Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:47 | november 29, 2011

Tuxer test

Hej igen min vän. Far runt som en tok, sorterar, städar och pyntar. Även Mio har  drabbats av min julanda och fixar på sitt rum så han får plats med tomtar, änglar och annat julpynt. Han älskar det lika mycket som jag.

I samarbete med Allt För Föräldrar så testar jag olika produkter och tipsar sen dig om de är bra. Nu är det dags att testa vinterkläder till Liv och en jacka till mig från Tuxer.

Tuxer är ett svenskt varumärke som grundades på 1950-talet. Från början gjorde Tuxer framförallt skid- och vinterkläder men idag görs alla typer av fritids- och sportkläder för den aktiva familjen. Det är viktigt att kläderna fyller sin funktion och står emot alla typer av väder.Namnet Tuxer har sitt ursprung i den imponerande bergskedjan och glaciären Hintertux i Tyrolen. Förutom Sverige finns Tuxer idag i Danmark, Finland, Ryssland och Tyskland. 

Imorse skulle Liv och hennes kompisar på förskolan till skogen. Perfekt för hennes nya overall.

Får se hur den klarade regn, lera, kyla och slit 🙂

Den passade perfekt och var skön i tyg och foder. Livan gillade den!

Min Tuxer-jacka är härligt röd.

Du hittar Tuxer HÄR!

 

Återkommer med hur många glada gubbar vi ger kläderna 🙂

Puss och kram ♥

 


1 kommentarerEn kommentar om “Tuxer test”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah!
    Jag och Jensa pyntade i söndags som galningar medans trillingarna sov. Samma dag var jag som vanligt iväg och handla en massa fina julpynts saker!
    Kan säga att nu är de julmys hemma på riktigt 😀

    Hälsa familjen och ta hand om er!

    Svara