Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | december 19, 2011

Vinn vackra smycken

Hej min vän. Har du haft en fin dag?

Jag har satt mig tillrätta efter en dag på språng. Middagen är avklarad och barnen har kommit i säng. Ska nog koka mig en kopp te också. Mysigt.

Oj, vad många frågor jag fick om min outfit igår 🙂 En favoritklädsel (förutom min sparkdräkt) som jag har är en lite större tröja, jeans och en mössa på knoppen så slipper man kamma sig. Jeansen är från ACNE, mössan är en ljuvlig liten cashmere-pjäs från DAVIDA och tröjan i matchande färg köpte jag på H&M för flera år sedan.

Nu ska jag visa dig mina nya vackra smycken. Tror du kommer gilla dem. Gör du det så tycker jag att du ska vara med och tävla om dessa.

En bokstavsbricka med valfri bokstav. Jag har ett P för Peter och ett litet ♥ istället för poäng.

Är det fler än jag som gillar Alfapet och Wordfeud?

Mitt andra smycke är i form av en lyckokaka. Inbäddad i den ligger barnens namn på en liten lapp. Man kan själv välja vad man vill ha för budskap inbakat i sin Lyckokaka.

Smyckena kommer från MaNoLin som har mängder med andra roliga, fina och annorlunda smycken. Varför inte beställa ett smycke som ser ut som ditt favoritgodis 🙂

Vill du vara med och tävla om dessa fina smycken?

Då vill jag bara att du svarar rätt på denna fråga:

Vad heter tjejen som designar smyckena och driver MaNoLin?

Lämna ditt svar och vilket smycke du önskar vinna samt vilken bokstav du vill ha på ditt Bokstavssmycke eller budskap inbakat i din Lyckokaka.

Två vinnare kommer dras dras på måndag 26 december.

Lycka till!

All Kärlek ♥

 

 


161 kommentarer161 kommentarer om “Vinn vackra smycken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tjejen som driver MaNoLin heter Malin Nordström.

  Om jag vinner så vill jag ha en bokstavbricka med bokstaven E och siffran 8, det är förnamnsintialen för mitt livs kärlek som gick bort alldeles för tidigt för tre månader sedan o siffran 8 är det datum då vi två blev ett.

  Svara
 • Jag måste bara säga att jag beklagar verkligen sorgen efter förlusten av din stora kärlek!

  Svara
 • Beklagar sorgen! Stor Styrkekram till dig! Fruktansvärt att livet är så orättvist…

  Svara
 • Äsch, hade tänkt tävla om smycket men nu känns det som Du får vinna det där smycket istället! Jag har min kärlek kvar i livet så jag behöver det inte lika mycket som du…… Hoppas DU vinner det!

  Svara
 • Jag hoppar mitt svar och dedikerar min röst till Wickan.

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström och gör underbara smycken. Om jag vann skulle jag vilja ha en lyckokaka med en lapp i som det står ”Felicia, mitt allt”

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström. Om jag skulle vinna så vore en lyckokaka med en lapp som det står ”Albin – Underbar & Älskad” toppen att få…….

  Svara
 • Kvinnan som gör de underbara smyckena heter Malin Nordström. Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha ett W (min pojke heter William) och ett litet hjärta i hörnet precis som du har på ditt. I lyckokakan ska budskapet vara ”Älskade William”. Kram och tack för en fin blogg!

  Svara
 • Det är Malin Nordström som finns bakom MaNoLin. Om jag vinner vill jag helst ha örhängen O, eftersom jag inte äger ett enda par örhängen! Och nu är jag så sugen på att vara lite fin igen!

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström och jag har haft hennes sida på ”Favoriter” läääänge 🙂
  Skulle vilja ha en bokstavsbricka med ett J, som står för min sambo Jan (som för övrigt har toksnöat in på Wordfeud…), och ett litet hjärta. Han är mitt allt!

  Svara
 • Malin Nordström heter kvinnan som gör dessa underbara smycken, hon hade mycket fint!! Om jag skulle bli den lyckliga (worfeud nörd) vinnaren så hade jag velat ha ett F och ett hjärta på min lilla bokstavsbricka 🙂

  För övrigt har jag haft en dålig dag idag, men just nu skriver jag medan bountybollarna ligger i frysen innan de skall rullas i choklad så med en bountyboll i magen kommer kvällen iaf sluta bra. Hoppas att du har haft en bra dag även att den har spenderats på språng!!

  Tack för din fina blogg Hannah, den gör mig varm och glad! Trevlig kväll! 🙂

  Svara
 • Malin Nordström heter den duktiga tjejen!
  Om jag vinner vill jag ha en lyckokaka med mina barns namn. Ludvig, Lukas, Theo och Hugo!

  Tack för att ni förgyller min dag, kram!

  Svara
 • Malin Nordström heter tjejen som designar smyckena.

  Jag skulle så gärna vilja ge min älskade man en lyckokaka som han kan bära när han åker på en lång turné nästa år. I den ska det stå ”From here to eternity”, Annelie, Smilla & Max och när saknade efter oss blir stor så kan han krama detta smycke och drömma sig bort till oss här hemma på andra sidan jordklotet….

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström och jag skulle vilja ha bokstaven S och siffran 13 i hörnet:)

  Svara
 • Malin Nordström heter kvinnan som gör dessa underbara smycken,
  Och vill ha bokstaven U som står för Ulf

  Svara
 • Hon heter Malin N. Jag skulle vilja ha om ja nu vinner bokstav B för min son Benjamin och nummer 28 om det går.
  Tack
  /Vanja

  Svara
 • Åhh jag vill gärna vinna den coola bokstavsbrickan.
  I så fall vill ja ha ett A för min dotter och siffran 10.

