Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:52 | december 10, 2011

Julpyssel

God lördag min vän. Hoppas allt är väl och att du har en fin dag. Här har solen lyst starkt och vackert men nu är det återigen mörkt. Jag och barnen är hemma hos Jessica och Alva-Leigh. Vi ska julpyssla och baka.

Julmusiken står på högsta volym och ljus är tända i alla fönster. Jag har som uppgift att smälta socker och ”limma” ihop pepparkashusen. Kommer väl bränna fingrarna av mig och lyckas förstöra någon gavel 🙂

Min bästis Jessica är gravid i vecka 25. Mysigt med en bebis.

Vad har du för dig?

Hej på en stund.

All Kärlek ♥

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Julpyssel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mysigt med julpyssel, kidsen ser ut att vara i eld och lågor i alla fall 🙂 Men, var försiktig med sockret, det kan bränna nåt så hemskt på huden! Jag har varit ute och inhandlat de allra sista klapparna och nu åker julskinkan in i ugnen så jag kommer nog pyssla med den idag och äta en god skinkmacka ikväll 🙂

    Ha en fortsatt fin dag!

    Svara
  • Mysigt med julpyssel 🙂 Här har jag packat lite inför USA imorn. Å så va jag tvungen att springa en mil emellan med 😉 Kram

    Svara