Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:46 | december 18, 2011

MiniJul

God kväll min vän. Hoppas du haft en fin lördag. Jag har hunnit med att både köpa gran och ha minijul idag. Peter frågade mig tidigare vilken som var min favoritjullåt var och under vår minijul filmade han med sin telefon. Lite senare förstod jag varför. Den är filmad och redigerad via en app till iPhone med 60-tals känsla. Fin va?  Glöm inte sätta på ljudet på datorn 🙂

%CODE1%


24 kommentarer24 kommentarer om “MiniJul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fin film, du verkar va en rolig mamma;)

  Svara
 • Tårar =) Så klart. Man blir så berörd av er kärlek och fick en sådan där riktig härlig julkänsla. KÄRLEK är det man tänker på när man ser på filmen 🙂 Vilken otroligt fin man du har som gör något så personligt. Och jag såg rätt, var det en tavla med kort som du fick av Amanda? 🙂 Vad gulligt i sådana fal.. Kan du inte visa den??
  kram Maja

  Svara
 • Här kom också en tår.
  Alldeles. … Alldeles underbart 🙂

  Jättefin och så himla bra låt! En av mina favoriter med.
  Ni är så mysiga. Stor kram till er.

  Du är så himla fin Hannah med ett stort hjärta av guld.
  All lycka till dig. Det är du värd.

  Kram:)

  Svara
 • Wow, han är romantisk den där Peter :).
  Jag blir så glad in i hjärtat!
  Hoppas ni får en skön söndag! Kramar

  Svara
 • vilken underbar video han har fixat peter 🙂
  han är ju underbar lika väl som du hannah

  Svara
 • Älskar Grown up christmas list!!

  Svara
 • Underbar film!
  Va heter den appen..?!
  Skulle mer än gärna vilja filma med den på julafton!
  Mvh Linisen!

  Svara
 • Såå fint gjort! Verkligen stämningsfullt och det kom allt en liten tår.
  Vad är det för app? Vore så roligt att göra ngt liknande för min sambo.
  Önskar er en alldeles underbar jul.
  Kram Sofia

  Svara
 • Underbart;) Du är världens goaste Hannah.Tycker riktigt mycket om dig.Min dotter har gjort en liknande film fast från lilla barnbarnets första år i bilder med musik till.Jag tror jag har tittat på den 100 ggr.och varje gång strömmar tårarna.Ni är en fin familj med mycket kärlek.Puss o kram och tack Hannah för du är den du är.

  Svara
 • Jättevackert! påminner mig om att jag måste verkligen rensa min mobil så jag kan filma vår son nu på julen..Ha en fin dag!

  Svara
 • Så himla mysig!!
  Vad heter appen? Blir perfekt att göra en film på julafton!!
  stor kram sweet Hannah..<3

  /kram Malinapralina

  Svara
 • Vilken mysig film! Vad heter appen?

  /Kram Annika

  Svara
 • VAD FIN! Gillar oxå låten! Älskar julen och musiken 🙂

  Istället för julklappshysterin så har jag tänkt skänka pengar till nån insamling i år. Vet ni någon bra och seriös sådan?

  Glad 4.e advent!

  Svara
 • Men så fint, blev helt rörd ju!!!

  Vad är det för app? Vill med ha =)
  Låten var ju så mysig med!

  Glad fjärde advent till dig och fina familjen.

  Svara
 • Men vilken ljuvlig film 🙂
  Ha en bra dag!
  Mvh Anette

  Svara
 • God förmiddag i stugan!!! Hoppas allt är bra med er. Skulle sända dig ett god jul o massor av kramar till dig o din familj då jag insåg att jag förlorat ditt nummer i min telefon :(. Telefonen har krånglat o rensat bort av sig själv. Så det får bli här i stället. Efter att jag sett er lilla film önskar jag nästan att jag vore en av dina pumlor i granen, såååå fint underbart ljuvligt o framförallt kärleksfullt!! Ni verkar verkligen ha det heelt fantastiskt tillsammans!! Det är du värd finaste du!!

  Massor av godjulkramar o kärlek till dig o de dina!!!!

  Från Lisen

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Det var ju alldeles, alldeles underbart……rörd till tårar minst sagt:-) Va fint gjort av maken din!!
  Filmen var så himla mysig och passade väldigt bra ihop med musiken!!!

  Ha en mysig 4:e advent!!
  Nu drar dottern i mig, så det är bäst jag slutar skriva (det skall byggas lego:-))

  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Åh, vilken fin film!!! Vad mysigt, roligt och juligt ni såg ut att ha tillsammans. Det blev ju kanonbra med 60- tals känslan. Den där app:en måste jag leta reda på 🙂

  Ha en fin dag!!

  Svara
 • Åh, vad mycket kärlek <3 Vad fin han är din Peter 🙂

  Kramar <3

  Svara
 • Jättefint! God Jul från SKåne!

  Svara
 • Sitter här i mitt nymålade rum…Sonens gamla som jag nu tar över.
  Ett gammalt bord från pappas farfar , slagbord och en korgstol har jag till min datahörna nu. Härligt Sitter på en ullfilt o kommer att trivas här *L*
  Ska snart byta om för att åka o fira min faster som fyller år……
  Så fin film Peter gjort till dig Hannah. Gulligt av honom. (såg jag inte dom små änglarna jag gav dig oxå? ) Massa kramar till dig

  Svara
 • Vilken mysig och fin film!

  Svara
 • Hej Fina Du:) Såå Fin film, Din Peter gjort!!:) Man fick tårar i ögonen, det strålar riktigt om dig i filmen:) Ni alla är så fina! Det är verkligen ”KÄRLEK” att få en sådan film:) Kan man få något Finare??:)
  Och dessutom delar med dig av denna, privata film, fint av dig Hanna:)

  Så fint köket blivit! Ha en härlig 4dje advent!!Varm kram Ann-Sofie i Helsingborg.

  Svara
 • Så fin film Peter gjort!

  Kram ♥

  Svara