Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:07 | december 12, 2011

En ny vecka

God måndag min vän. Hoppas att allt är väl. Är det bara jag som saknar den där riktiga julkänslan. Här regnar det, är grått och plusgrader. Tänka att det redan är Lucia imorgon och julen närmar sig. Helt galet.

Sitter i bilen på väg in till stan.

Önskar dig en fin start på veckan.

Hej på en stund.

All Kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “En ny vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Morgon vackra Hannah.Nej ingen julkänsla här inte.Grått regnigt disigt och allmänt skitväder.Ja tänka sig redan Lucia i morgon.Hoppas snart att vi får en gnutta snö så det ljusnar lite iallafall.Jag hade inte haft något emot och ligga på en sandstrand i Thailand just nu.Resorna är billiga så vem vet ? Kanske Tomten läser här;)) Ha en skön Måndag.Kram kram.Ps.Jag har använt min MorrocanTreatment Oil nu i fem dagar och är väldigt nöjd.Vad tycker du?

  Svara
 • God morgon vackra! Du klär utomordentligt i den mörka hårfärgen! Göteborg är trist som alltid, vid denna årstiden. Regn o rusk. Hoppas det kommer lite vitt från ovan innan julen kommer. Blir lite speciellt då. Ha en fortsatt bra dag! Kram

  Svara
 • Här nere i Skåne saknas snön och julkänslan är som bortblåst då;( !
  Ni får ha en underbar dag !:))) Kram// Hanna & William

  Svara
 • Hej hopp, håller med dig, trots man försöker så kommer inte den rätta feelingen för julen. Men får hoppas den gör det snart. I veckan tänkte jag köpa julgran så den får vara i ngr dagar på altan sen ska den komma upp till den 4e advent. Kanske blir de bättre stämning då 🙂 Vill ju ha minus grader och snö med, men de ser mörkt ut med en vitjul iår faktiskt.

  Ha en bra dag, kram K

  Svara
 • God förmiddag Hannah!
  Så har tredje advent passerat. Det går såå fort. Lucia nu också!

  Våran helg har varit lugn. Vi har varit hemma och spelat en massa spel tillsammans i familjen, firat min man/barnens pappa som fyllt år och gjort julgodis. Snygg snopp som Mio svängde ihop mitt i erat julstök förresten 🙂 Vart får han allt ifrån den söta lilla ungen?!
  Var i väg en sväng nu på morgonen för att inhandla ingredienser till motzartkulor. Victoria Matplatsen hittar på så mycket gott nu så det är svårt att hinna med där också. Dessa verkar relativt enkla så jag tänkte prova 🙂

  Önskar dig en mysig dag! Vi får hoppas på sol 🙂
  Varm kram <3

  Svara
 • Bläää säger jag om julkänsla!

  Idag är jag bara mensig och gråtfärdig. Stod på parkeringen utanför jobbet och bölade i morse för att Milo var så ledsen när jag lämnade honom. Min ”rutinknarkare” till unge får inget gå fel för på morgnarna, annars så grips han av panik tussen. Usch… så nu sitter jag här svart under ögonen, frusen och med joooordens mens o vill bara hem till min familj! Har jobbat hela helgen oxå så inget ledigt blev det. Sen bantar jag oxå så nå jädrans Bountybollar är det väl ingen idé och baka…

  Usch, inte direkt energigivande inlägg till dig idag! 🙁

  Puss & Kram

  Svara
 • God förmiddag!
  Här saknas inte julkänslan för det är minusgrader och snöande i norr, precis som det skall vara nu veckorna innan jul! 🙂

  Hoppas du får en fin dag trots regn och rusk!

  Svara
 • God förmiddag!man får verkligen anstränga sig för att få lite julkänsla detta år.Gjorde janssons frestelse igårkväll,då hade jag julmusik på o levande ljus.Här är också gröntt med regn o rusk.Ikväll ska vi hem till en arbetskamrat på lite julmys,knytkalas o sist men i.te minst julklappsleken..tjohoo vad kul.önskar dig en fin dag.

  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det var inte meningen att genera dig ville bara tala om för dig hur jag ser dig som person. Du ska verkligen ta åt dig för du bidrar mycket till din läsare än bara berättelser om dina dagar.

  Många kramar, Helena!

  Svara