Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | november 22, 2011

Min nya bock

Hej igen. Snart kommer en journalist och fotograf hem hit för att göra ett reportage om barnhemmet i Indien som vi bygger. Tänk att jag snart åker dit. I februari bär det av 🙂 Ska bli så spännande och fantastiskt. Vi kommer inviga en större del av flickcentret. Deras boendehus och samlingssal. Om några år ska jag ta med mig barnen dit också. De kommer få en helt annan syn på saker och ting. Det fick jag när jag gjorde min första missionsresa med mamma till Indien och Afrika när jag var drygt 9 år.

Har varit iväg nu på förmiddagen och innan jag for hem så gick jag in på vår mysiga blomsterbutiken i Sigtuna. Köpte en present till min granne och vän Tone som fyller år idag. Hurra för Tone idag!

Gullig dekoration med små röda raggsockor med grönt i.

Nu ska du få se vad jag släpade med mig hem 🙂 En julbock!

Visst är han fin?

Ska pimpa honom med rött sidenband och kanske lite pumlor.

Peter har sagt i flera år att han ska ta grankvistar och göra en sådan till mig, för det kan ju inte vara så svårt. Ha ha ha säger jag bara!

Varma kramar ♥

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Min nya bock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, dom bockarna är ju såå fina 😀

  Svara
 • Vilken fin BOCK du har skaffat dig 😉

  Vi var i Sigtuna i helgen, så mysigt där men tyvärr var nästan allt stängt :/

  Svara
 • Min karl har jämt planer på att bygga/göra saker åt mig haha men smart som jag är skyndar jag mig att köpa grejjerna ; ) Den är jättefin 🙂

  Svara
 • Snälla snälla Hannah, hoppas du har möjlighet att svara på denna fråga…

  När jag gått till frisören har jag alltid gjort blonda slingor, har aldrig vågat helblondera mig, är rädd att det ska se ut som en ”mössa”.

  Men du helblonderar dig ju och det är sååå fint.
  Vad använder din frisör då? Bleker dom ditt hår eller är det blond färg?

  Jättesnällt om du ville svara!

  Svara
 • Hej Tessan,

  Får ofta frågor om mitt hår. Jag kan tyvärr inte säga hur du ska göra för det beror ju helt på vilken kvalité och grundfärg du har på ditt hår. Förstår vad du menar med mössa 🙂 Det vill msn ju inte ha. Jag är rätt mörk i mig själv med mycket röda pigment. När jag gått till frisören så har han börjat med att göra massor av folieslingor. Inte bleka utan färga! Färg blir mycket finare och mjukare är även mer skonsamt. Nu har jag fått den färger jag vill ha så frisören lägger bara färg i botten.

  Men nu är jag trött på det ljusa och ska bli mörk 🙂

  Puss och kram

  /Hannah

  Svara
 • Åh vilken fin julbock! Jag har advensstädat lite idag (hemma och sjukis) och till helgen ska vi adventsbaka, jag och maken. Får man hänga upp julstjärnan och piffa lite redan på lördag kväll? Det får man väl ;)! Med en himla traditionell make här hemma får jag väl kuppa mig till att få pynta lite innan själva söndagen. Julmust och pepparkakor går dock visst bra att köpa i förväg, hehe… :)! KRAM

  Svara
 • Barnhem i Indien låter ju kanon och att ibland skänka leksaker, kläder mm mm. Men är det inte då lite motsägelsefullt att gå samtidigt och spruta in läppförstoring (iaf tidigare), köpa dyra kläder, smink, inredning mm….

  Det rimmar ganska dåligt tycker jag och många fler.
  Att ha en sida där man försöker vara bra och mån om andra men sedan visar
  man en helt annan utsida hur man är.
  Jag och väldigt många köper kläder mm på Röda korset, Emmaus och Erikshjälpen etc just för att göra en bra gärning men då går man ju inte och förstora läpparna eller köper Odd Molly eller köper ett doftljus för 200 kr.
  Låter ju helt sjukt och då visar man bara hur man tänker.
  Bara för att man kan så ska man!
  Så lågt!

  Svara
 • Vilket fantastiskt bra jobb ni gör! Så underbart fint, välbehövligt, omtänksamt och kärleksfullt arbete att bygga ett barnhem till barn i behov av hjälp. Jag är imponerad, glad och tacksam för att det finns så fina människor som ni! Hoppas reportaget med intervju och fotograferande gick bra. Du får säga till vart det kommer publiceras så att vi får läsa det 🙂

  Ha en fin kväll!

  Kram på dig!

  Svara
 • Hej fina fina Hannah!
  Älskar din blogg<3 Just för att du visar vem du är hela tiden. Du är varm, snäll, generös och omtänksam. Ibland är du lite trött och ledsen och andra gånger glad så det bubblar. Enligt mig så är du alltid ärlig mot oss som tittar in här. Den eller de som inte tycker om det Hannah skriver eller irriterar sig över hur hon ser ut eller lever behöver ju inte titta in här. Ellerhur?!!!

  Önskar dig en mysig kväll Hannah. Kram<3

  Svara
 • Min sambo byggde stommen till en sån bock. Fanns i Allers julmagasin (den som säljs i affärer nu) en enkel ritning på stommen.
  Men det jobbigaste var att klä den med granris 🙂
  Fint blev det

  Svara
 • Åh vilken fiiiiin bock!!!

  Så himla mysigt, hoppas Peter blev lika glad & nöjd med bocken som du..;)

  kram M.

  Svara