Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | december 20, 2011

Bio och knäck

Hej min vän. Jag håller på att koka knäck, William sitter och läser KP och Mio och Liv är ute och åker pulka i trädgården.

Tänkte passa på att påminna dig om tävlingen i samarbete med MasterCard där du har chansen att vinna en hela biobalkong för 100 personer i Stockholm. Inte helt fel att få bjuda in arbetskompisar, nära och kära och titta på förhandsvisningen av Hamilton med Mikael Persbrandt. Jag älskar att gå på bio. På torsdag ska jag och Peter ha en biokväll.

HÄR! hittar du tävlingen.

Snart ska vi gå över till våra kära grannar och ha en trevlig kväll.

Hörs lite senare.

Puss och kram ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Bio och knäck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha jag gjorde med knäck nyss men jag gjorde en Sunes jul… Eller som Sunes pappa gjorde så jag kan säga att jag har en nyskrubbad micro lagom till jul 😉 Hoppas det går bättre för dig
  Kram

  Svara
 • Persbrandt filmen är inbokad med maken i januari, hoppas dina knäck blev bra!

  Kram kram

  Svara
 • Vad gott med knäck!! Min laddning har tagit slut för längesedan 🙂 Mysigt med biokväll, vilken film skall ni se?

  Ha en fortsatt fin kväll!!

  Svara
 • Hej hopp duplo har jag i massor till min lilla 4 åring, men de är uppställt på vinden nu. Kan tipsa om du har killarnas gamla briotågbana den älskar min dotter att leka med. Hon bygger ihop och kör tågen. Är också äntligen klar med julklapparna, blir ngr st när man har 4 barn, sambons klappar kom igår från ginza han önskade sig hårdrocksskivor hehe Iron maiden med andra ord, de fick han. Sen blir de lite annat smått o gott, här blir de barnen jul själv brukar jag köpa mig de jag vill ha, så jag e ute efter den goda maten…kram på dig,

  Svara