  *hoppas hoppas*

  Svara
 • Hej!
  Malin Nordström
  Skulle vilja vinna en bokstav o då skulle det stå ett C
  Kram

  Svara
 • malin nordström heter hon.
  jag skulle vilja ha en lyckokaka med christer,linda o viktor

  kram/marie

  Svara
 • Malin Nordström är denna fantastiska kvinna som har en härlig fantasi och skapar glädje. Skulle jag ha den fantastiska turen att vinna skulle jag välja en ring med recept på chokladbollar…det är det enda jag lyckats baka någonsin. Är urusel i köket och detta brukar vi skratta gott åt.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström och gör otroligt fina smycken.
  Jag skulle väldigt gärna vinna ett smycke med ett M (som står för Mikael, min man) sen skulle jag vilja ha bokstaven 5 för vi är fem fina i våran familj.
  Håller tummar å tår att just jag vinner den här gången =)
  Kram Linnéa

  Svara
 • Hej Hannah! Malin Nordström heter tjejen som designar smyckena. Om jag vinner skulle jag vilja ha en bokstavsbricka med bokstaven E och ett litet hjärta, som du hade! E står för Erik, min älskade sambo som jag snart firar sex år med.
  Kram!

  Svara
 • Malin Nordström heter den talangfulla tjejen som designar smyckena.

  Om det skulle bli jag som får turen att vinna ett smycke hade jag valt ett likadant som ditt. Min fina pojkvän heter nämligen Patrik, vi har varit tillsammans i över 4 år och han har tagit mig med storm från dag ett. Jag tycker det hade varit ett fint kärleksbevis att få bära det runt halsen varje dag.

  Ta hand om dig fina!
  Julkramar från mig

  Svara
 • Tjejen som gör de snygga smyckena heter Malin Nordström. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha bokstaven E och ett hjärta eftersom min lilla prinsessa heter Emmy.

  Kram

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.

  När jag vinner så kulle jag vilja ha bokstaven ”L” som i Linis (mitt smeknamn) och siffran 6, för jag är född i juni.

  kram kalas

  Svara
 • Tjejen heter Malin Nordström. Om jag skulle vinna vill jag ha bokstaven F och ett hjärta.

  Svara
 • Malin Nordström heter hon.
  Jag skulle vilja ha ett J med ett hjärta i hörnet. Supersnyggt halsband!!
  Kram Lotte

  Svara
 • Malin Nordström heter hon.
  Hon hade mycket fina smycken.
  Om jag vinner skulle jag vilja ha en bokstavsbricka med bokstäverna O och K med ett hjärta.
  Har nämligen två små älsklingar (tvillingar).

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström. Om jag vann skulle jag vilja ha en lyckokaka med texten ”A M <3 " i!

  Svara
 • Ett A, M och ett hjärta skulle det ju vara!

  Svara
 • Malin Nordström gör dessa fina smycken.
  Jag önskar jag hade bokstaven F som min sons första bokstav, och absolut ett fint hjärta som ditt.
  Av det andra skulle jag vilja ha lapp med texten : älskar dig Felix, ända upp till himmelen och tillbaks igen.
  Har efter min sjukdom ett sånt behov av att han alltid måste finnas nära mig – på ett eller annat sätt…..
  <3 M

  Svara
 • Hej Hannah.
  Hon heter Malin Nordström.
  Svårt att välja, gillar din idé med alfapetbrickan och skulle gärna ge en sådan till min man på vår fjärde bröllopsdag den 5/4, då med T (för Therese) och ett hjärta.
  Men egot i mig fullkomligt älskar den snygga receptringen! Den skulle jag vilja ha med receptet på en Cosmopolitan, den skulle få mig att komma ihåg att jag inte bara är småbarnmamma (har två pojkar på 4 mån och 2 år) utan även en partybrud, trots att det känns väldigt avlägset ibland 😉
  Kram och God jul!

  Svara
 • Ja de var verkligen en ny upptäckt jag gillar skarpt 😉 Malin Nordström startade detta!!
  Själv vill jag gärna ha en lyckokaka med mina fina 4 kids och som jag älskar enormt mycket. Efter haft turbulent sista 10 år där jag bröt upp från en sekt (j.v) som gjorde att jag och mina barn fick hela plattformen ur gungning, tappa nära släkt vänner och vi fick börja bygga upp ett nytt liv, börja fira jul 32 år gammal som jag aldrig gjort (föddes in i detta).
  Men Christopher , Jessica, Michael, Tim är mitt allt och vart så starka och fått så fin relation till varann trots alla uppbrott så vill bära dem nära mitt hjärta alltid. Så stolt och glad över mina barn som fåt mer och mer sina egna vuxna liv. Tack för en super fin blogg och att du delar med dig. Även nyfiken på de ni gör för barnhem och följer de med spänning för har nån saknad att göra något gott för nån annan.
  Kram Anette

  Svara
 • Malin Nordström heter hon som gör dessa underbara smycken.

  Om jag vann skulle jag helst önska mig ett P och ett hjärta, eftersom min man heter Per.
  En extra påminnelse om kärleken och grunden till vår fina familj.

  Svara
 • Malin Nordström är svaret från mig. Vinner gärna ett smycke med I och A, mina älskade barns begynnelsebokstäver!

  vh
  Monika

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström. Jag skulle vilja vinna ett Y med ett hjärta för min sambo. Det tog hnm 45 min att stryka en skjorta för att han skulle spela wordfeud medans 🙂

  Svara
 • Malin Nordström heter hon som gör dom fina smyckena!
  Om jag skulle vinna önskar jag mig Lyckokakan med texten: Ella mitt älskade barnbarn <3
  Hade förmånen att få vara med under snittet när mitt första barnbarn föddes den 23/11-11.

  Kramar i massor och God Jul!

  Svara
 • Rätt svar är : Malin Nordström!

  Om jag hade turen att bli vinnare av ett av smyckena skulle jag välja en lyckokaka!
  Texten skulle lyda: Min Dotter Min Glädje

  Håller tummen!

