Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:56 | november 17, 2011

Photoshoot

God kväll vacker. Har du haft en bra dag?
Jag agerar just nu badvakt. Mio och Liv sitter i badkaret och skvätter vatten över hela badrummet. Kul har de 🙂
Ikväll bokade jag årets första julbord. Konstigt det känns att det snart är jul. Nästa helg är det redan första advent. Jag kan vara den som längtar mest i hela världen på att få börja julpynta, tända mina juldoftljus, koka julskinka, slå in julklappar, dricka glögg och det bästa av allt… köpa julgran!
Dagen har gått i ett som mina dagar brukar göra, men ovanligt kul har det varit 🙂
Ute i Aspudden på Studio Gråskala samlades vi för en plåtning. Jag, Victoria, Mona och Anna.

Behind the scenes.


Anna och Maximilian. Han satt så lugnt och snällt i sin vagn och tittade hela tiden.Victoria med stekpannan i högsta hugg. Passa dig!


Mona och Anna.


Mona bjöd på sin snyggaste pose.Livs kängor fick vara rekvisita.


Snart ska du få se resultatet. Kommer bli skitsnyggt.
Nu ska jag natta barnen och mig själv.
Sov gott min vän.
Kärlek ♥
 
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Photoshoot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud hade ingen koll på att det var första advent redan nästa helg…… Jag är så där att jag måste pynta till första advent men i år känns det fööör tidigt inga minusgrader att prata om ingen snö det känns som höst fortfarande inte jul.
  Jag kokar inte julskinka men däremot lussebullar och pepparkakor i massor 🙂

  Svara
 • […] för en plåtning. Mer bilder kommer, sålänge kan ni kika in till fina Hannah om ni är nyfikna HÄR (funkar länken?? Inte så hemma på det här med att […]

  Svara
 • Jag har putsat fönster idag, allt inför advent. Köpt nya julgardiner som ska upp, så nästa vecka börkjar julen synas här…längtar sååååå, julen är min bästa månad 🙂 älskar den med alla härliga ljus i fönstren, motiv ute i trädgårdar, hus som pyntas med belysning. Tycker det är underbart.
  kram och godnatt!

  Svara
 • Hej Fina! Jag måste få fråga vad du köpt dina fina skor och byxor du hade på dig i dag?
  Det var roligt att se dig på tv i förmiddags, du såg ut att vara en supergullig tjej! började läsa din blogg i dag. Kraaam

  Svara
 • Tusen tack 🙂 Kul att du hittat hit! Mina skor köpte jag på Sko Punkten förra året och byxorna kommer från Acne.
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Vad spännande det skall bli att få se resultatet, ni verkade ha roligt i studion alla fall!
  Men, va? Är det första advent redan nästa helg? Jag hänger verkligen inte med! Men det var en rolig överraskning, tack så mycket, nu har du gjort mig glad!! 🙂 Då är det äntligen dags att pynta hemma, längtar, längtar!!!
  Jag har haft en bra dag idag och den kunde inte sluta bättre än att överraskas med första advent 😉
  Ha en fortsatt bra kväll!

  Svara
 • Gokväll! Ni verkar ha haft en rolig dag, härligt o spännande! Ja, tänk att det är advent nästa helg…känner lite stress över mina fönster som ska putsas, får väl ta ett då o då så de blir rena till ljusstakarna ska fram. Hörde just att någon vinter inte är påväg utan varmare grader igen…hoppas vi får en lite vit jul iallafall!
  Nu ska jag kojsa, imorgon jobb sedan relaxbad på kvällen…gott!
  Sov gott!
  kram kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  ser att ni hade en mysig dag.. ska bli så spännande att få se era foton..
  Brukar titta in till de flesta av er så det va roligt att få se alla på ett ”klipp”
  Nu bed time här
  må så gott vi hörs igen kramar

  Svara
 • Du skulle gärna ha ju året om, va? 😉
  Läste din underbara mans sköna twitter om stressen om att hinna köpa julgran 🙂
  Själv har jag en jättefin konstgjord gran som jag alltid sätter upp och pyntar till första advent, dvs jag kör hela julkittet redan då. Så till torsdag är det dags 🙂
  Kram och ha en fin fredag

  Svara
 • Hej, spännande att se resultatet.
  Vill önska dig en skön helg, själv åker jag upp mot Stckholm idag och ska ha en skön helg med tjejerna och bla gå och se Lena Ph.
  Ska bli så härligt!
  Kram kram

  Svara
 • Snygga tjejer!!! Vad roligt ni ser ut att ha haft…. 🙂
  Önskar en trevlig helg! KRAM ♥

  Svara