Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:09 | november 20, 2011

Knäppskallar

Sitter stum framför en skönhetstävling för barn på TLC. Små flickor från 3 år klädda i korta kjolar, toksminkade och showandes på scen där de tävlar om en skönhetstitel. Trots att jag sitter med prinsess-diadem känner jag mig väldigt normal jämfört med de föräldrarna jag ser på tv. Sjukt program med knäppa föräldrar. Stackars barn!

20111120-160306.jpg

3 kommentarer3 kommentarer om “Knäppskallar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch ja, dom är riktiga knäppskallar dom där föräldrarna. Stackars små barn! Jag undviker att titta på såna program just för att man bara blir arg!
  Kram på dig!

  Svara
 • De är väl de där amerikanska skönhetstäävlingarna i olika ålderskatogorier, har sett de med, lider med barnen då de är ledsna och trötta, mammorna vill bara tjäna pengar känns de som 🙁

  Svara
 • Jag vet inte vad som händer men det går inte att kommentera picnick inlägget =/ så jag gör det här i stället, vi brukar också picnicka på köksgolvet eller så har vi kojfika (fika i egenbyggd koja med filtar) Eller så har vi fruktmysrace i badkaret jag å Claris. Det är bara fantasin som kan sätta stopp för bus och tokigheter! Kram till er!

  Svara