Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:28 | december 14, 2011

Årets första julbord

God kväll min vän. Jag kom precis hem från ett fantastiskt julbord på Friiberghs Herrgård som ligger en bit från Sigtuna. Min svärfar Kai kom upp från Malmö idag för att hälsa på oss. Han bjöd oss på julbord och vi har haft en strålande trevlig kväll. Årets första julbord fick med beröm godkänt 🙂

Har du varit på något julbord?

Vi bjöds på glögg innan vi gick till bords.

 

Det är ett traditionellt julbord men det finns även ett skaldjursbord där du får äta hur mycket hummer, kräftor, ostron och räkor du vill. Mitt favoritbord 🙂 .

Jag och Kai.

Jag vet att jag tjatar men jag är så glad. Idag blev köket klart. Jippiii! Tjohooo!

I helgen när allt är städat och klart så ska jag köpa julgran och julpimpa som en tok 🙂

Sov gott kära Du.

Kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Årets första julbord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med julbord. Man blir så mätt bara 😉
  Jag var på julbord med jobb på big bowl faktiskt (där vi var för ett par år sen) jättetrevligt och gott!
  Gud vad skönt att köket är klart! Man saknar sånt extremt mycket när man inte har det under en tid.

  Hoppas ni får en underbar jul! Hälsa familjen 🙂
  Kram!

  Förresten, Blev sanddjuren bra el hade du redan dom?

  Svara
 • Underbart med julbord!! Jag vill också gå på något sånt, har inte gjort det än och som det ser ut verkar det inte bli något heller (om jag inte ställer till med ett eget hemma). Men jag är så himla sugen på julbord just nu!!
  Något annat som är underbart är ju såklart att ert kök äntligen är klart och redo att användas, utan att falla isär 🙂

  Sov gott och dröm sött!

  Svara
 • Haha. Magdalena igår (va?) och du idag! Verkar vara pouplärt ställe bland Graafare! =) Nästan så man borde kolla in det. Nääästa år! Skaldjursbuffén ser ju busigt god ut! Och det är ju helt perfekt med vanligt julbord också, då min fästman inte gillar skaldjur men älskar julbord! =D

  Svara
 • Jag tycker inte att man kan tjata om glädje 🙂 Glädje är det bästa som finns, och efter ert fuskbygge till kök ska ni glädjas åt ert nya och fina kök ordentligt!! Visst?:-)

  Vad gott med julbord!! Jag får mitt första till helgen på cape East i Haparanda (Sveriges metropol;-)

  Stor kram och god jul!!

  Svara
 • Åå va gott med julbord!! Jag har ätit ett på Ikea och det va väl lite sisådär med det…
  Kram

  Svara
 • Vi var på Ekolsunds Wärdshus på julbord i förra veckan. Deras tema på julbordet var jakt, vilt och fisk. Hur gott som helst och fräscht, vilket jag tycker är viktigt. Julskinka och korvar var gjorda på vildsvin, de serverade gravad hjortfilé, fasanpaté osv. Ostbordet var supergoda ostar från små svenska osterior. Så gott och vi gick mätta och belåtna där ifrån. Rekomenderas varmt!

  Svara
 • Va mysigt med julbord! Själv har jag varit på två stycken hittills! Va på Tyrol (gröna lund) med jobbet, det va vilt julbord. Prinskorvarna va rådjur och dom va svarta, dom hoppade jag över, såg lite motbjudande ut!! 🙂 Dom hade säkert 20 olika sillar och massa olika laxar, Det kalla är min favorit! Efterrätts bordet va oxå mycket, gott o h fint!
  Sen här vi varit på Enskede värdshus, super mysigt och gott! Dom hade barnpassning på bottenvåningen det va nytt för i år, (vi lämnade självklart inte vara små barn där, men vi lekte där tillsammans efter maten!!)
  Tack för en bra och mysig blogg!! Och God Jul till dej och din familj!

  Svara
 • Hej Hannah! Du får tjata om ditt nya kök det är väl underbart att det äntligen är på plats! Jag vet själv känskan när man bygger / köper ett hus och det inte blir alls som man tänkt sig vi fick gå igenom samma sak och det hänger som en tyngd inombords när problemen avlöser varandra men när det börjar ordna upp sig slipper man oroa sig lite mindre för varje sak som är fixat så jag förstår verkligen din glädje =) Kram

  Svara
 • Vilken härlig bild på dig och svärfar och det där skaldjursbordet… Megadelikat är allt jag har att säga! kram towe.

  Svara
 • Vad skönt med köket! Äntligen!

  Vi har startat en tradition med sambons familj på Tyrols Vilda Julbord på Grönan, så där har vi varit för 3:e året i rad. Supergott och hur mycket mat som helst. Mycket vilt och spännande att prova på också. Rekommenderas! 🙂

  Svara
 • Jag är galen i skaldjur, mums vad gott det ser ut! Stort grattis till köket förresten. Hoppas allt blev som det skulle denna gången och att ni slipper mer strul med huset!

  Svara