Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | december 19, 2011

Klädd gran

God morgon min vän. Hoppas att du vaknat på rätt sida. Måndagar brukar vara min värsta dag dag när det kommer till att behöva vakna och stiga ur sängen men idag var jag riktigt pigg. Du kan tro att jag blev glad när jag kom ner och möttes av granens ljus i mörkret och utanför fönstret täcktes mark och träd av vacker fluffig snö. Jag är salig 🙂

Det saknas en stjärna i toppen.

Är du lika glad som jag över snö?

Kommer nog avsky den om en halvtimmme då jag måste ut och skotta bort all snö från bilen och skrapa rutorna 🙂

Igår var det julmarknad i regn och kyla och kvällen avslutades med att jag klädde granen.

Ingen av oss tyckte at det var särskilt härligt att stå och frysa på marknaden men barnen kämpade på och tjänade in bra med pengar till klasskassan.

 

Klä granen är inget man gör i ett hafs. Jag synar granen från alla håll och kanter, lägger ut alla mina pumlor på golvet och sedan måste jag ta god tid på mig så allt hamnar på rätt plats.

Klä granen-terapi.

Önskar dig en bra start på denna måndag och vecka.

All Kärlek ♥

 


17 kommentarer17 kommentarer om “Klädd gran”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi var och hämtade en gran i skogen igår. Sååå fiiin men herreminjeee så stor den var när vi kom in. Fick lov att möblera om. 🙂 Ingen får röra min gran när jag pyntar. Ok, jag låtsas som att ungarna får pynta och sen ändrar jag om så det blir fint. Men igår var ingen unge intresserad så då fick jag ha min gran alldeles för mig själv. LYCKA! 🙂 Lite stört… ja.

  Puss & Kram

  Svara
 • Jag är precis likadan 🙂

  Puss och kram

  /H

  Svara
 • Hej underbara Hannah! Vart kommer de fina tröjan ifrån? Hör mössan till? Den såg så otrooligt mysig . Granen ser ut att bli super fin, vilken julkänsla. Själv har jag haft en helg fylld med stess, sjukdom, bil som har lagt av totalt och dator lika så .Men det är vell bara att kämpa på! Kram på dig

  Svara
 • I år är första året som jag inte ”bryr” mig om att granen inte ser ut som jag vill att den ska se ut.
  Barnen fick klä den själva. Så nu har vi massor av tjockt glitter hit och dit i granen och kulorna hänger hullerombuller, ca 0,5 meter upp. Nicole tyckte nämligen att granen blev finast om man hängde allt på samma gren :).
  I vanliga fall brukar jag klä om granen när barnen lagt sig men ifjol frågade Nathalie (då 6 år) om jag inte tyckte att hennes pyntning var fin eftersom jaga hade ändrat på den… oups.

  Vad mycket snö ni har fått!
  Vi har bara någon eller några cm.

  Ha en toppenmåndag!

  KRAMAR

  Svara
 • God morgon Hannah!

  Granen blev jättevacker 🙂 Du ska se våran 🙂 Jag älskar den eftersom det är mina barn som har klätt den. Det var inte förhandlingsbart att lägga sig i hur den skulle pyntas. Jag tycker att den är den vackraste som finns såklart!

  Här singlar snöflingorna ned till marken. Så mysigt att se. Jag vet ju att jag inte ska ut och skrapa någon bil så jag kan njuta i fulla drag 🙂

  Ska ta och baka lussebullar idag med min sjuåring. Han har ont i örat och är hemma från skolan. När de andra barnen hade kommit iväg till skolan och hans pappa till jobbet så säger min lilla skrutt. Har de gått nu? Vad skönt. Nu är det bara vi.
  Tror han tycker det är skönt att få vara lite ensam med sin mamma ibland 🙂 Lillebror är såklart hemma också så helt ensamma är vi inte men ändå.

