Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:15 | november 22, 2011

Frukost

God förmiddag min vän. Morgonen har gått åt till att köra till skola och förskola, hämta igen för att följa med Mio till tandläkaren för att sedan lämna på skolan igen. Nu fick jag tid att äta frukost 🙂

20111122-101410.jpg

Mår du bra?

Du är Värdefull!

All kärlek


16 kommentarer16 kommentarer om “Frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej..Jag mår bara fint och äter en andra frukost nu.
  Tog en liten vid kvart över 6 då jag sen skulle lämna bilen o sen ta promenad hem på 30 min.
  Tvättar o städar o liten paus nu.
  Kolla tåg o buss tider inför lördagen ju….får ju ta tåg 1,5 timme o sen buss vidare mot Limhamn. Då ses vi. Massa kram o ha en bra dag

  Svara
 • Vad kul det ska bli att ses 🙂 Hittade du all info i mailet?

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Jadå jag hittade allt jag behöver o nu även tåg o buss tider, Så vi ses på lördag. Kram/ Catarina

  Svara
 • Man hade väl mått bättre OM man hade haft det lika gott ställt som du/din familj! Nästan alla som läser din blogg önskar och sitter och drömmer när vi ser vad du handlar och i vilka affärer osv. Och när din man köper dyra saker till dig hela tiden osv. Ja listan kan göras lång! Bara den här oljan du visade för håret! Hur många har råd att köpa en sådan flaska av alla oss normala arbetare?! Nej just det. Så ja, man kunde ju mått bättre! Pengar gör en inte lyckligare sägs det, men JO det gör det i många situationer. Du kan ju testa att använa EuroShopper shampoo t ex en dag eller något annat i den stilen som många av oss vanliga arbetare får köpa.

  Svara
 • Hej, Jag känner en oerhörd tacksamhet och ödmjukhet till att jag har en frisk familj, ett hem och kärlek. Det är det viktigaste. Att jag sedan vissa månader kan unna mig något extra är jag oerhört tacksam över. Jag har varit i en sits, när jag skiljde mig, då jag suttit själv med två barn, lån, räkningar, inga, pengar och inget hem. Jag fick flytta hem till min mamma med pojkarna där vi bodde och delade säng i nästan ett år. Euroshopper-schampo var lyx! Jag lyckades bli skuldfri men det tog lång tid. Jag har ingen fast lön varje månad utan får se till att jobba ihop min lön genom olika saker. Jag skriver krönikor, jobbar med JOOLZ och driver Bloggfamiljen med min man. Men det ger inte mig en garanterad intäkt varje månad. Många sömnlösa nätter att vara egen företagare. Som jag skrev är jag tacksam för det jag har, men tacksamheten och lyckan ligger inte i oljan för håret eller i ett doftljus, det ligger i den trygghet i själen som jag har fått. Trist att du har ett sådant agg. Gör mitt yttersta och vrider ut och in på mig själv varje dag för att stötta och hjälpa vänner och andra som inte har det bra. Tycker alla borde göra det istället för att klanka ner och spy galla.
  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ha världens bästa dag, du är en glädjekälla!

  Svara
 • Hej Gulliga Hannah.

  Tack jag mår bra. sitter på jobbet, eh oj då kanske jag inte ska läsa din blogg kom jag på!?

  Strunta i surisar som sjunne.

  Ta dig en bra dag!

  Svara
 • OBS! Du ser det som agg och spy galla vilket jag visste att du skulle ta det som. Har du månne trots allt ett dåligt samvete då du hela tiden visar upp allt dyrt du köper och får när du samtidigt vet att väldigt MÅNGA av oss ej ens skulle kunna vara i närheten av det livet.
  Jag skrev endast mina känslor då du jämt skriver ”Allt bra med er?” osv och jag vet att väldigt många känner samma som jag. Man väljer vilja bloggar man ska läsa och många väljer att läsa lyxiga bloggar just för att man själv önskar sig vara i den sitsen och så även jag. Jag tror säkert du har varit i en sits då du oxå hade det svårt, men tror du alla har en sådan rik mamma som du har? Nej just det. Och tror du alla ens har en föräldrar? Nej just det. Så i allt elände du hade det så visste du att du skulle klara dig.
  Synd att du ser det som att klanka ner och spy galla osv, det visar lite vilken person du är och hur du tar på saker. Trist!

  Svara
 • Åh nej, avslöjade! Klart att Hannahs mamma försörjer oss. Det som var en hemlighet. Lika bra att lägga alla korten på bordet. Det är även hon som köper oxfilé och skaldjur till Victoria på Matplatsen.

  Svara
 • Ps. Julbocken du visade i ditt senaste inlägg har jag tittat på många gånger och man har inte råd till en sådan så man har fått knåpa ihop en egen. Blev kanske inte lika fin men ack så mycket billigare då man hittar granris i skogen.
  Jag är varken pysslig eller duktig men vad gör man får även vanliga arbetare vill ha det mysigt och fint ibland.

  Svara
 • Vadå hitta granris i skogen? Har Du egen skog? Man får väl inte bryta grenar av träd bara så där? Inte vad jag vet och lär mina ungar iallafall…

  Svara
 • ps. ”får” ska vara för. är trött så därför blir det lite konstig stavning! 🙂

  Svara
 • I all min ödmjuka uppenbarelse så måste Jag få ställa en fråga till dig; hur vill du att Hannah ska blogga?

  Sen måste jag erkänna att jag blir avundsjuk på såna som klarar av att knåpa ihop en sån där bock. I wish.

  Svara
 • Jag önskade jag kunde följa med till Malmö! Både för att träffa Er alla och för att se Malmö – som är en fin stad och där bor min bästaste vän.
  Jag hoppas att ni får det trevligt och en underbar dag/kväll tillsammans! Jag håller tummen att det blir en träff igen – när jag har möjlighet att vara med!

  Sen känner jag att jag blir lite ledsen när det kommer tråkiga kommentarer. Det är ju just det jag tycker är så bra med Bloggfamiljen.Att det inte är så många tråkiga kommentarer.
  Blandningen med lyx och vardag – att du kommer i fantastiska kreationer från Malina för att i nästa inlägg (kanske till och med oftare) har en sweatshirt från Gina Tricot. Mona som blandar Louis Vuitton med Ullared osv.. Det är ju det som gör att åtminstone jag läser här (och Victorias underbara mat – skulle kunna säga att jag kan skylla min övervikt på alla hennes goda recept.. 😉 )

  Fortsätt som ni gör! <3

  Svara
 • Ännu en blondin? Säkert inte äkta blondin men Ok får väl förklara ändå.
  Granrisen tar jag utav de granar som redan ligger på marken.

  Svara
 • Jaha, då så, då är de ju dina.

  Svara