Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:37 | december 13, 2011

Luciamorgon

God morgon min vän och glad Lucia. Imorse orkade ingen av oss lussa 🙂 Vi tar det lite senare istället. Jag tände dock massor av ljus och så satt vi tillsammans och tittade på Julkalendern.

Har någon lussat för dig ännu?

På pojkarnas skola är det barnen i årskurs tre som sjunger och lussar för alla. Förra året var det William och nästa år får Mio stå i aulan som stjärngosse och sjunga för oss. På Liv förskola är det Luciafika i eftermiddag som vi alla ska på. Liv och hennes vänner ska sjunga. Gulligt.

Vi önskar dig en ljus och fin Lucia.

Hoppas Liv är lite piggare i eftermiddag 🙂

Idag har jag tagit en hemmadag. Ska fixa i köket, fylla skåpen och sortera.

Hej på en stund.

All Kärlek ♥

PS. Kul att så många ville ge en Annorlunda Gåva. De kommer på posten i veckan.

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Luciamorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon Hannah!
  Visst är väl Julkalendern lite bra i alla fall?! Jag gillar den 🙂 Kommer på mig själv med att jag sitter och gör miner och verkligen lever mig in i handligen. Störtlöjlig morsa tycker mina små älsklingar 🙂 Kan vara likadan när det är ett musikprogram på TV typ som IDOL. Då sitter jag och härmar med munnen utan att jag själv vet om det. Så hör man någon säga. Titta på mamma! och fnissar 🙂 Men jag bjuder på det! Lite pinsam måste man få vara ibland.

  Vi var och såg min 7 årings klass som lussade igår kväll i sitt klassrum. Han var världens sötaste ( enligt mig ) snyggaste ( enligt honom ) tomte 🙂
  Idag ska de få se på när högstadiet lussar i Gymnastiksalen.

  Önskar dig en mysig luciadag! Varm kraam

  Svara
 • God morgon på er lussefirare!

  Det är inte lika speciellt med Lucia märker jag om man inte är barn eller om man inte har barn. För mig är det en helt vanlig dag med plugg, möten, träning m.m. Så kommer min Luciadag att se ut i alla fall, men det är inte fy skam det heller 🙂

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Din tid kommer oxå med stress mellan skolor och dagis och komma ihåg tomtedräkten eller så ångrar dom sig och vill vara stjärngosse eller pepparkaksgubbe i sista stund istället. Du sprarar än så länge en hel del gråa hår… 🙂

  Kram

  Svara
 • Fiiiina ONGAR!!! 🙂

  Jag gjorde mig till och dukade fint med frukost och så fick dom äta pepparkakor. Men alla var på pisshumör så det blev väl sådär med det…. 🙂 Milo har lucia på dagis kl halv 4 och ska vara tomte. Får se hur det går med det?

  Jag minns den tiden när man gjorde sig till för karln med fina vita underkläder och luciakrona….. SNARK! Den skulle man ta nu? 300 ungar och ett par hängpattar senare. HAHAHA 😀

  ha en mysig dag hemma!

  Puss & Kram

  Svara
 • God Lucia morgon.Vi ska på Luciafirande till ett av barnbarnen i eftermiddag.När jag jobbade på Förskolan så hade vi Lucia kl 7 tillika utomhus.Sen bjöd vi alla föräldrar,barn på Lussefika.I början var detta inte så uppskattat men med åren tyckte fler och fler att det var mysigt med alla tända ljus i mörkret och finast var det så klart när marken var vit vilken den tyvärr inte är idag utan regnigt och blåsigt istället. .Kul och få fiint ialla skåpen igen.Ha en skön och fin Lucia hela familjen.Puss o kram.

  Svara
 • Nepp, ingen lusse här inte. Dock ska dottern lussa i skolan, hon går i nian och dit fick jag inte komma 🙂
  Hoppas kunna se Lucia på tv ikväll och mysa lite extra då.

  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Min lillasyster lussade igår för föräldrarna och idag för skolan.
  Mysigt!

  Skulle inte du kunna lägga ut någon videofilm, det är så himla roligt och se. Har sett många gånger klippen där ex Mio sjunger. Jag kiknar varje gång 🙂
  En jul-låt kanske kan framföras? 🙂

  Juliga hälsningar från Linköping!
  Kram!

  Svara
 • Har jobbat natten, så v var klädde med glitter i håret och hade dukat upp med lussebullar, pepparkakor och winernougat till våra kollegor, sen kom även våran grannavdelning och Lusse för oss så de var ju trevligt 🙂 Ska snart iväg och kolla på dotterns Luciafirande, Ändringar för iår är att man ej får ta kort , utan de komemr man få göra efteråt med de som godkänner fotografering, lite tråkigt men kanske ett måste i dagens samhälle. Ha en bra Luciadag/kväll kram K

  Svara