  Önskar dig en fin dag! Kraam

  Svara
 • Hoppas att du har fått den riktiga julkänslan nu!
  Herregud vad mycket snö ni har fått, sådär ser det inte ut här uppe i norr. Granen blev i alla fall kanonfin!! Önskar att jag hade haft ett hus och plats till gran jag också. Men det dröjer förhoppningsvis inte alltför länge innan man får plats med en stor, fin gran i sitt hem, det hör liksom julen till 🙂

  Ha en fantastisk dag!

  Svara
 • Vad mycket snö ni har fått! Så där vitt och fint är det här uppe i norr också, även fast någon annan skrivit att det inte är så, men i Piteå är det väldigt mycket snö, har kommit mycket i natt, vilket är bra då det bara varit slask.

  Fin gran, Hannah! 🙂 Och jag gillade filmen! =)

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Jättefin blev granen, verkligen!! men vad är det för en tingest som hänger upp till vänster? 😉 hi hi förlåt min snuskiga fantasi 😀 Här blir det ingen gran då vi reser bort men kommer att njuta av granen dit vi ska istället! Ja härligt med snö idag, inte lika vitt här i stan som ni har det men allafall, det kanske blir en vit jul i år allafall. Kram!

  Svara
 • Åh vilken vacker julgran! Jag älskar riktiga granar men måste tyvärr ha plast då jag är allergisk. 🙁
  underbart med snön!

  Kram kära du

  //Jenny

  Svara
 • Vilken gran!! Mycket fin 🙂

  Jag måste få passa på att fråga var du köpt din tröja? Den såg så himla mysig ut 🙂 Och när jag ändå är igång så undrar jag väl över jeansen också, de såg mörka ut (och det är precis vad jag är ute efter, men hittar inga som är fina i själva ”tvätten”. Antingen är de för ljusa eller så ser de blaskiga ut..) men dina såg så ”lagoma” ut.. 🙂

  Kram och god jul!

  Svara
 • Hej Fina du!

  Jag tyckte om din fina mössa… får man fråga vart du har köpt den?
  Älskar din blogg! Ha en super härlig dag!

  Kram kram o god jul

  Svara
 • Du kör också med silver i granen ser jag, jag har silver och rött i år. Filippa hänger typ alla kulor längst ner och ¨på ett ställe hehe, men de får man ändra sen. Jag gillar att man klär granen tillsammans med barnen. Förr hade jag mycket mer saker som barnen gjort i granen , men nu är de 11 och 13 samt Filippa då, hon fick med en liten julgransgubbe och hänga i granen från dagis idag så den fick hon sätta upp. Älskar att få saker barnen gör från dagis de är så kul…Ha en bra dag, kram K

  Svara
 • Fin gran! Här ska granen kläs på torsdag tror jag…
  Vilken söt rosa mössa du har, vart kan du har köpt den 🙂 Blir sugen på en likdan 🙂

  Svara
 • Jag är precis lika dan, måndagar är mitt värsta! Men det kändes mycket lättare i morse när jag fick smyga upp och tända granen på morgonen 🙂

  Hoppas du haft en mysig dag!

  Svara
 • Herre, vad snö ni har! Här nere i Stenungsund finns inte en gnutta, men det tycker jag visserligen är ganska skönt.
  Jag klädde granen redan till 1:a advent, så jag har hunnit njuta av den i några veckor nu.
  Däremot verkar din man inte ha riiiktigt samma inställning till granklädning? 😉
  Kram

  Svara
 • Fin gran! Älskar doften av gran! Finns den på parfymflaska? 🙂

  Vilken fin personlig gåva du fick, tänk vad nåt personligt från hjärtat kan betyda så mycket mer än ett smycke till exempel. Det är ju det julen handlar om.

  God Jul!

  Svara
 • Jag låter barnen göra allt, jag sätter i ljusen och ställer sedan fram kartonegen med pynt så får dom göra som dom vill, då blir det dubbel glädje tycker jag, kul för dom att gör och extra vacker för att det är ens barn som klätt den

  Svara