Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | december 13, 2011

Julklappar för 10.000 kronor

Hej min vän. Hoppas allt är väl denna tisdag och Lucia. Jag drabbades av svår trötthet och kunde knappt hålla ögonen öppna när Liv for till förskolan. Satte mig på sängen och lyssnade när Luciakören sjöng på TV. Det var så rogivande att jag måste ha slocknat. Somnade och vaknade nu! Hjälp!

Knappt så jag hinner göra allt som jag måste. Får lägga på ett kol.

På förskolan skulle de övas på julsånger inför Luciafirandet om en dryg timme. Liv var eld och lågor och ville prompt ha med sig sin Luciakrona 🙂

Hon sjöng för full hals hela vägen till bilen. Sankta Lucia...

... och Tipp Tipp Tapp.

Vill passa på att påminna dig om tävlingarna på startsidan. Nu kan du vinna en matkasse från MatHem och så får du ju inte missa tävlingen med Allt Fö rFöräldrar där du kan få shoppa julklappar för 10.000 kronor.

Kika in HÄR! 

Puss och kram ♥

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Julklappar för 10.000 kronor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah!
  Jag har inte hängt med så bra, varför måste ni renovera köket? Eller ville ni bara helt enkelt?! Tänkte om det hänt något så att ni var tvungna att byta.

  Ha en härlig lucia!

  Beata
  http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/

  Svara
 • Vilket ljust och fint kök ni får! Förstår om du längtar tills allt blir klart. Har läst din blogg dagligen, men inte blivit medlem förrän nu. Ha en trevlig lucia!

  Svara
 • Vilka söta Luciabarn du hade hemma denna morgon! Jag har fått se min sons första luciatåg idag och kunde inte hålla tårarna tillbaka <3
  Jag ska absolut in och tävla nu, leksaker för 10.000 skulle mina barn ju äääälska =)

  Kram

  Svara
 • Hej, Jag vill bara säga att vilken fantastisk fin person du verkar vara.
  Du strålar 🙂 och sånt lyser igenom även en datorskärm.
  Här sitter jag och har nyss skrivit in till din tävling. Jag vill bara tacka att du anordnar en sån tävling, även om jag inte vågar tro att jag kommer vinna, så tycker jag det är så fint att ge någon den möjligheten att faktiskt få vinna. Det kommer göra en stor skillnad i den personens liv och det är väldigt fint gjort. 🙂

  Dessutom, helt fantastiskt vilka fina barn du har. 🙂
  Kram

  Svara
 • Vilken söt Lucia… Ha en skön eftermiddag och en fin Lucia på Förskolan.Kram.

  Svara
 • Ha en fin luciakväll 🙂 Här hemma ska vi fortsätta att fika lussebullar och dricka glögg, ungefär som vi gjort hela dagen 🙂 Men det är väl så det ska vara såhär i juletider, tycker jag!

  Kram på er!!

  Svara
 • Lucia är inne och önskar en fortsatt mysig luciakväll! 🙂

  Kramar!

  Svara
 • För första gången på 13 år hade jag ingen Lucia att gå och titta på. Men vi såg det på tv tillsammans imorse. Och em har vi vigt till att baka Lussebullar.
  Ha en fortsatt trevlig Luciadag

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Vad händer med….

  Svara