  Ha det bäst! Kram

  Svara
 • Hej
  Malin Nordström heter hon 🙂

  Vinner jag vill jag såklart ha en alfapetbokstav 😉
  Ett ”H” som Hanna och Hampus mina fina barn!

  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hon heter Malin Nordström och designar underbart fina smycken!
  Jag skulle vilja ge en bokstavsbricka med ett M till min blivande man, Niklas!!! M:er står både för M som i mitt namn Madelene och M som i vår underbara sons namn Maximus!

  Tack för en fin, ärlig och inspirerande blogg!

  Svara
 • Malin Nordsröm.Jag skulle vilja ha bokstaven S och ett hjärta för mitt livs stora kärlek som ställer upp och gör allt för mig.Hoppas hoppas på denna vinst som skulle vara en stor ära för mig och bära…

  Svara
 • Hej!
  Jag tävlar sällan men känner att de här smyckena kallar på mig =)
  Om jag vinner, vill jag gärna ha ett smycke med bokstaven A som i min man Andre´s namn. Jag vill isåfall gärna ha ett hjärta i hörnet precis som du. I lyckokakan hade jag velat ha mina änglars namn: Tea och Dante
  tack för en trevlig blogg som alltid gör mig på bra humör!
  GOD JUL!

  Svara
 • Oj! Glömde skriva svaret på frågan!
  Malin Nordström heter den talangfulla designern!!!

  Svara
 • Hon med de otroligt vackra smyckena heter Malin Nordström. Hade jag haft turen att vinna hade jag velat vinna en lycko kaka med budskapet var lycklig för den du är.

  Svara
 • Malin Nordström
  Vinner jag skulle jag vilja ha lyckokaka med mina barns namn Charlie , melvin och Harry

  Svara
 • MaNoLin drivs av Malin Nordström 🙂 Skulle jag vinna vill jag ha en bokstavsbricka men ett N på samt ett litet hjärta i hörnet.

  Svara
 • Hej!

  Hon heter Malin Nordström som gör dessa underbara smycken. Jag skulle vilja vinna en Wordfeud-bricka med ett M som står för min älskade sambo Magnus och ett hjärta istället för siffra.

  Tack för en bra blogg!

  kram

  Svara
 • Malin Nordström är namnet på denna begåvade tjej som gör så vackra smycken (skulle vilja ha allihop=) Men jag skulle välja bokstaven H som i maken Henrik och naturligtvis ett hjärta på halsbandet.

  Hoppas på lite tur…….

  Du är också värdefull

  Svara
 • Vilka fantastiska smycken! Tjejen som driver MaNolin är Malin Nordström. Om jag vinner skulle jag vilja ha en alfapetbricka med ett A och ett litet hjärta istället för siffra. Hoppas på lycka.

  Sara

  Svara
 • Tänk att nu fick jag äntligen fingret ur och blev medlem, har suktat efter Malin Nordströms (som hon heter) ett tag nu och nu när jag har chansen att vinna så hör jag ett försök. Skulle så gärna vilja ha bokstaven D som står för min sambo Daniel (wordfeud galning) och ett sött litet hjärta istället för siffran.

  Tack för en underbar blogg! God jul till hela familjen!

  Svara
 • Hej,

  Hon heter Malin Nordström. 🙂

  Jag skulle vilja ha en bokstavsbricka med ett D (Daniel)
  och ett litet ♥. 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.
  Har jag turen önskar jag ett bokstavssmycke med ett S och ett hjärta. Tycker ditt var så otroligt fint!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström
  Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en bokstavsbricka, bokstaven J och ett hjärta istället för en siffra! =)

  Svara
 • Hallå!

  Malin Nordström heter tjejen!
  Om jag skulle vinna vill jag gärna ha en bricka med ett A samt ett hjärta. då har jag min lilla grabb i sambo på en bricka!

  Kram

  Svara
 • Malin Nordström heter denna fantastiska kvinna! Om jag skulle ha turen på min sida skulle jag vilja ha alfapetbrickan med bokstaven T och ett litet hjärta i hörnet! Kram Liv

  Svara
 • Malin Nordström heter hon 🙂

  På brickan skulle jag vilja ha A för min vän som jag tappade tidigare i år och siffran 11 för våran student, saknar henne något oerhört.

  Budskapet i lyckokakan skulle vara; I’m forever keeping my angel close – för att bära med mig henne överallt och veta att hon finns där med mig – trots saknaden efter henne.

  Svara
 • Spelar ingen roll vad jag vinner, om jag vinner, båda är lika betydelsefulla <3

  Svara
 • Malin Nordström!

  Jag skulle vilja ha ett F för Freja (+det lilla hjärtat), som min underbara brorsdotter heter.

  Svara
 • Tjejen heter Malin Nordström! =)

  Är sjukskriven hela December ,så ett fint smycke hade ju verkligen piggat upp vardagen!
  Om jag skulle vinna denna roliga tävling så skulle jag välja ”Brickan” med ett M på och en liten 2:a i hörnet! För min man heter Martin och vi har 2 Underbara små prinsar här hemma! Så det hade passat mej perfekt!

  Tack på förhand och må bäste man eller kvinna vinna! =)

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström

  SKulle vilja vinna brickan med ett J och litet hjärta, för min man.

  Svara
 • Desigern bakom MaNoLin heter Malin Nordström.

  Jag önskar en lyckokaka med budskapet: ”Det hjärtat är fullt av talar munnen”

  Svara
 • Svaret är att tjejen bakom dessa underbara smycken heter Malin Nordström.

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna en ”lyckokaka” med budskapet ”Min sorg visar att jag varit älskad”. Det är mycket jobbiga dagar av sorg för min del under julen, men jag försöker tänka att sorgen är kvittot på att jag älskat och varit älskad.

