Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:16 | december 4, 2011

Barns tankar

God kväll min vän. Ligger i min hårda, härliga säng hemma. Det är alltid skönt att komma hem, men jag våndas över att behöva packa upp väskorna, tvätta och sortera imorgon. Avskyr att packa upp efter resor.

På väg hem sa Mio, ”Kända människor är inte lika trevliga i verkligheten. Han E-Type är bara glad på TV”. Tydligen hade Mio stött på Martin vid frukosten och tyckte att han var en riktig surgubbe 🙂

Sa att han kanske bara hade vaknat på fel sida eller hade en dålig hårdag.

Tände mitt andra ljus innan jag gick och lade mig. Ett måste, trots att det bara brann i fem sekunder.

Two to go.

Allt gott ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Barns tankar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, det är väl så att bara för att man är känd, kan man inte ha bra dagar alla dar. Men tyvärr har jag också lite dåliga erfarenheter av E-type. Älskar hans musik ändå och han verkar så jäkla ödmjuk och trevlig på tv… Men som sagt, man kan ju inte begära att han ska vara på topp mot allt och alla hela tiden. Jag är beredd att ge honom 1 chans till;)

  Du däremot var precis tvärt om, när du handlade av mig för en massa år sedan. Alla mina förutfattade meningar om dig och din syster försvann på direkten. Jag slogs verkligen av hur äkta och gullig du verkade:) Förlåt, förlåt, förlåt, för att jag dömde dig tidigare:)

  Kram

  Svara
 • Borta bra men hemma bäst;) Sov nu riktigt gott i den egna sängen.Stor kram .

  Svara
 • Härligt att vara hemma igen! Efter som det verkar, har varit en toppenhelg för eran del! Bilderna och dina beskrivningar har i alla fall sett/låtit underbart! Man blir ju sugen på att åka dit själv 🙂
  Det är ju faktiskt helt möjligt att ”E type” hade en ”bad hair day”, så mycket hår som han har så den förklaringen på butterheten skulle kunna vara helt sann 🙂
  Förstår vad du menar med att packa upp, tvätta och lägga tillbaka, suck! Men det är ju nåt som måste göras och det är väldigt skönt när det är gjort!! 🙂

  Ha det gott fina du!

  Svara
 • Haha, tycker det är lite festligt sagt. Barn är ju så otroligt ärliga och säger precis som det är. Näää E-type, gaska upp dig nu tjurgubbe. Det är fansen man lever på som artist så då borde man klara av att klistra på sig ett litet leende på morgonkulan!

  Puss & Kram och tack för grattis fina du!!! ( Hoppas du inte svimmade av mina förlossningsbilder och framförallt av storleken på magen! Maj gadd, den var huuuuge och knappt försvunnen än 🙁 )

  Svara
 • HAHA JA BARN E JU OFTAST ÄRLIGA MED VAD DE TYCKER OCH TÄNKER. Ops härligt att vara hemma borta bra men hemma bäst, ni har ju haft en del utflykter nu de sista 🙂 Hoppas ni får njuta lite längre av adventsljusen en annan dag med lite lussebullar och pepparkakor, ett måste i juletid, kram på er alla.

  Svara
 • Ha ha bad hair day 😛

  Svara