Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:12 | november 21, 2011

Oljigt hår

God kväll min vän. Barnen sover och jag sitter i soffan och slötittar på CSI. Med datorn i knät så kan jag inte låta bli att skriva till dig.

På onsdag börjar min förvandling. Hårfärgsförvandlingen. Jag färgar mig mörk på onsdag och på torsdagmorgon sätter jag i extensions. Bestämde mig för att ha lite längre till en början. Saknar lite mitt långa hår trots att jag även trivs jättebra i min längre page. Tänkte att det är ju bara att ta ut mina extensions om jag vill ha lite kortare. Eller hur?

För att mitt hår ska se friskt ut efter färgningen har jag beställt en olja för håret. Har lästa att denna ska vara bra. Har du provat?

Morrocanoil.

Beställde oljan och en hårinpackning.

Nu ska jag göra mig klar för kvällen. Medium börjar om en dryg timme så jag måste försöka hålla mig vaken.

Puss och god natt ♥


25 kommentarer25 kommentarer om “Oljigt hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fantastiska produkter!!

  Svara
 • Håller med:-)

  Svara
 • Vad spännande det skall bli att få se hårförvandlingen, du kommer bli så himla fin! Helt rätt med hårförlängningen, det går ju att ta ut då man blir ”trött” på det. Jag har ”clip on” hår för de dagarna då jag vill ha lite mer hår på huvudet 🙂

  Hoppas produkterna är bra, du får göra en utvärdering efter användandet så vi får veta om det var något att ha eller inte 🙂

  Ha en fortsatt god kväll och sov gott!

  Svara
 • Klickade hem samma produkter igår.Håller tummarna för att dom är bra.Sov gott fina du.Kram.

  Svara
 • Jag har oljan och inpackningen och dom är underbara!! Luktar gott oxå 🙂

  Svara
 • Åh den där oljan är underbar och doftar ljuvligt:))

  Måste fråga om tipps här! Har varit skild i ett halvår och ska på min första date ever om tre veckor. Vi ska ses i Stockholm men jag bor inte där och har inte så bra koll på stan och han bor i Hälsingfors. Men vad gör man på date i Stockholm? Önskar tipps på mysig restaurang och dyligt! Blir otroligt tacksam för lite hjälp här!!! *nervös*

  Svara
 • Spännande med dejt!

  Här finns en massa tips och aktiviteter, restauranger osv. Hoppas du hittar något som passar! 🙂

  Svara
 • Hej fina Michelle,

  Vad pirrigt och spännande med en dejt 🙂 Ska ni ses om tre veckor så hoppas vi på att det är massor av snö. Stockholm är så mysigt när det är snö och julskyltning och juldekorationer överallt. Man kan göra allt från att åka skridskor i Kungsträdgården till att promenera i gamla stan och dricka varm glögg. Boka bord på någon mindre mysig restaurang. Strunta i julbord och gå och ät pasta eller något annat. Italienska restaurangen Papas är jättemysigt, Kuba-inspirerade Supper är coolt med goda drinkar och hotell Rival på söder har bra mat och häng. Hoppas du får en underbar kväll och att han uppvaktar dig på bästa sätt. Du måste berätta hur det gick sen 🙂

  Puss och kram

  /Hannah

  Svara
 • Tusen tack för tippsen! Hoppas också på snö och ett julpyntat stockholm:)). Hihihi känner mig som en 14åring;-) Papas låter ju mycket trevligt! I will kiss and tell;-)) Lämnar en liten komentar sen om hur det gick:))
  Kramisar!

  Svara
 • Har inte provat den typen men Aragan olja den är nog mer vårdande och man behöver inte bli rädd att håret ska tyngas ner. Hoppas du gillar denna olja

  Svara
 • Åh vad roligt att se förvandlingen! Jag blev oxå mörk igen efter att ha vart morotsröd i 1,5 år. För mig var det som att komma ”hem”. 🙂 Har hört att oljan ska vara grym. Själv ska jag testa ricinolje kuren. Sägs att håret ska växa mellan 3-5 cm i månaden, tack för kaffet! 🙂 En vän till mig fick ihop 3 cm förra månaden!

