Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:00 | december 10, 2011

Julstök och bök

God kväll vacker. Nu sitter jag och Jessica likt två slagna hjältar. Det har bakats, pysslats, lagats mat och fixats i över åtta timmar. Vi bad barnen ta det lite lugnt, leka lugna lekar och inte fara runt som sockerstinna galningar. Jag och Jessica ville bara få en stund i soffa och titta på ”Så mycket bättre”. De stängde dörren till Alva-Leighs rum och efter en stund kastade de ut två lappar till oss.

Mio tyckte att vi var två surtanter! Underbart 🙂 .

Vi begärde tydligen för mycket.

Vi har haft en mysig dag. Som jag skrev så har vi oavbrutet bakat och fixat. Det blev två plåtar misslyckade saffransbullar och en lyckad. Gudomligt goda. Jag och Jessica höll på att börja gråta när två plåtar vidbrändes. Jag för helt enket bak-otur med mig.

Vi har även gjort pepparkakshus, marsipanfigurer doppade i choklad, ischoklad och pepparkakstryffel.

 

Buhu huuu!

Plåten bullar som vi inte lyckades bränna blev uppäten direkt. Tack Victoria, matplatsen för det gudomliga receptet.

Vad tycker du om huset jag "limmade" ihop? Skandal. Det andra blev dock fint.

William var väldigt koncentrerad när han satte dit de sista detaljerna.

Mio gjorde en marsipansnopp. Vi andra gjorde tomtar och grisar. Men men...

God natt min vän.

Sov så gott.

Puss och kram ♥

 

 

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Julstök och bök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser ut som om ni haft en trevlig dag. Rolig marsipansnopp mio hade gjort. hehe skrattade gott när jag såg den.

  Svara
 • Oj vad ni har hunnit mycket. Själv gjorde jag lyckade bountybollar. Supergoda!! Tack Victoria Matplatsen för även det receptet 🙂 Dricker glögg och tittar på Nobelfesten. Det är nåt visst med detta spektakel. Förknippar det med julen sen är det spännande hur de klär sig varje år 🙂

  Svara
 • Ojojoj, vilken dag! Och vad duktiga ni har varit allihopa. Mio verkar vara en konstnär ut i fingerspetsarna med sina kreationer 😉 Jag förstår verkligen om ni alla kommer sova väldigt gott inatt 🙂

  God natt!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag hittade ingen mejl address som man kunde skriva till dig så skriver i ditt senaste blogg inlägg istället.
  Jag läser din blogg varje dag och jag avgudar verkligen dig som person. Du är äkta och du är verkligen min förebild. Jag tycker att du har ett sånt liv som jag vill ha när jag blir stor och kommer skaffa mig en familj och karriär.
  Jag är dock 19 år redan men det känns som mitt liv har precis börjat och jag tycker att du är en otrolig vacker, äkta, härlig och rolig människa som jag verkligen önskade att jag kände och hade i mitt liv.
  Hoppas du inte tar detta på något konstig sätt men ville verkligen säga till dig om hur bra din blogg är och vad du ger till dina läsare. För du är som sagt en äkta människa och du är inte som de andras ”kändisar” som sitter och skryter om vad de köper och vad de gör på dagarna. Du lever verkligen för dina barn och din man.
  Jag vet inte vad jag ska säga mer, men jag hoppas du förstår hur fantastiskt jag tycker att du är!
  Kramar Helena.

  Svara
 • Vad fint skrivet av dig Helenah här ovan!!

  Vilken mysdag men barnen ni ser ut att ha haft. HAHAHAHA satte nästan kaffet i vrångstrupen av Mios verk, han kan han den pojken! Så jäkla kuuul. Haha… Precis min humor.

  Åh vill oxå ha en sån bak och mysdag med mina barn. Ska ta igen allt sånt sen när det lugnat sig för mig! 🙂

  Puss & Kram

  Svara
 • Marsipansnopp! Jag tror jag dör så roligt!!! Sätter nästan min morgonyoughurt i halsen… :)! Visst blir de bullarna goda? Jag har också testat det receptet några gånger, så mycket bättre än vanliga lussebullar!
  Känner att jag är en ”dålig bloggvän” som börjat kommentera mer sällan och sällan, men jag läser varje dag i alla fall :)! Det är så svårt att få ihop allting, heltidsjobb, familj och att vara höggravid. Hur hinner du allt? Imponerad av din ork och din kraft :)! KRAM

  Svara
 • Mio han är en stjärna han hahaha.Surtanter? skrattade gott här hemma. Ni verkar iallfall ha haft en toppendag med en massa bak och pyssel.Barnen ser jättenöjda ut.Åhh vad kul att din vän Jessica väntar på en liten bebis, spännande.Ha en skön 3 Advent.Puss o kram.

  Svara
 • haha ja de var en rolig marsipan snopp Mio gjort, ja säger ungar 😉 Duktiga ni varit, men surt att få 2 plåtar brända 🙁

  ha en trevlig söndag och 3e advent.

  kram K

  Svara
 • Smyger in och tackar för datetippsen! Lovade ju att berätta hur det gick:)). Det blev den italienska restaurangen och mysiga promenader i gamla stan, hålla handen på mysiga cafeer och många pussar:)) Kan inte sluta fånle och har konstiga fjärilar i magen;)). Än en gång, tack för tippsen!
  Kram
  Michelle

  Svara
 • Hej! Dom är ju för underbara alla söta barnen! Mysigt med julmys!
  ´Åh vad roligt hälsa fina Jessica och ge henne en stor Grattis Kram från mig ! GinaJessica ! sån lycka med en till liten !

  Svara