Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | december 15, 2011

Julklappstips till de små

Hej igen min vän. Här börjar det redan skymma och jag har tänt doftljus i hela huset. Inte nog med det så börjar det se riktigt städat och fint ut. Det är inte varje dag, så jag njuter 🙂

I samarbete med Allt För Föräldarar så testar jag lite olika produkter. Än så länge har jag varit mycket nöjd och positiv både till bilstolen från Axkid och overallen och andra vinterplagg från Tuxer. Allt hittar man i deras shop.

Nu har jag lite julklappar som jag ska ge till barnen och som jag tänkta tipsa dig om. Utifall du har torka på idéer så rekommenderar jag detta.

Den här Barbapapa-lampan har Liv redan fått. Hon gillar inte när det är helt mörkt i sovrummet och ligger bara och gnäller "Jag kan inte se". Tycker inte att hon behöver kunna se när hon ändå ska blunda. Men men 🙂 .

Du hittar lampan HÄR.

Den här gav ett behagligt sken precis lagom för små nattsuddare.

Bokstöd i form av apor. Så söta.

De är av skinnimitation, mjuka och tunga. Kommer bli perfekta på bokhyllan.

Du hittar bokstödet HÄR.

Ett melaminset med Hello Kitty kanske hjälper Liv att vilja äta mer?!

Du hittar Kitty HÄR.

Familjen blir tokig på mig när jag konstant sitter med min mobil och spelar Wordfeud. Nu kommer räddningen. Junior Scrabble (Alfapet) så vi kan spela tillsammans.

Du hittar Scrabble HÄR.

Några fler julklappar avklarade 🙂

Kika in HÄR! så kommer du till Allt För Föräldrar shoppen.

Puss och kram ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Julklappstips till de små”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lampan var söt, oj snart julafton, vad tiden går! 🙂

  Svara
 • Vilka bra tips 🙂
  Är det någon som kan hjälpa mig med tips på någon bra ansiktsserie??? Dag/nattkräm, ögon, serum mm. Ska till en outlet ikväll med allt som har med smink att göra. Åååå jag älskar Philadelphia med deras outleter haha
  Kram Lotte

  Svara
 • Jag rekommenderar Dermlogica, ett dyrare märke men fruktansvärt drygt så det blir ändå billigare i längden 🙂

  Svara
 • Tack snälla!!

  Svara
 • Hej fina. Vad underbart att få vara i USA. Längtar dit. Älskar också alla härliga outlets 🙂

  Jag gillar Clinique. Har ansiktstvål, vatten och krämer från det. Clarins ”askungekräm” Beauty flash balm är också grym.

  Är du på Victorias Secret igen köp deras läppglans på tub. Brukat vara valfria tre till ett jättebra pris. Deras bodysplash i pärondoft är ljuvlig.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack för hjälpen, jag ska granska utbudet ikväll 🙂

  Svara
 • Ikea har en bra nattlampa för endast 129kr. De skiftar i färg och man kan stoppa det närsom och därmed också bestämma färg och styrka på ljuset 🙂

  Svara
 • Go kväll!
  Nattlampan var så gullig, man kanske skulle ta och köpa en
  till lilleman. Han fyller snart två och har börjat tända lampan
  när han ska sova. När han somnat släcker jag men om jag
  vaknar till på natten så ser jag att det lyser i hans rum igen 😉
  Ha en underbar helg.
  Många kramar från Storvreta.

  Svara
 • Ååååååååååååååh den där barbapappa lampan vill jag ha till Oliver, har spankat in den ett tag men vet inte om den är nån idé än, min lilla fisekorv är ju bara 16mån.
  Ja just ja, en tjej (Cecilia tror jag att hon heter) har ringt mig från Synoptik, hon lämnade meddelande och bad mig ringa upp och det har jag gjort 5 ggr nu!!! Suck… Har lämnat 2 meddelanden kanske men inget händer. Idag ringde det bara igen tills man kommer till telsv så jag vet inte om nån nånsin svarar på det nr, det är ett mobnr.
  Frustrerande är det iaf :O/
  I alla fall, önskar dig och din fina familj en underbar helg. Här blir det glass och ”Source code” ikväll, kalas hos systerdottern imorgon och glöggfest på kvällen. En lugn söndag sen hoppas jag ;O)
  Kram du fina!
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara