Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | november 21, 2011

TV-shop och goodiebags

Hej igen min vän. Jag blir hemma idag. Känner mig inte sjuk men sjukligt trött och tung i kroppen. Jag har min skönaste pyjamas på mig, raggisar och ligger inlindad i en filt på soffan. Jag har en hel del att göra men det enda jag behöver är datorn så jag kan fixa allt från denna position och med ett mindre tilltalande yttre 🙂
Jag har TV-shop på i bakgrunden. Jag ligger här och fascineras över vllka fantastiska saker man kan beställa. Super BH:ar, ångstrykningsmaskiner och hårborttagnings-mojänger är bara några saker som man inte kan klara sig utan. Jag har än så länge inte beställt något men det kliar i fingrarna. Mig kan man lura på vad som helst 🙂
Nu är det bara några dagar kvar till vår tjejkväll. Tjoho! Det ska bli så kul. Victoria, Matplatsen kommer också ner till Malmö. Ser så mycket framemot att träffa många här från ”familjen”.
Samuel Gajicki kommer ner från Stockholm och sjunger och spelar för oss. Man går därifrån med en smockfull goodiebag, fylld med allt från smink till bredband.
Skånes egna stjärnbloggare Fnulan har hjälpt oss oerhört mycket. Hon är en klippa. Tack ♥
Vi äter, dricker, dansar, tjattrar, shoppar, blir stylade, sminkade och minglar kvällen lång.

me&i är där och visar sina fina kläder. Kanske blir du en me&i-säljare när kvällen är slut.


Duktiga make up-artister från Make Up Store är där och ger tips och råd. Vill man få lite extra smink så är de där för dig.


Samuel!


Det är bara ett axplock av vad kvällen bjuder på 🙂
Hoppas att vi ses.
Puss och kram ♥
 


19 kommentarer19 kommentarer om “TV-shop och goodiebags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååå va det hade varit roligt att få gå på er kväll. Men det är min barnvecka så jag vill inte ”offra” helgen… Men va skoj det hade varit att få träffa er + att få en goodiebag, det har jag aldrig fått nångång 😉 Hoppas ni får kul. Jag kommer tänka på er!!
  Kram

  Svara
 • Wiee, detta kommer bli så kul 😀 att få träffa dig igen och även ”tjejgänget” 😀
  Kram
  Lommo

  Svara
 • Åh den där tjejkvällen ser helt underbar ut! Så tråkigt att jag inte kan vara med, men nästa gång bara måste jag:) Vill ju så gärna träffa alla IRL.
  En hemmamåndag låter inte helt fel, mys på!
  kram

  Svara
 • Ni kommer få det toppenbra, blir lite avis!
  Ser fram mot när Bloggfamiljen har sin träff norrut i Sverige! 🙂

  Svara
 • Åh du gör det precis det jag önskar jag kunde gjort idag. Har känt mig frusen och öm i kroppen hela helgen och var inte alls redo för ny arbetsvecka idag när jag vaknade. Men en dusch och alvedon fick mig att linka iväg.
  Mys på du!! Jag tror jag ska kompensera mig själv genom att åka inom och köpa lite mer julmys på Ikea innan jag far hem till barn och man.
  Kram

  Svara
 • Godförmiddag!skönt att du kan jobba lite hemifrån,bra ibland med datorjobb. Hoppas tröttheten ger med sig.
  Kram kram

  Svara
 • Underbart med pyjamasdagar. Statusen är ungefär densamma här, bortsett från att jag har tagit en lååång och varm dusch! 🙂 Japp, vi ses i Malmö och det ska bli så vansinnigt kul! Just nu råder här halsont, kli i näsan och munsåret från helvetet har gjort entré!!! Aaarghh! Det rättar nog dock till sig till helgen, hoppas jag.
  Kram på dig!!

  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag kunde fått vara med på Lördag, tyvärr så hittar jag ingen som vill hänga på.
  Hoppas det blir fler chanser =)
  Krya på dig Hannah!
  Kram ifrån Sofie

  Svara
 • Såg dig i sigtuna nyss, satt vid busshållsplatsen men var för feg för att säga hej 🙂

  Svara
 • Åh, lördag!! Jag kommer – ska bli jätteroligt att ses verkligen! Tror att det kan bli en toppenkväll! 🙂

  Svara
 • Hej!!
  Har bestämt mig för att åka ner från Göteborg! Ska bli jätteroligt!! Var på Årets Mama-galan för en vecka sedan, men jag är säker på att detta kommer slå det med hästlängder ;-)! Ha en bra dag! Kramar!

  Svara
 • Ska bli riktigt roligt..Längtar redan… o Ja våran lilla Fnulan är fantastisk…
  Kramar Silla

  Svara
 • Ska bli sjukt trevligt!!

  Svara
 • Åh vad roligt ni kommer ha på bloggträffen, önskar att jag också kunde vara med och dela en dag med alla fina bloggare och bloggläsare! Jag får förhoppningsvis läsa om och se en massa bilder från dagen istället 🙂 Säg till när/om det är dags för en bloggträff någonstans norrut 😉
  Hoppas du får en bra dag, trots tröttheten!

  Svara
 • Jag kommer hoppas jag*L* Har betalat in o så,men ej fått besked mer ang tid o så. Har man kommit med då???
  Ser verkligen fram emot det o en kväll med alla tjejer o massa kul.
  Dottern min på 18 år ska jag oxå ta med.
  kram kram

  Svara
 • I välkomstmailet du fått med kontouppgifterna står tid, adress och annan info.
  Kontakta oss om du har frågor på [email protected].
  Du och din dotter är hjärtligt välkomna.
  Vi ses 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Det ska bli superkul och spännande! Hoppas jag springer på några välkända ansikten 🙂
  Kram!

  Svara
 • Åh längtar till tjejkvällen 🙂 Ser fram emot att träffa både dig & Victoria (Matplatsen). Kram

  Svara
 • Ska verkligen bli kul att träffa underbara Fnulan och alla andra underbara blogg vänner på lördag!
  Och du… Tips… håll dig borta från TV- Shop… har en dotter som är som dig… man kan lura på henne vad som :P, hitills har jag lyckats stoppa henne 🙁 Haha… men mig veterligen så är det mest skräp det där på TV shop…. har aldrig handlat något, men har vänner som gjort! Och missnöjda var bara förnamnet!

  Svara