Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:43 | november 29, 2011

Mitt första ljus

Tände mitt första adventsljus ikväll. Lite sent men nu börjar jag äntligen känna julandan falla på. Med stjärnor i fönster och en svag doft av pepparkakor och varma äpplen som fyller huset känner jag inte bara julen utan också lycka. Känns nästan fånigt men jag blir verkligen glad av julmusiken, ljusen och dofterna.

Kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Mitt första ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag blir med barnsligt glad av julmusik och dofterna. Ääääälskar den här månaden!! Kram

  Svara
 • Visst är det underbart, älskar december månad med allt som hör julen till, musiken, dekorationerna,ljusen maten julklappar handlandet, ja allt. Får en harmoniskt lugn över mig när julen nalkas…så fridfullt.

  Svara
 • Jag håller verkligen med dig Hannah. Man blir glad och känner sig harmoniskt när julen börjar närma sig. Jag gillar verkligen när alla släktingar samlas och umgås. Visst kan man göra det annars också men det blir inte av så ofta eftersom familjerna är stora och många har fullt upp. Men på julen umgås man verkligen och det älskar jag. Jag längtar tills den dagen vi får egna barn som man kan mysa med.

  God natt! Kram Kram

  Svara
 • Samma här! Det är helt underbart med julen och framförallt hela december månad!!! Enda som saknas är att vi inte kan fira med familjen i Sverige i år…men det blir nästa år! Ha en bra dag! KRAM

  Svara
 • Jag förstår PRECIS vad du menar med lyckan, jag är likadan! Kroppen fylls av lycka och glädje när julmyset infinner sig 🙂

  Ha en god kväll fina du och tack för att du finns!

  Svara
 • Hej fina Hannah.Efter en otroligt tråkig och hektisk vecka så är jag på banan igen.Du har kanske inte ens märkt att jag varit osynlig en tid:)).Såg att er tjejträff var riktigt lyckad med tanke på alla positiva kommentarer.Förhoppnings vis så ses vi en annan gång med lite mindre folk.Du får ha en fortsatt skön kväll bland alla tomtar och värmeljus.Här hemma vill inte julstämningen infinna sig riktigt ,men förhoppningsvis så kommer den desto närmre julen vi kommer.Puss och stor kram.

  Svara
 • Ja visst är det mysigt med December månad med allt som hör därtill. Nu saknas det bara lite fin snö. Här i Storvreta blåser det storm idag.
  Ha en underbar dag i blåsten.
  Kram kram till dej och familjen

  Svara
 • Åh , precis den granen och den adventstaken har vi med här hemma … Ikea rules!!
  Må så gott , Hannah!!

  Svara