Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | december 14, 2011

Vinn en hel biobalkong

Hej min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. Jag har hasat runt här hemma idag och fixat i köket som börjar ta form. Förhoppningsvis är allt klart imorgon. Hur ser din dag ut?

Har du någon gång tänkt att det skulle vara härligt att bara bjuda in alla du känner till något kul?
Nu har vi en ny rolig tävling för dig som är filmfantast eller gillar Mikael Persbrandt. Genom ett samarbete med Mastercard där du har chansen att vinna en hel biobalkong. Antingen sitter du där alldeles själv och njuter, kanske bjuder du hela släkten eller så går du ut på stan och leker jultomte. Du bestämmer! MasterCard har just nu en kampanj på Blocket där man kan vinna en hel biobalkong med 100 platser till förhandsvisningen i Stockholm av Hamilton – I nationens intresse, med Mikael Persbrandt. Lägger man en annons på Blocket och betalar med sitt MasterCard fram till 22 december kan man vara med och tävla. Förutom biobalkongen vinner ytterligare 100 personer 4 biobiljetter. Biopremiären går upp den 13 januari och vår förhandsvisning är samma dag som galapremiären!

Klicka in HÄR för att lämna ditt tävlingsbidrag.

Lycka till!


2 kommentarer2 kommentarer om “Vinn en hel biobalkong”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här