Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:50 | december 9, 2011

Allt som vanligt igen

God morgon sunshine 🙂 Äntligen! Min dator lever sitt egna liv. Igår valde den att bojkotta internet. Jag kunde inte koppla upp mig på hela dagen! Måste lämna in skiten. Peter var inte hemma så jag kunde inte låna hans och när han kom hem sov jag som en gris.

Var så arg och frustrerad. Men nu är allt som vanligt igen. Tack och Lov.

Hur var din dag igår?

Vårt kök börjar sakta men säkert ta form. Igår invigde jag vår nya kyl. Det är mycket kvar men jag ser ljuset. Konstigt hur lätt man vänjer sig vid att leva i oordning. Vi sick-sackar mellan hyllor, äter där vi hittar plats att sitta och rotar i IKEA-kassar och påsar efter bestick och annat.

Tänkte tipsa dig om några vinterfavoriter.

Köpte en ny underlagskräm häromdagen. Min hy blir så glåmig på vintern men den här var verkligen super mot grå och trist hud.

En liten tub med handkräm perfekt att ha i handväskan. Räddar torra vinterhänder.

Absolut outstanding för läpparna.

När jag ändå håller på så måste jag visa dig mina nya pumlor. Ska ha en gran klädd i silver i år igen men tänkte att den skulle få några färgklickar.

Igårmorse var jag hos läkaren och konstaterade bihålsinflammation. Känner mig dick bättre än för några dagar sedan, men det värker i huvud och ansikte. Det plus min dator som inte fungerade fick mig att få utlopp genom att städa 🙂

Min garderob är klar efter att väggen brytits upp och rör har flyttats. Mina kläder kunde flytta in igen.

Vek, sorterade och färgkordinerade mina kläder.

Nej, nu måste jag klä på mig och köra pojkarna till skolan.

Hej på en stund.

Åh, jag kom precis på att det var fredag 🙂 Tjoho!

Önskar dig den bästa fredagen.

All kärlek ♥

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Allt som vanligt igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att du är tillbaka och att datorn vill fungera idag 🙂 Den där Loccitane handkrämen älskar jag, det var ett tag sedan jag hade den, men nu blev jag sugen att köpa en tub mot mina torra vinterhänder.
  Du kanske har haft bihålsinflammation ett tag, för vad jag kan minnas har du vart förkyld en del i det sista? Nu kanske du blir av med den hemska förkylningen och är pigg som en mört lagom till jul 🙂
  Finfin ordning i garderoben, skönt som tusan när sådant är gjort, jag skulle också behöva ordna i min garderob, men det får bli en annan gång 🙂

  Ha en underbar fredag fina du!

  Svara
 • Å va härligt att ha ordning i garderoben, hade verkligen verkligen behövt sortera innan vi åker till Usa på söndag så jag vet vad jag ”behöver” köpa men jag inser att jag hinner inte det… Jag får köpa på känn, myyycket bättre haha
  Kram

  Svara
 • Krya på dig, bihållsinflammation är inget kul! 🙁
  Här har vi oxå sjukstuga, min minsting har lunginflammation och öroninflammation på en gång 🙁
  Hoppas ni får en mysig helg!! kram

  Svara
 • Hej fina 🙂

  Åhh vilken städad garderob – avis för min är kaos haha..!

  Jag tänkte bara berätta att de jag hoppades på har gått vägen nu… . så nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra.., oron finns dock där konstant.
  Vill ännu en gång tacka dig för ditt mail, de gav mig hopp ..

  Krya på dig nu 🙂

  Kraaam !!!!!!!

  Svara
 • Hej!!!

  Jag vill önska er en trevlig helg. I dag ska vi titta på ringar. Den 16 juni gifter vi oss…Känner mig så lycklig. <3 <3

  Svara
 • Skönt att du verkar vara på bättringsvägen nu!
  Åh vad fint du fått i dressingroomet! Vilken ordning! Du kan ju komma hem till mig och fixa så fint också 🙂 Där hänger allt blandat och ibland hittar jag inte det jag vill ha!
  Så den krämen ska vara bra för torra vinterhänder…..det låter ju som nåt för mig då. Vart kan man köpa den?
  Måste få fråga en annan sak – när bokade ni er Legolandresa? Vi är sugna att åka i vår. Vad gick ”kalaset” på med resa och hotell? Emil vill ju så klart också bo i ett sånt rum som ni gjorde…..Maja protesterar lite 😉 Fanns det nåt för Liv att göra där? Lisa kommer ju vara lika gammal som hon när vi åker.
  Ha en mysig fredag!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • Åh du har ju en garderob to die for:) En sån vill jag ha i julklapp:)

  Handkrämen är den från Body Shop? Behöver en bra till mina fnöske händer.

  kram och hoppas du snart känner dig bättre, har du provat Sinova tabletter från apoteket förresten? För just bihålsinflammation? Jag tål inte pencillin mot just bihålerna ( innehåller mjölk) så jag har provat Sinova istället och det funkar fint!

  Kram kram

  Svara
 • Hej Fining! Bihålsinflammation är aldrig kul. Du blir snart bra ska du se. Fint har du gjort i garderoben också. Hoppas du kan hålla den ordningen 🙂 Själv är jag glad att min garderob har dörrar så man slipper se eländet. Finns så många plagg jag aldrig använder och ändå har jag dem kvar. Konstigt det där. Pumlorna är supervackra. De kommer göra sig finfint i granen tror jag.

  Önskar dig en mysig fredag. Kram <3

  Svara