  Kram

  Svara
 • Ja de är jätte bra !!!

  Svara
 • Vad kul med förändring, kommer bli jättebra:) Blir själv sugen på att färga när jag kollar bilder från typ 3 år sen.men vågar inte, tog mig över ett år att bli blond igen å hann gå igenom några mindre roliga färger under tiden:) . Tar det till nästa ålderskris:) kram

  Svara
 • Jaa 🙂 FIN du kommer o bli… !!!!!!!!!!!!!!!

  Jag har ett tips, jag har ju oxå exstantions.. o dessa är såååå BRA för mitt hår..+ att mina exstantions blir super http://eleven.se/orofluido-promo-pack-elixir-mask-15755.html KÖP !!!

  Kul..nu när du blir brunette så kommer jag igen få kommentarer att vi är så lika 🙂
  KRAM o håll tummarna för mig nu.. väntar ju på nåt speciellt besked 🙂

  Svara
 • Tack för tipset! Håller mina tummar stenhårt och hoppas på det bästa ♥

  Din look a like 🙂

  /H

  Svara
 • Jag använder mig av oljan och den är skitbra! Jag kan knappt sätta upp håret i en tofs när jag använder den för håret blir så lent 🙂

  Svara
 • Jag som har självlockigt hår, och därmed lätt får torrt och frissigt hår, använder olja jämt. Har inte testat just denna men använder Kerastases olja som är jättebra.
  Spännande med färgningen!

  Svara
 • Den där oljan är jätte bra. Tipsade faktiskt själv om den i min blogg för några dagar sedan.

  Hoppas du får en trevlig dag! Kram kram

  Svara
 • Det var där jag såg den 🙂
  Tack!
  Kram

  /H

  Svara
 • Hannah, fina du. Jag läser både din o Maggans blogg o skulle så gärna vilja att du nämner för Maggan om MJÖLKPROTEINALLERGIKER. Jag kopierar o klistrar samma inlägg till dig. Må gud vara med Charlie.

  MJÖLKPROTEINALLERGIKER
  Det låter som det. Min systerson, idag 1 år var det o hade exakt sammas ymptom som din Charlie. Magdalena, jag hoppas du läser detta. Till slut blev min systerson Leo så svag så han inte kunde ta ersättningen, utan fick sondmatas. Det finns inga TESTER man kan göra för mjölkproteinallergiker, utan man börjar ge barnet MJÖLKFRI ersättning, den heter NUTRAMIGOEN. I början började de ge min systerson 30 ml var tredje timme. Utav det började han gå upp till slut, för det TÅLDE TARMEN. Alltså de körde uteslutningsmetoden i sista stund OCH DET FUNKADE!! Men det var på håret! Värt o testa i det här läget för er. Skickar detta till Hannah oxå, för jag kan tänka mig du inte orkar läsa alla kommentarer när du är så slutkörd. LYCKA TILL VÄNNEN!

  Svara
 • Jag såg det du skrev och påminde henne om att fråga läkarna om det.

  Tack för din fina omtanke.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Jag har oljan och den gör håret mjukt och glansigt och luktar gott, win win! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,

  Den oljan har jag hört en massa gott om. Vart har du beställt den? Jag är också inne på att byta hårfärg men vet inte vilken jag ska byta till. Jag ska till frissan på fredag så får se om jag får något bra tips då..

  Ha det gott!
  Kram, från Hannah

  Svara
 • Jag ha me hört bra om den oljan, får nog oxå ta o köpa den låter det som 😉
  Du kommer passa jättebra i mörkt hår, särskilt nu till vintern.
  kram

  Svara
 • Jag har kört med oljan länge och den är kanon, jag kör med Moroccanoil Light. =)

  Svara