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.
  Om jag fick chansen skulle jag jättegärna vilja ha Bokstavsbrickan med bokstaven P och ett hjärta. Min älskling heter också Peter 🙂 snart firar vi fyra år tillsammans så det skulle vara kul med ett fint halsband till mig själv där jag visar min kärlek till honom 🙂

  Kramar

  Svara
 • Svar: Malin Nordström. och det spelar ingen roll vilken av smyckena, om det blir de första så vill jag ha Z och nummer 14 (tur nummer,hade i fotbollen), och om de blir lycko halsbandet så skulle ja vilja att de stog Zapp,du förstår inte hur mkt ja älskar dig<3

  Svara
 • 1) Hon heter Malin Nordström.
  2) Jag skulle välja ett bokstavshalsband med bokstaven A.

  Jag är en bokstavsnörd som lever i ett hem med massor av bokstäver överallt, stora och små. Hoppas snart att jag får en runt halsen med, som symbol för
  mitt grafiska sinne. Supersnyggt!!

  GOD JUL
  Kram från Ann-Louise

  Svara
 • Svaret är: Malin Nordström
  Har jag tur nu så önskar jag mig en ”lyckokaka” med mina älskade barnbarns namn inbäddat. däri. Det ska stå Emilia och Milo. Håller tummarna hårt nu, vill så gärna bära mina barnbarns namn runt halsen. Hoppas!

  Kramar/Birgitta
  GOD JUL!

  Svara
 • Det rätta svaret är:Malin Nordström. Har jag turen med mig och vinner vill jag vinna en lyckokaka med mina älskade katters namn: Frida och Lisa och då gärna med ett litet hjärta mellan namnen. Dom finns tyvärr inte längre och det skulle vara så fint att få bära deras namn runt min hals. Saknar dom så otroligt mycket! Håller tummarna extra hårt nu!

  Stor kram & god jul!

  Svara
 • Svaret är: Malin Nordström

  Skulle vara så roligt att få vinna en lyckokaka till min kära fru. Hon älskar Shabby Chic, så orden Carpe Diem skulle hon bli väldigt glad åt. En väldigt fin julklapp. Håller tummar och tår!

  God Jul/ Rolf

  Svara
 • Rätt svar är:Malin Nordström. Vinner jag väljer jag en bokstavsbricka med bokstaven M samt siffra 76 ; )
  Hoppas på lite tur nu!

  God jul!
  Mvh stefan

  Svara
 • Den fina tjejen heter Malin Nordström och Malin är ett vackert namn och jag heter också Malin 😀

  Vinner jag den vill jag ha lyckokaka som ska stå A ( Albin ) Min son som har betytt mycket för mig och jag har varit ensamstående mamma till min son i hela 16 år utan pappa och jag är glad för att jag fick fina gåva en underbar son därför hoppas jag att jag vinner den så jag kan alltid bära min sons namn Albin

  Kram Malin

  Svara
 • Malin Nordström
  Jag skulle vilja vinna ett halsband med bokstaven A och ett hjärta för min älskade Adde.

  Svara
 • malin nordström.
  åh, jag skulle vilja ha bokstaven A för min stora kärlek som jag har väntat på i 38 år (det finns en för oss alla;) och ett hjärta under.

  Svara
 • hej fina hannah

  hon heter Malin Nordström, och självklart vill jag ha en bricka med min älsklings bokstav J och ett hjärta på 🙂

  du har en jätte bra blogg, följer den dagligen 🙂

  mvh sussie

  God jul!!

  Svara
 • Kvinnan som gör dessa fantastiska smycken heter Malin Nordström och om jag skulle vinna öskar jag en bricka med bokstaven R för vårt efternamn och ett hjärta för all kärlek jag får av min underbara man och mina fyra barn!

  Julkramar från Skåne!

  Svara
 • Tjejen som designar och säljer dessa smycken heter Malin Nordström. Om jag vinner önskar jag en namnbricka med bokstaven T och ett hjärta för Thomas som stått ut med mig i nöd och lust i över 20 år. Kram till dig och din fina familj

  Svara
 • Malin Nordström heter den fantastiska designern.
  Om jag vinner skulle jag vilja ha en Lyckokaka som det på Lappen ska står Emilia mitt Mirakel. <3

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström!
  Om jag vinner vill jag hemskt gärna ha en lyckokaka med mina barns namn inbakat; Hugo, Livia, Anton

  Svara
 • God morgon hannah!

  Hon heter Malin Nordström.
  Om jag vinner vill jag ha ett J och ett hjärta, som står för min kärlek i livet:)

  många kramar och hoppas du får en bra dag!

  Svara
 • Hej Hannah
  Malin Nordström heter hon som designar smyckena.
  Jag skulle gärna vilja ha en bricka med ett N på och siffran 8 för det va den 8/8-08 som vi gifte oss.
  Tack för en underbar blogg

  Svara
 • Godmorgon!
  Tjejen som gör de vackra smyckena heter Malin Nordström.
  Jag har länge tittat på lyckokakan och tycker den har något utöver det vanliga.
  Den skulle jag vilja fylla med namnen på mina barn, Nikki & Carl <3.

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Malin Nordström heter tjejen som designar smyckena.
  Fall jag har turen vill jag ha en lyckokaka med namnen på våra barn.
  Thea, Tyra o Anton.

  Önskar alla en underbar dag i allt julstök.
  Kram

  Svara
 • Rätt svar: Malin Nordström

  Om jag har tur att vinna önskar jag halsbandet med lyckokaka, med namnen Emma och Lina.
  Mina fina döttrar <3

  Svara
 • Hon hter Malin Nordström .

  Ring! heter de här lika enkla som vackra ringarna med hamrad yta, som givetvis kan beställas med valfritt ord eller namn. De kan med fördel bäras två eller tre stycken tillsammans och passar perfekt till det populära armbandet i samma stil.
  Ca pris 600:-/st
  Gärna en ring för varje barn med deras namn på.., jag har tre fina skatter <3

  kram Malinapralina

  Svara
 • Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så vackra amycken, nu har jag bläddrat ochh bläddrat på hennes sida…

  Malin Nordström heter hon och jag skulle hemskt gärna vilja ha ett M med ett litet hjärta på mitt bokstavssmycke. Vore så härligt att få ha <3 runt halsen… 🙂

  Kram, Helena

  Svara
 • Tjejen som designar smyckena heter Malin Nordström

  Om jag vinner så önskar jag 1 bricka med ett J på, alla mina älsklingar börjar på J så på det viset bär jag hela familjen med mig runt halsen, alltid.
  Skulle dessutom bli en perfekt julklapp, på lördag har jag och min man 1000 veckor…( lite gulligt att han faktiskt räknar veckorna…hihi)
  Jag tycker det räcker med att räkna åren…det blir många av det:)

  Kram kram

  Svara
 • Malin Nordström
  Jag skulle vilja ha en bricka med ett T på och ett hjärta i hörnet. Det var så himlans fint!

  Svara
 • Malin Nordström heter hon! Om jag vinner önskar jag en lyckokaka med budskapet -Man måste våga för att vinna!

  Ha en fin dag! Kram

  Svara
 • Åh, vilka fina smycken! Tjejen som designar smyckena heter Malin Nordström.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha en bricka med ett M och ett litet hjärta som du har.. M står för min stora kärlek!
  Skulle tycka att det var underbart att få bära det dagligen och bli påmind om vår kärlek..
  Tack för en fin och rolig blogg som jag följer dagligen!
  Ha en riktigt god jul!
  Kram Marina

  Svara
 • Malin Nordström är namnet på tjejen driver MaNoLi.

  Vill gärna ha en lyckokaka där det står H & S 121212.
  Jag vill gärna att vi ska gifta oss 121212 vårat 12:e år tillsammans :O)
  Kanske kan en lyckokaka hjälpa mig att ”få min vilja igenom”

  (om jag vinner hoppas jag att bara mitt nick publiceras så att mina planer inte avslöjas :O) )

  God Jul & Gott Nytt År till alla

  Svara
 • Malin Nordström, och ett smycke med lyckokaka hade varit underbart. Lycka…

  Svara
 • Malin Nordström heter tjejen som driver MaNoLi.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha en bokstavsbricka med ett I och ett litet hjärta, som jag skulle vilja ge bort i present till min sambo, 🙂

  Svara
 • Hej,
  hon heter Malin Nordström! Om jag vann skulle jag önska en bricka med V och ett hjärta.

  kram

  Svara
 • Hej! Malin Nordström heter hon som designar smyckena. Jag är helt besatt av wordfeud;) så vinner jag vill jag gärna ha bokstavs smycket. 🙂 och jag vill ha bokstaven T och ett hjärta:)) T som i min underbara man Tomas. Kram

  Svara
 • Den duktiga tjejen som gör dom otroligt fina smyckena heter MALIN NORDSTRÖM.

  Om jag skulle ha turen att vinna så väljer jag ett bokstavsmycke med bokstaven J och ett hjärta, J står för min man Janne som är det bästa som hänt mig.
  Kram till dig!

  Svara
 • Hej
  Malin Nordström heter tjejen som designat dessa superfina smycken som man bara blir förälskad i om man älskar att spela alfapet .o)

  Jag skulle vilja ha en bokstavsbricka med bokstaven J och nummer 8.
  – J för att det falltit sig så att både jag och mitt livs kärlek har namn som börjar på J. John och Jenny. Dessutom är mitt lyckonummer 8 och det är även det poäng som bokstaven har i alfapet. Det känns som att det är en lyckobringande talisman och jag skulle bli uppriktigt lycklig om jag fick ett av dessa smycken.

  Svara
 • Fina Hannah,

  det är Malin Nordström som designat dessa smycken. Jag skulle vilja ha ett bokstavssmycke med ett M i och istället för nummer så vill jag också ha ett hjärta som du har.

  Ha det bäst!

  Svara
 • Hej! Malin Nordström heter hon som designar smyckena.
  Jag skulle vilja vinna en bokstavsbricka med bokstaven V som i min sons namn Viktor och hans lyckonummer 21.

  Tack för en underbar blogg!

  Svara
 • Hej, Den driftiga och duktiga tjejen heter malin Nordström.
  Om jag vinner önskar jag mig en lyckokaka med budskapet.
  Julia och Lukas – älskade barn

  Svara
 • Hej! Hon heter
  Malin Nordström och jag skulle så gärna vilja ha ett bokstavssmycke med bokstaven M med ett litet O (eller 0) där nere, för min älskade man heter Micke och min underbara son heter Oscar!
  Kram på dig

  Svara
 • Hej alla,Malin Nordström är tjejen som designar smyckena,om jag vann skulle jag vilja ha ett s med ett hjärta<3

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström 🙂
  Om jag vinner skulle jag vilja ha ett bokstavssmycke med bokstaven L och ett litet hjärta i hörnet.
  L för min dotter Leah <3

  Svara
 • Malin Nordström är svaret. Vilken begåvad, kreativ och humoristisk kvinna hon måste vara!

  Jag hade önskat vinna Bokstaven K som står för mitt namn och Kärlek samt ett litet hjärta i hörnet. Den ska min stora älskling få, så snyggt med kulkedjan även till en man.
  Har jag turen att vinna lyckokakan ska det stå:

  Max och Filippa
  mina älskade
  mirakel

  God Jul till er alla fina här inne!

  Svara
 • Hej
  Tjejen heter Malin Nordström, hon gör verkligen jätte fina smycken.
  Jag skulle vilja ha en bokstavsbricka om jag vinner med bokstaven E som i min sons namn och skulle hellre vilja ha som du ett hjärta istället för en siffra men om det inte går så skulle jag vilja ha siffran 8.

  Kram och ha en bra dag!

  Svara
 • Om jag vinner så vill jag ha en bokstavbricka med bokstaven M och siffran 10, det är förnamnsintialen till min dotter och siffran 10 är det datum då hon kom till oss

  God jul.

