Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:09 | december 1, 2011

Stopp

Hej min vän. Nu har vi tagit ett stopp i Gävle på vår resa mot Sälen. Vi är ett stort gäng på 30 personer. Vuxna, barn och en hund 🙂

Resan är så mysig. Vi bjuds på smörgåsar, chips, godis och annat gott. Barnen får titta på film och jag sitter och vilar mellan Livs alla toalettbesök.

Hon har en släng av toalettfetish. Så det är tur att det finns toalett på bussen… eller inte 🙂

20111201-190818.jpg
Hörs från Sälen.

Stor Kram


7 kommentarer7 kommentarer om “Stopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Följer din blogg, den är jättekul att läsa. Men kände att jag var tvungen att lämna en kommentar nu och välkomna dig till Sälen. Vi tyvärr dåligt med snö men hoppas att det kommer ;). I Tandådal finns det lite snö iaf så att ni kan åka lite skidor. Hoppas ni har en trevlig semester. Kram Jenny Sälenbo 😉

  Svara
 • Hoppas ni får en underbar resa!! kram

  Svara
 • Fina fina Hannah! Jag har läst massor i din blogg nu och du är en så fin människa.

  Jag var på We R Familys event på Café opera 19 nov. Jag satt längst fram med min lilla dotter (2mån) i knät.

  Jag önskar dig en skön och härlig jul tillsammans med din familj!

  Många kramar Sofia
  SoffiZ.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah, vet du ungefär när du kommer att ha tid att lägga upp länken från tjejkvällen /Malmö? Länken med alla fotografierna som de 2 fotograferna tog? Man e ju liksom lite nyfiken?

  Har flyttat min blogg till: http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara/

  Svara
 • Heeeej fina Hannah!
  Var ett tag sen jag kommenterade här nu, men jag har haft en ganska jobbig period, strul med vänner, massa lögner och svek och annat skit, och därför inte riktigt orkat med att kommentera!
  Idag har jag dock varit konstigt glad, vilket är extremt ovanligt, INTE OFTA jag känner så! Men det var en underbar känsla! 😀 Men tyvärr finns det ju människor som inte kan glädjas åt andras lycka, så fort man är lite glad så ska det förstöras. 🙁 De få gånger det liksom händer att man är sådär extremt glad. 🙁 Så dagen slutade trots allt inte så bra iallafall.
  Men strunt samma, jag står på benen iallafall, och det är nog ändå huvudsaken i det här läget! 🙂 Din blogg får mig iallafall alltid att känna mig speciell och betydelsefull, och jag kan glömma alla jobbiga saker för en stund.
  Låter kul med Sälen, hoppas det blir supernice! 😀 Själv ska jag ner till Göteborg i helgen, hälsa på min lillasyster som pluggar därnere, och så blir det Lisebergs julmarknad också. Bland annat. 🙂 Tror det kommer hinnas med en hel del. Ska iallafall bli jättemysigt! 🙂
  Men men, nu ska jag sluta svamla. Jag ville iallafall bara kika in och skriva en rad igen, eftersom jag var dålig på det den senaste tiden…
  Ha det underbart i Sälen nu, och hoppas vädret är med er hela tiden! 😀
  KRAM på dig, och din fina familj! <3

  Svara
 • Ha en fortsatt trevlig bussresa upp! 🙂

  Svara
 • Nämen stannade ni till i min hemstad?? Vad trevligt! 🙂
  Hoppas att ni får lite snö uppe i Sälen, här brann ju Gävlebocken inatt så det var lite tråkigt. 🙁
  Hade ju hoppats att den fick stå till jul iallafall, men men.

  Ha en mysigt vistelse! 🙂

  Svara