Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:36 | december 7, 2011

Frukost på Arlanda

God morgon min vän. Sitter på Arlanda med min mor. Snart lyfter vi mot Oslo.

20111207-083130.jpg
Hann med en kaffe och smoothie till frukost.
Känner mig piggare idag. Förkylningen verkar gå åt rätt håll. Ögonlocken är också bättre idag trots min dumdristighet med kortisonet. Hittade en snäll barnvariant i medicinskåpet men det är klart man inte ska ha det runt ögonen. Skyller på min trötthet igår.

20111207-083438.jpg
Kortisonfri och nyvaken 🙂

Önskar dig en fin dag.

All kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Frukost på Arlanda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fin dag i underbara Oslo! Har ni tur kanske ni hinner med en sväng i stan och lite julshopping 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Varje vinter får jag sådana eksem runt ögonen som du nu verkar ha fått, inte kul alls!
  Jag har fått en mild kortisonsalva som heter Ficortril. Den är visserligen receptbelagd, men om du får ytterligare besvär tycker jag att du ska gå till doktorn och be att få den utskriven, den gör verkligen underverk!

  Ha en bra dag i Oslo!

  Kram

  Svara
 • Hej!

  Jag kan rekomendera Locobas som finns på de flesta apotek.Den är mild och verkligen anpassad för känslig hud. Har använt den själv ett tag efter att jag haft problem med ögonen och den hjälper verkligen.

  Kram

  Svara
 • Jag brukar få detta med jämna mellanrum och då har jag kortison på mina ögonlock.. en mild variant men ändå, tvivlar på att det inte skulle vara bra då det är min läkare som har sagt åt mig att använda den.. Ha en härlig dag i Oslo med mor din! Kramar

  Svara
 • God förmiddag Hannah! Kan ju vara så att du blir extra känslig runt ögonen nu när du är risig. Skönt att du börjar känna dig lite bättre i alla fall. Önskar dig en fin dag i Oslo <3

  Svara
 • Men usch….. sånt där gör ofta att man ser så trött ut. Nu har du fått massa bra tips här nedanför ser jag. Hoppas det blir bra snart. Själv har jag nåt i mitt högra öga men får inte ut det och ser inget där. Ser ut som Teminator med ett illrött öga… snyggt?!

  Du, vad mysigt och åka iväg med mamma sådär… Lite egen tid! Men ska ni vara med i Skavlan? Han spelar in på onsdagar ju, nu blev jag nyfiken. 😉 Eller spelas det in i Norge? Äsch, jag har ju ingen koll alls här vad det verkar.

  Jag ska oxå få mammamys med min mamma. Hon fick en behandling av mig i födelsedagspresent så i Januari ska vi ligga och bli stereo ansiktsmasserade, bada pool, basta och äta middag ihop. Bara hon och jag. Vi har ALDRIG gjort nåt sånt och jag är snart 40. Snacka om att tiden går och att man MÅSTE komma ihåg att göra sånt där innan det är försent.

  Ha en fin dag och du är sååååå fiiin i mörkt hår! Du ser liksom lite mystisk ut. Det gillar jag…. jag vill oxå se mystisk ut men när jag försöker blir jag mest vindögd. *SNARK*

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vad fin du blev i den bruna nyansen. Ville bara önska dig en fin dag
  Kram! Angelica från lilla karlskrona!

  Svara
 • Jag har nyligen besvärats med samma besvär, torr och röd på ena ögonlocket!? Kliade som tusan och spred sig.. Enligt läkaren var det ögonlockseksem? Jag har ingen eksem i övrigt. Jag fick Ficortril som någon här skrev – en mild kortisonsalva – så kortison är inte livsfarligt att ha vid ögonen men det finns såklart skonsammare salvor. Jag övergick till Nivea (fet kräm) och har inte besvärats mer hitintills. Men jag är mkt torr i mig själv särskilt vintertid.

  Svara
 • Vad fin du är!!
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara