Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:43 | november 24, 2011

Framme

Nu är vi i Båstad. Flygresan gick bra. Liv har längtat så efter att flyga till farmor. Hon höll sig vaken hela resan men så fort vi mötte farmor i Ängelholm och satte oss i bilen så somnade hon av ren utmattning.

Bar in henne i sängen när vi äntligen kom hem.

20111124-234127.jpg
Nu ska jag göra henne sällskap.

20111124-234250.jpg
God natt min vän.

Kram


10 kommentarer10 kommentarer om “Framme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå fin i mörkt hår! Övertala nu syrran att göra dig sällskap i brunettklubben! Naturligt ÄR snyggast på alla. Nästan oavsett, haha.

  Svara
 • välkommen till skåne 🙂
  Du blev verkligen super snygg i håret!
  Ses imorgon! kram

  Svara
 • Härligt att resan gick bra! Söta Liv, vad roligt för henne (och dig) att få träffa farmor 🙂 Hoppas ni har fått sova gott!

  Svara
 • Skönt att komma bort lite och bli ompysslad kanske .) barnen tycker ju alltid de är kul att träffa mormor/farmor, ja som oftast ska jag väl säga iallfall. Ha en härlig helg, kram K

  Svara
 • Skönt att ni har kommit fram.
  Vad fin du är i den bruna nyansen & ditt långa hår 🙂

  Önskar er fina dagar i Båstad.

  Kramar Anna

  Svara
 • Jättefin i håret Hannah! Det passade dig verkligen. Skönt att se att tavlan kom fram allright. Ha det skönt i Båstad (shoppa nu inte upp allt i ”ladan” i Boarp, spar lite till mig när jag kommer dit , hi hi ) Kram

  Svara
 • Hej!! Så fin du är i mörkare hår! Det jag gillar mest är att man kan sminka sig så mkt mer i mörkt hår, man ser lite varmare och färggladare ut liksom. Ska försöka låta bli att härma dig, men jag blir så sugen så fort nån färgar brunt. Men jag vet ju att jag alltid ångrar mig och blir skallig på kuppen när jag i panik försöker färga tillbaka det..

  Ses snart. Så kul det ska bli med bloggdejt i morn!!
  kram

  Svara
 • Du passar så himla fint i brunt hår, wow säger jag bara!

  Happy helg och ha det så skoj på bloggträffen imorgon, nästa gång hoppas jag att jag ska kunna hänga på också 🙂

  Kram

  Svara
 • Wow! Så himla fint det blev med brunt hår 🙂

  Svara
 • Hanna va fin du e i håret!!!

  Skönt ni e framme och att resan gått bra kram

  Svara