  Svara
 • Malin Nordström heter hon! Om jag vinner vill jag gärna ha en bokstavsbricka med bokstaven E och ett hjärta.
  God jul!

  Svara
 • Tjejen som driver Manolin heter Malin Nordström.

  Jag skulle så gärna vilja vinna lyckokakan.
  Då skulle jag ge det till min vän som nyligen diagnostiserats med cancer och fått plocka bort hela livmodern. Hon påbörjar behandling i veckan och mår inte bra. Hon har två små barn, varav den yngsta bara några månader.
  Just lyckokakan hade varit så passande då min man kommer från Kina och vi ville ge henne lite asiatisk lycka.
  I den skulle det stå: ”Du är stark och älskad”

  Mvh
  Anna
  [email protected]

  Svara
 • Hej!
  Hon heter Malin Nordström. Jag skulle vilja vinna bokstavsbrickan med bokstaven F och ett hjärta.

  Svara
 • Svaret är: Malin Nordström.
  Jag önskar en lyckokaka om turen kommer till mig. I den vill jag att det står ”Gustav och Joacim”

  Svara
 • Tjejen heter Malin Nordström.
  Jag skulle gärna vilja vinna ett smycke med bokstaven F och ett hjärta bredvid!
  Hoppas på tur!

  Svara
 • Hej
  Rätt svar är Malin Nordström. jag vill gärna vinna ett smycke med bokstaven M och ett hjärtat.

  Svara
 • Denna grymma tjej heter Malin Nordström!

  Skulle jag få ha turen att vinna ett av dessa meningsfulla vackra smycken skulle jag vela vinna bokstavs halsbandet. I det hade jag velat ha bokstaven N och ett hjärta som står för min son som är ljuset i mitt liv! Vill kunna bära han med mig vart jag än går!

  Svara
 • Hej! Malin Nordström heter tjejen.

  Skulle jag mot förmodan vinna skulle jag vilja ha ett S och ett hjärta. Det står för mitt livs stora kärlek. Lyckan är nu total då vi i mars bli föräldrar för första gången.

  God Jul Hannah med familj och bloggfamilj!
  Många varma kramar

  Svara
 • Malin Nordström heter hon

  Vill gärna ha en ring med namen på mina fina barn TUVALIE och Tilde <3

  Julkram!

  Svara
 • Vilka härliga smycken!

  Tjejen bakomMaNoLin heter Malin Nordström.
  Om jag vinner önskar jag mig en bokstavbricka med bokstaven D och siffran 4.
  D som i min mans namn Daniel och 4 för att vi är 4 i famljen :).

  Kram

  Svara
 • Tjejen som driver MaNoLin heter Malin Nordström.

  Om jag vinner *hoppas, hoppas* önskar jag mig ett likadant smycke som dig Hanna, fast istället för ett ”P” ett ”K” för min kärlek Kalle. Jättegulligt med ett litet hjärta längst ner 🙂

  Kram och God Jul och Gott Nytt År!

  Svara
 • Malin Nordström är det rätta svaret.
  Jag skulle vilja ha smycket med ett H och ett hjärta på om jag vinner.
  Hoppas som vanligt på tur.
  En riktigt God Jul önskar jag dig du vackra människa.
  Kram Sara

  Svara
 • Rätt svar: Malin Nordström
  Om jag skulle vinna väljer jag lyckokaka med mina barns namn:
  Selma & Neila ”Älskade barn”

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström. Jag vill vinna bokstaven S och nr 96 om det inte går att ha 2 siffror vill jag ha siffran 2. God Jul på er alla

  Svara
 • Den fantastiska kvinnan bakom MaNoLin heter Malin Nordström!
  Om jag vinner vill jag gärna ha ett M och nr 09.

  Ha en God Jul <3

  Svara
 • Hej
  hon heter Malin Nordström…och gör underbara grejor!
  om jag vinner vill jag har bokstaven P och ett litet hjärta…
  och om jag skulle ha turen att vinna lyckokakan..
  ska det stå Per & Linn, Älskar er

  Svara
 • Malin Nordström är rätta svaret.
  Jag gillar lyckokakan och på innehållet skulle det stå, Charlie & Amelia.

  =)

  Svara
 • Malin Nordström. heter tjejen!
  Skulle passa mig perfekt att vinna just detta smycke. Min sambo fr va jag ville ha i julklapp och jag hade ingen aning, men nu vet ja. Hoppas detta blir en av julklapparna:). Hooooopppppaaaasssss!!!!!!

  Svara
 • 1. Hon heter Malin Nordström!
  2. Jag skulle vilja ha bokstaven S (första bokstaven i mitt namn) och nummer 1 (det är dess värde i alfapet).
  Om jag vann det andra smycket skulle jag vilja ha texten ”Du är värdefull”!
  Tack för en bra blogg! Tyckte filmen om granen som Peter spelat in till dig var så fin!

  Svara
 • Malin Nordström är rätta svaret!

  Om jag vinner skulle jag vilja ha ett A och siffran 2.
  Bägge mina barn är födda den 2:e fast i olika månader.
  Och i min lyckokaka skulle det stå. Felicia & Axel
  God Jul <3

  Svara
 • Svar: Malin Nordström

  Om jag har turen att vinna önskar jag bokstaven N och ett litet hjärta i hörnet!
  Min prinsessa heter Nellie och är mitt allt!

  Julkramar!

  Svara
 • Tjejen heter Malin Nordström, otroligt fina smycken gör hon 😉

  Om jag vinner (håller tummarna) så skulle jag gärna vilja ha ett M och ett hjärta på, som en hyllning till mig själv för att jag vågat ta språnget ut från en trygg anställning till att satsa på mig själv. Gör min dröm nu, går utbildningen jag så gärna ville. Och njuter av livet!
  Skulle jag vinna lyckokakan så skulle jag vilja ha My Star and My Heart, you are angels
  Min son är min stjärna och min dotter mitt hjärta och de båda är mina änglar!

  Kram / Madde

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.

  Om jag skulle ha förmånen att få ett av dessa smycken önskar jag ha lyckokakan med innehållet av mina barns namn Pontus, Linus och Marcus <3

  Kramiz och God Jul och Gott Nytt

  Svara
 • Malin Nordström heter kvinnan som gör dessa fantastiskt roliga och charmiga smycken!
  Om jag vinner skulle jag vilja ha ett bokstavssmycke. Det ska vara bokstaven J och siffran 7. (som det är just på Wordfeud också)
  Smycket skulle jag ge till min bästa vän som en hyllning, som ett tack, för att hon är den hon är. Hon är guld för mig, o utan hennes engagemang och stöd vore jag ingenting.
  Siffran 7 är bara en rolig bonus, för att hon just fyller år i månad 7. Hon är även en stjärna på alfapet&wordfeud, o skulle förmodligen bryta ihop av skratt när hon ser detta genialiska smycke!

  Kram / Martina

  Svara
 • Malin Nordström heter hon. Jag skulle vilja ha ett bokstavshalsband med M<3, eftersom båda mina barn heter på M. 26/12 är min födelsedag, så det vore ju oerhört passande om jag vann just då :).

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.

  Jag skulle vilja ha ett L för maken Leslie och siffran 5, det datum vi träffades hos gemensamma vänner för snart 9 år sedan – den stora kärleken kom in i mitt liv och jag till hans ♥

  Hoppas helgen blir riktigt härlig för dig och din familj!

  Svara
 • Rätt svar är Malin Nordström. Om jag vinner så skulle jag vilja ha ett likadant smycke som du med bokstaven P och ett litet hjärta för min älskade heter också Peter! ♥

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström .

  Jag skulle bli jätteglad över bokstaven ”M” med ett hjärta som du har valt 🙂

  Svara
 • Åh så fantastiska halsband Malin Nordström designar!

  Jag skulle vilja ha en Alfapet / Wordfeud bricka med ett N (som står för min älskade sambo Nicklas) och ett hjärta istället för poäng.

  Tack för en fin blogg Hannah!

  Svara
 • TACK för att vi får chansen att via din fina blogg vinna dessa godingar!
  Vilka fina smycken!
  Bakom bokstäverna MaNoLin hittar man Malin Nordström.

  Jag önskar så att vinna en ”Wordfeud-bricka” med bokstaven F och ett hjärta. Det blir för min man Fredrik som är den finaste människa på jorden!

  Passar på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

  Kram

  Svara
 • Hej!
  Hon heter Malin Nordström. Jag skulle så gärna vilja ha bokstaven J på en spelbricka och ett hjärta i hörnet. J står för Joakim, som i sin tur står för lycka och kärlek i mitt liv.

  Kramar till dig!

  Svara
 • Hej!

  Åh, jag skulle såå gärna vilja vinna smycket med lyckokakorna. I så fall vill jag ge det till min allra bästa vän Towe, som fyller 40 år i morgon. När hennes dotter döptes i våras, så stod vi nämligen och bakade just massa lyckokakor med små finurliga hälsningar i.

  Designern heter Malin Nordström

  Och vinner jag så vill jag ha halsbandet med lyckokakan, och det får gärna stå Rickie & Lykkeli i för det heter min bästa väns man och dotter.

  Hälsn Ellinor Näslund
  [email protected]

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström

  om jag vinner vill jag ha bokstaven P med ett <3

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström och gör underbara smycken!

  Det är otroligt svårt att välja men om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett smycke med bokstaven C och en liten tvåa på. Det skulle symbolisera mina älskade killar Caspian och Ceasar :).

  Svara
 • Hej
  Malin Nordström heter designern.
  Jag skulle gärna vilja vinna ett smycke med bokstaven S för min man och en liten tvåa för älskade dottern och för den älskade dottern som är på väg.

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.
  Superfina smycken! Jag vill gärna vinna en med bokstaven M och siffran 3..

  Svara
 • svar: Malin Nordström.

  om jag vinner skulle jag vilja ha bokstaven P och siffran 2 som står för min man & 2 barn 🙂

  Svara
 • Malin Nordström heter den underbart duktiga tjej som gör ljuvliga smycken. Mycket svårt att välja bland alla go bitar men valet ifall jag har turen på min sida är ett lika som dig men med bokstaven E efter mina söners initialer (Elis, Edvin) och ett litet hjärta i hörnet som du har. Tack för allt du delar med dig på din blogg.

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström.
  Om jag vinner önskar jag en bokstavsbricka med ett H, som står för min dotter Hedvig och ett litet hjärta.

  Svara
 • Tjejen heter Malin Nordström.
  Om jag vinner vill jag ha en bokstavsbricka (älskar WF och alfapet….) med J och en 3:a på. Jag och min sambo börjar båda på J och tillsammans har vi 3 underbara(såklart) pojkar. Tilläggas ska att min sambo inte älskar WF 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Den duktiga tjejen som designat dessa fantastiska smycken heter Malin Nordström.

  Jag skulle vilja vinna detta fina smycke som är en bokstavsbricka där jag vill ha ett S och ett litet hjärtan nedanför (som din). Anledningen till varför jag vill vinna detta smycke är för att jag och min pojkvän firar tre år tillsammans nu den 1 januari och jag skulle vilja ge de som en gåva till honom att visa att jag är hans. Samt att han kommer alltid vara den som jag kommer bära med mig vart jag än går. Dessutom vill jag ha ett hjärta som en symbol för vår kärlek eftersom vi har varit med om så mycket i dessa tre år tillsammans som har varit väldigt jobbigt och som har tagit väldigt mycket på vårt förhållande. Och jag tror att genom att jag kommer bära ett smycke som symboliserar han, kommer göra oss starkare speciellt så kommer de göra mig starkare och de kommer bevisa för oss att vi kan ta oss igenom vad som helst så länge vi är tillsammans.

