Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:46 | december 5, 2011

Adventskalender

Hej min vän. Har fixat med barnens adventskalender. De har varsin chokladkalender men jag lovade även att de skulle få en prylkalender i år. Ångrar mig bittert att jag lovade det. Hitta småprylar till tre barn blir ju 72 saker. 72 prylar! Har än så länge lyckats få ihop till ask 15. Allt från små sudd, fotbollskort till klistermärken och tatueringar.

En liten ask att öppna varje dag. Idag får de öppna 5 st 🙂 .

All Kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Adventskalender”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken häftig kalender

  Svara
 • Den kan man köpa av oss! Bor du i Stockholm så finns den i Bromma Blocks!

  Svara
 • hej (: vilken affär på bromma block?vill verkligen ha en likadan. kram från Frida

  Svara
 • Vi står på nedre botten, vid garaget. Intill Apoteket. Jag har två stycken plus en demo. Den kostar 595 kr men du kan få den för 295 för att du läser Hannah! Tala gärna om vilken dag du kommer, så ska jag lägga undan en åt dig.

  Svara
 • Haha, jag hann tänka: ”nämen, såna där säljer ju vi”…sen ramlade pengen ned!

  Jag kan buda över en till varje barn, hehe.

  Svara
 • Vilket jobb! Men jag tror helt säkert att barnen älskar det!! 🙂 Häftig var den i alla fall, bra jobbat!

  Svara
 • Till nästa år: ge dem en present var tredje dag!

  Svara
 • …så de får turas om alltså!

  Svara