Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:42 | december 2, 2011

Igår och idag

Hej igen. Nu sitter jag själv på rummet. Rätt skönt ibland att bara ha det helt tyst omkring sig och ta fram datorn. Peter och många i vårt resesällskap kollar fotbollen på tv och barnen, som är mååånga, springer runt och har ”the time of there lifes”. Det är underbart här uppe. Med eller utan snö.

Ankie Bagger och hennes man Mattias Frisk bjöd med oss upp hit till deras vänner Ylva och Kalle som driver Hotel Bügelhof. Vilken gästfrihet och vilket ställe. Wow!

Ska visa dig massor av bilder så jag måste dela upp dem lite. Vi börjar med gårkvällen och vår morgon 🙂

När vi kom fram stupade jag, Liv och Mio i säng. Peter och William mötte upp de andra på en kvällsmacka och var nog inte tillbaka på rummet förrän sent in på natten.

Mio sover i överslafen och jag och Liv i underslafen. William och Peter har varsina sängar. Riktigt mysiga rum som doftar trä och skog. William och Mio har hittat nya vänner så de ser man inte röken av. Det här är den enda bilden jag har på någon av dem. Mio i hörnet på golvet 🙂 .

På badrummet ligger de små grankvistar som dekoration. Älskar små detaljer som gör helheten så mycket bättre. Det kan de här.

Imorse åt vi alla en god hotellfrukost.

Fortsättning följer…

 

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “Igår och idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Den fina bruna koftan, var hittar man den? 🙂

    Svara