Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:52 | december 9, 2011

Fredagsfrukost

Hej igen kära vän. Vad har du för planer i helgen? Ikväll ska jag och barnen vara hemma, ha mys och kolla Idol-finalen.

Firade att det är fredag med frukost på RC 🙂

Kunde inte bestämma mig så det fick bli en kanel och en vaniljbulle.

Allt gott ♥

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Fredagsfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallåj!!! Här ska kalasas…sonen fyller 20 år i morgon så nu städas det.
  Han har ju nyss flytta till eget hem , men ska ha kalas här hemma.
  Sytt gardienr till han o hängt upp idag och snart ska jag fixa mer här hemma.
  Paus just bara,
  måste ju ha kaffe o tog lite glass till*L* gottis.

  Idol klart i kväll, 2 från trakten här i final ju.
  Ha en underbart fin helg…kram

  Svara
 • Gud vilken god frukost. Själv längtar jag faktiskt till helgen för då lyxar vi alltid till det med en massa gott till frukost. I veckorna äter jag alltid samma kesoröra så helgfrukosten är alltid lika efterlängtad =)

  Vi ska oxå titta på idolfinalen och sen har vi bjudit över några vänner på middag. Dom hade hört så gott om våra laxpaket så vi ska bjuda dom på det. Har även gjort vaniljpanacotta med hallon till efterrätt.. mums =)

  Önskar dig en trevlig dag/kväll/helg =) Kram Kram

  Svara
 • Hej hopp tjolahopp.Här ska vi se handbollen Sverige -Danmark i kväll.Jag är väl inte jätteintresserad men är snäll och håller min man sällskap.Nu ska jag cykla ut i stormen ner och få en skön massage.Jag har problem med nacke och axlar så det ska bli riktigt skönt.Annars inget bestämt för helgen .Laddar upp för en hektisk vecka med en del Lucia och mys med barnbarn.Ha en riktigt skön Fredag.Puss o kram.

  Svara
 • Fredagskram till dig Marita ♥ Låter sååå skönt med massage.

  Svara
 • Hela helgenkram till dig Melinda.Ja det var riktigt skönt:) Har du flyttat än?

  Svara
 • Nej, tyvärr. Är så stressad. Ska titta på lägenhet i Sthlm nu i jul. Får se då om jag får till något byte.

  Svara
 • Men åh vilken mumsig frukost och go bulle på det, mums!! jag skall spendera kvällen framför idol finalen jag också, skall bli spännande att se vem som tar hem titeln som idol 2011.

  Ha en underbar dag!

  Svara
 • Mumma!

  Men du, vilken NAJS walk in closet du har. Jag har oxå en, men det är typ bara min leverfläck vid ögonbrynet som får plats därinne. Men men, alltid nåt. 🙂

  Jo, i helgen ska jag faktiskt stå och sälja mina grejer på en jättemysig julmarknad. Har slitit som en dräng nu i veckor för detta och dragit på mig en inflammation i axeln, TACK för kaffet liksom. Har snickrat lite för mycket tror jag och gamla kärringar pallar tydligen inte trycket. Men Ipren blir min bästa vän i helgen. Ska försöka pussa lite på Husbandet oxå. Har är utsvulten på kärlek nu när jag haft mycket o göra och bara morrar med mina skäggstrån på hakan. GOSH sicken 10 poängare man e asså….

  Puss <3

  Svara
 • Hej igen.Handkrämen? Är den bra?Jag har väldigt torra händer och har inte hittat någon som jag tycker funkar.Doftar den mycket?Kram kram.

  Svara
 • Ikväll blir det film med barnen, de 3 äldsta. Lite snacks och julmust. Imorrn drar jag och sambon och kollar bygget på de nya lght vi vill flytta till. De är stomvisning så inget är klart utan bara ett hum och hur stora rummen blir mm. Sen på kvällen drar jag på julbord med mina arbetskamrater. Ska bli kanon kul…ha en härlig kväll och helg. Kram K

  Svara
 • Hej!
  Fredag och på väg hem i stormen, härligt!
  Imorgon skall vi på ”tomtevandring” i området, facklor, tomte och fika ute med grannarna, mysigt!
  Ett tips om ögonen blir torra och kliar igen, köp salvan Oculentum Simplex på Apoteket, man får fråga efter den, liten tub men så himla bra.
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Skönt att du mår lite bättre nu 🙂 . Jag är helt sönderstressad efter de senaste veckorna, så ikväll ska jag parkera mig i soffan framför Idol med några chokladpraliner som sällskap 😉 och sen hoppas jag på en god natts sömn. Stormen är igång för fullt här i Götet, så det är skönt att man kan hålla sig inne ikväll.
  PS, Vet inte om du fick mitt mailsvar eftersom ni haft krångel med mailen, men jag skickade ett i alla fall.

  Fredagskram till dig♥

  Svara
 • Här blir det en lugn kväll. Ska åka och storhandla snart, sen blir det soffmys med familjen till idol. Vet att du för ett tag sedan skrev att ni ätit kasslergratäng. Kan du inte lägga ut receptet? Har en kasslerbit i frysen som skulle behövas ätas upp. Vet inte vad jag ska hitta på. Var nog tänkt till sallad, men man är inte lika sugen på det när det blivit kallare….

  KRAM, Carina

  Svara