få en väldigt rolig dag. Kram<3

  Svara
 • God morgon!
  Vad kul! Jag som brukar titta på Malou efter 10, då får jag se dig i rutan. Hoppas ni får det kul där i studion 🙂
  Kul att ta bilder med familjen, bilderna kommer helt säkert bli kanonfina!
  Ha en underbar dag idag Hannah!

  Svara
 • Lycka till! Kommer att titta på dig snart, och ska bli kul att få se alla fina bilder sen. Kram och ha en toppen dag!!

  Svara
 • Vilken kul dag du har framför dig!
  Eftersom jag jobbar hemifrån idag kan jag se dig hos Malou snart :).
  Kul med fotograferingen också!
  Ska bli spännande att se bilderna sen!
  Stor kram Anna

  Svara
 • Jag satte precis på tv 4 så jag ska se dig innan jag sticker 🙂
  Ha så roligt i familjen när ni träffas idag!! Hoppas ni delar med er av lite kort sen 😉

  Svara
 • Attans, missade Efter Tio. Hoppas Paolo lät er andra få en syl i vädret 😉 Igår i Kvällsöppet var han helt omöjlig, till slut gick som tur var hans (och i och för sig alla andras också) mikrofon sönder 🙂 Jag tycker att han oftast framstår som väldigt osympatisk i TV (vilket inte behöver betyda att han är det i verkligheten), vägrar lyssna på andra och har igen aning om hur man tar kritik. Men hoppas ni hade en trevlig pratstund. Ska kolla på nätet.

  Svara
 • Lycka till i dag fina Hannah.Puss o kram.

  Svara