Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:13 | november 26, 2011

Fullspäckad dag

God kväll min vän. Förlåt min frånvaro idag men jag har inte haft en sekund över. Morgonen började hos kära svärmor i Båstad. Jag och Liv sov tillsammans i deras stora sköna gästsäng och vaknade utvilade.

Liv tyckte att jag var för långsam med hennes välling och tänkte fixa den själv. Hann rädda vällingpaketet och slapp städa.

For ner till Malmö i eftermiddags, åt lunch med svärfar Kai, fixade inför morgondagens stora kväll 🙂 sedan blev det en after work med goda vänner, middag på Vapiano och så avslutade vi kvällen med en bio innan vi skildes åt. Vi såg filmen Drive med Ryan Gossling. Bra men väldigt rå. Soundtracket till filmen var nog bäst.

Är så trött så ögonen går i kors.

Nu ligger jag på mitt hotellrummet på mysiga hotell RICA och jäser. Ska äta upp den här trevliga fruktfatet och sedan sova.

Imorgon blir det att gå upp tidigt.

Vad har du haft för dig?

All Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Fullspäckad dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du verkar ha haft en fullspäckad men bra dag igår! Är Liv hos farmor medan du är på bloggträffen? Hoppas ni får en kanondag idag! Själv skall jag ut i de norrländska skogarna och agera fotograf med ett jaktlag 🙂

  Ha en fin dag!!

  Svara
 • Ha en superkväll i kväll Hannah, önskar jag kunde varit nere i Malmö med er..next time…;)

  kram Malinapralina

  Svara
 • Hoppas att ni får en toppen dag idag. Önskar att jag hade kunnat varit med men det är lite för långt bort =(

  Men Hannah du måste bara se det här klippet på min blogg. Har du inte sätt det så kommer det göra din dag. Man blir så himla glad. Det handlar om en liten tjej som får träffa sin idol fast hon inte vet om att hon ska göra det =)

  http://paulinesvensson.blogg.se

  Kram Kram

  Svara
 • Ses ikväll…ska bli så trevligt!
  Tar 15 tåg till Malmö.
  Kram

  Svara
 • Hoppas hoppas ni lägger nästa i Göteborg, eller som ni säger Glennland 🙂

  Ha jättekul ikväll, kram!

  Svara
 • tur du har så härliga svärföräldrar 🙂
  ses ikväll! kram

  Svara