Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | december 20, 2011

Byggare Liv

Hej Du. Har varit iväg en stund nu på förmiddagen, men har nu återvänt hem igen. Kommer sitta här hemma resten av dagen och jobba. Tycker om att jag har den möjligheten vissa dagar. Kunna gå iväg en stund, slänga in en tvätt och slå in några julklappar. Egentligen borde jag tokfokusera ett par timmar, så efter det här ska jag göra det 🙂

Här hemma är det härligt mycket snö så det gäller att klä sig ordentligt. Min underbara Moscow jacka från Creative Lounge och mina vinterkängor som jag fick av Peter värmer mig gott.

Började slå in paket igårkväll men än har det inte blivit så mycket.

Liv är absolut enklast att köpa julklappar till. Så hennes är jag klar med. Till pojkarna däremot är det inte lätt.

På det senaste utvecklingssamtalet som jag hade med Livs pedagog på förskolan så fick jag tipset om att köpa byggklossar till henne. Hon tyckte att Liv skulle prova på att bygga. Det är bra för barn att prova på olika leksätt. Hon har inget intresse alls av det men jag tog pedagogens råd och har nu köpt Duplo till Liv i julklapp på Allt för Föräldrar-shoppen.

Paketet kom idag så snart ska det bli ett fint, stort paket med band och rosetter.

Jag tror hon kommer att älska det.

Beställer du från Allt För Föräldrar idag så hinner du få dina julklappar innan julafton.

Vill du ha Duplolego så hittar du dessa här:

 

Allt Gott ♥

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Byggare Liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta du!

  Visst är det skönt att snön har lagt sig. Hoppas den får stanna kvar över Jul 🙂

  Håller också på att fixa de sista klapparna och slår in och grejar.
  Min sjuåring ska ge tioåringen en Kallepocket och Julskivan med EMD. Han kom på det helt själv 🙂 Var och fixade det tillsammans idag.
  Stora hörlurar, Rubikskub, jongleringsbollar, två senaste Harry Potter filmerna, påslakanset, det ena Chelsea och andra Milan ( ica maxi), Biokort, presentkort på Stadium, sällskapsspel och disneypussel på 500 bitar är några av de julklappar mina killar får 🙂

  Solen skiner så vackert idag. Så himla fint! Ska ut snart och klippa ner några grenar från träden så plogbilen kan komma fram ordentligt. Ploggubben blir så sur när grenarna slår i. Ska bjuda honom på en god lussebulle nästa gång han plogar 🙂

  Önskar dig en fin och mysig dag Hannah! All kärlek <3

  Svara
 • God eftermiddag.Här i Skåne skiner solen och 6+ det känns som Vår i luften;)) Lite tokigt är det allt.Alla julklappar är inslagna och allt annat fix är klart.Nu känner jag mest för att börja varva ner inför Julhelgen som ska firas både I Danmark och i Sverige.Lite annorlunda Jul än vad jag är van vid.Där äts det And och fläskstek med div.goda tillbehör.Svensk julmat får vänta tills efter Jul .Annandagen tillbringar vi här hemma med barn och barnbarn men då blir det kalkon ist.Ingen risk att man får gå hungrig..Önskar dig en fin fortsättning på dagen.Puss o kram och massor av värme.

  Svara
 • Duplo är en kanongrej! Min dotter på 2 år älskar duplo och kan sitta och leka med det själv medan mamma pysslar med annat. 🙂

  Liv kommer att bli jätteglad tror jag!

  Ha en mysig jul tillsammans med familjen Hannah.

  Kramar!

  Svara
 • Hej!
  Precis det Duplo-huset fick vår nu 2½ åriga dotter i julklapp förra året. Det har varit poppis! Även för mig då jag tycker att det är kul att hjälpa till att bygga ihop det ;o)
  Har också slagit in julklappar idag, så kul det är!
  Har varit hemma idag med två hostiga barn, hoppas få var friska i jul.
  Ha en fin kväll!
  Kramar

  Svara
 • Vilken fin gran! Hoppas duplot går hem hos Livan.

  Kram och Go Jul!

  Svara
 • Håller med dig, det är mycket lättare att köpa klappar till Claris än grabbarna. Min tös fyllde tre år idag så mÅnga paket blir det. Hon fick en pumadress rosa såklart en mysig röd sk. Chilifilt, dockkläder, pärlor och pärlplattor mm. Sönerna får kläder, presentkort, lukta gott, BB kallingar mm. Jag har också lite klappar att slå
  In ska göra det i morgon. Mitt mål i år är att ha en lugn mysig dagen före dagen kväll! Min Claris är nappfri nu hon gav dom till tomtenäbisarna. God jul till dig och alla de dina kram Nettan

  Svara