  God Jul & Gott Nytt År,
  Kram Helena Holmström.

  Svara
 • Duktiga Malin Nordström är det som gör dessa smycken!

  Vinner jag så vill jag ha lyckokakan med denna text ingraverad:

  No one can make you feel inferior without your consent

  Det blir en liten påminnelse till mig själv om att jag inte ska låta folk trycka ner mig – för jag tillåter inte det. Jag är bra som jag är ; vilket man behöver påminna sig själv om emellanåt dock..

  God jul och gott nytt år!
  Kram!

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström. Otroligt fina smycken! Både min sambo och jag älskar WF och sitter och spelar mot varandra på kvällarna. =)

  Om jag har lyckan att vinna skulle jag vilja ha en bokstavsbricka med bokstaven E och en liten 7a längst ner som symboliserar vår 7 årsdag som är på fredag, den 23:e december. Vi är 23 respektive 24 år och har en underbar son på 2 år. Smycket skulle symbolisera att vår kärlek blommar lika starkt som den gjorde när vi var 16 år!

  God jul och gott nytt år,
  Kramar My

  Svara
 • Hon som har MaNoLin hennes namn är Malin Nordström.

  Om jag vann skulle jag vilja det stod F 3 som står för den 3 agusti och min pojkvän Fredrik.

  Innan jag träffa han så var mitt liv enbart dåligt, då jag lider av socialfobi och ångest så mådde jag dålig i flera år.
  Träffa bara killar som var otrogna och svin och trodde inte på att jag någonsin skulle hitta någon som älska mig för mig.
  Innn jag träffa han så tappa jag hoppet på att jag någonsin skulle kunna må bra eller vara lycklig.
  När jag väl träffade han, så godkände inte föräldrarna mig för min bakgrund med läkare, och hur jag mådde.
  Idag är vi lyckligare än någonsin och jag är godkänd och detta är första julen på 15 år som jag längtar till julafton, första julafton utan tårar och ångest.
  Så jag skulle vilja ge denna som en julklapp till mig själv.

  Om jag inte vinner så önskar jag grattis till den som vann.

  Och God Jul Hannah och din familj

  Kramar pernilla

  Svara
 • Hej Hanna,

  vilka vackra smycken!

  Tjejen som driver MaNoLin heter Malin Nordström 🙂

  Om jag har turen att vinna ett av smyckena skulle jag vilja ha lyckokakan med texten: Älska, Glömma & Förlåta

  Önskar dig och din fina familj en riktig God Jul & Ett Gott Nytt År!

  Kramar från Eli

  Svara
 • Hej Hanna,

  Designern heter Malin Nordström

  Jag vill gärna få in J o M efter mina underbara barn Jazmine o Maximilian på bokstavssmycket, eller med texten”kärlek är Jazmine o Maximilian” i lyckokakan, eller om man får välja en av dessa vackra ringar som hon också designar.

  Jag hoppas du får en riktigt underbar jul med nära och kära!
  Mvh ann-sophie

  Svara
 • Hej bästa Hanna!
  Namnet på designern är Malin Nordström.
  Jag blev total förtjust i det vackra bokstavssmycket med en boktav i! Har himla länge varit ute efter ett men inte fastnat för något förrens NU!
  Jag önskar att min älskade sambos första boktav J plus ett litet hjärta (Som ditt) på mitt halssmycke.

  Ha en underbar jul tillsammans med nära och kära!OCH tack för en mycket givande blogg att mysa sig ner bakom i julstöket =)

  Kram från sara !

  Svara
 • Hej
  Hon heter Malin Nordström och om jag vinner så hade jag velat ha ett D och ett hjärta på min lilla bokstavsbricka det smycket var så enormt fint och det skulle betyda jättemycket. Bokstaven D skulle stå för min sambos första bokstav och vi har verkligen mot alla odds klarat att hålla kärleken levande.

  Skulle jag vinna lyckokakan skulle där stå David <3

  God jul och ett gott nytt år.
  Kram M

  Svara
 • Malin Nordström är svaret. Om jag vinner så skulle jag önska mig lyckokakan med valfritt budskap! Go´Jul

  Svara
 • Svaret är Malin Nordström.
  Har jag turen att vinna skulle jag vilja ha den fina lyckokakan med budskapet
  ”Led mig inte i frestelse, jag hittar själv”

  Svara
 • Svaret: Malin Nordström

  Skulle önska mig bokstaven R och ett hjärta. Min man och stora kärleks första bokstav.

  God jul!

  Svara
 • Hej!

  Svar: Malin Nordström

  Om jag vinner skulle jag vilja ha bokstaven B och ett hjärta.

  I min lyckokaka skulle jag vilja att det skulle stå ”Live one day at the time and make it a masterpiece”

  God Jul & Gott Nytt År!

  // Gabs

  Svara
 • Tjejen som designar smyckena och driver MaNoLin heter Malin Nordström.

  Önskar lyckokaka med budskapet ”Never give up”.

  Svara
 • Malin Nordström finns bakom MaNoLin. Jag skulle bli glad för ett halsband med bokstaven G och ett litet hjärta på.

  Svara
 • Malin Nordström heter denna tjejen.
  Skulle vilja ha en bricka med bokstaven C och ett litet hjärta.
  Det står för min älskade mamma och bästa vän som gick bort för 5 år sedan.

  Kram & god jul till dig och familjen

  Svara
 • Hon heter Malin Nordström. Jag skulle önska ett E med tt litet hjärta för min fina sambo. Sedan kanske man kan köpa till med lillans P och sedan för bebis i magen 🙂 Fast jag måste säga att det fanns många fina motiveringar…

  Svara
 • Hej! Hon heter Malin Nordström. Om jag skulle vinna så skulle jag önska mig ett halsband med bokstaven A och ett litet hjärta istället för siffra. Min dotter Alma föddes i början av året och det skulle vara så fint att ha ett halssmycke som symboliserar hennes namn.

  Svara