Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:53 | november 24, 2011

Nyvakna

God morgon kära vän. Hoppas att du vaknat på din bästa sida 🙂 Jag var uppe extra tidigt imorse. Sitter som varje morgon i köket med tända ljus och dricker mitt kaffe. Barnen börjar vakna och jag hör nyvakna röster och tassande steg på ovanvåningen.

Måste tacka för alla snälla ord. De värmde verkligen. Nu trivs jag ännu bättre med mitt mörka nya jag 🙂

Ikväll flyger jag och Liv ner till Skåne så jag har massor att fixa med idag. Hör av mig under dagen.

Önskar dig en fin dag och allt gott.

Kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Nyvakna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon Hanna! Mysigt med tända ljus på morgonen. Så börjas morgonen här med. Vi är mitt i en flytt så här är det tända ljus och flyttkartonger. Fint ditt hår blev 🙂 Ha en bra helg i skåne.

  Svara
 • Godmorgon! Vad snygg du blev i håret, hur fint som helst!
  Hoppas du får en fin dag och att resan till Skåne går bra.

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ha en fin resa ner till Skåne!

  Jag kommer på lördag, ska bli så kul!

  Ha en bra dag!

  Svara
 • God morgon brunetten 🙂 Du ser jättefin ut. Hoppas du trivs bra i nya färgen.

  Vad kul att åka ner till Skåne. Är så fint där.

  Jag längtar till imorgon då min 12 åring kommer hem. Han har varit borta denna vecka på annan ort med sin klass. Är inte van att han är borta. Natten till onsdagen vid 01.00 ringde han och grät och längtade hem. Tur att det fanns lärare som hade nattjour och kunde hjälpa till. Dagen efter var allt bra igen och nätterna därefter har han sovit bra. Men jag får så ont i magen av sånt. Förstår att du måste sakna ihjäl dig de dagar Mio och William inte är hos dig. Vad stark du måste vara. De är ju hos sina pappor som såklart älskar dem, men ändå. Saknaden finns ju där.

  Önskar dig en härlig dag! Den är lite blåsig men jag tror den kommer bli vacker.
  Varm kram<3

  Svara
 • Kul med förändring, är sugen på att bli brunett också, men jag vet inte om jag vågar.
  Du passar bra både som blondin och brunett 🙂

  Kram

  Svara
 • God morgon du vackra brunett!
  Jag har haft en kanonbra start på dagen, så jag måste ha vaknat på rätt sida idag 🙂 Jag älskar också att tända ljus på morgonen när det är mörkt ute, på något sätt är det väldigt uppiggande och samtidigt rogivande.
  Vad roligt ni kommer få på bloggträffen i Skåne, hoppas du och Liv får en bra resa ner!

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Jättesnygg hårfärg!
  Välkomna ner till grårusket i Skåne, det ska bli såå kul på lördag!
  Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah
  Är en trogen läsare men är väldigt dålig på att kommentera =/ Måste först bara säga att du är otroligt fin i nya hårfärgen.
  Sen undrar jag var du hittat dom fina ljusstakarna på bilden, blev helt kär vid första ögonkastet=)

  Ha en jättebra dag
  Zandra

  Svara