Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:34 | december 27, 2011

Knot och knorr

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Vad konstigt det känns när det är plusgrader och sol. Idag har det varit som en vacker vårdag. Förutom det konstiga men fina vädret har jag haft en sådan där mår-skit-dag. Känner mig deppig och allt är trist. Vill bara gråta och sura. Pojkarna for till Mios pappa idag och William flyger till USA på fredag för att hälsa på sin pappa. Det gör inte mina gråtkanaler mindre blöta.

Känner mig alltid maktlös när William ska flyga till USA. Är så rädd att något ska hända. Jag vet att det är säkrare att flyga än att åka bil men jag känner mig utom kontroll. Jobbig känsla, och så mina katasroftankar som spökar dagarna i ända. Blä, vill gråta, dra täcket över huvudet och vakna en annan dag.

For in till stan tidigare i dag och lämnade pojkarna och våra visumansökningar på indiska konsulatet. Där fick jag, Peter, mamma och Liv vänta i en evighet bara för att lämna in några papper. Har aldrig varit på ett mindre effektiv arbetsplats. Det gjorde inte mitt humör bättre.

Blev dock gladare när jag, mamma och Liv tog en tidig middag på stan. Vi åt och pratade. Liv somnade i min famn  precis när vår mat kom in. Hon snarkade och jag fick äta med en hand.

Efter massor av mat åt jag en god mangosorbet.

Jag är så snurrig. Kom på när vi svängde in på vår uppfart att Livs vagn stod kvar på restaurangen. Bara att vända och fara och hämta den. Suck!

Livs humör är i alla fall på topp. Hoppas det smittar.

Så, nu har jag fått gnälla av mig 🙂

Hur har din dag varit? Vad ska du göra på nyår?

All Kärlek ♥


19 kommentarer19 kommentarer om “Knot och knorr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men lilla hjärtat! ♥ Har vi samma dag idag?! Jag har haft tårar brännande innanför ögonlocken hela dagen. Gråtig för att min stora pojke skulle åka bort i 3 dagar på cup, för att min vän har det så himla himla jobbigt, 48 munsår runt munnen av stress, ful som stryk, inga mysiga fina mjuksikläder ens att pigga upp sig med. Ett par urtvättade adidasbrallor med målarfärg på liksom. Vi skulle åkt på en fin kryssning idag som vi fick av mamma & pappa i julklapp med det skulle blåsa 25 sekundmeter på havet och efter att ha vart med om en orkan med 42 m/s på Nordsjön 1990 så pallar jag inte sånt. Fick avboka…. å vi som skulle ha så mysigt. Buääää…. nää, jäkla skitdag!

  Nyårsafton blir i alla fall (efter lite ändrade planer) med goda vänner och alla ungar med mat och dryck och ingen jäkla tajt klänning som spricker av min jäsande mage har jag bestämt. Hej mammatunika typ…

  Hoppas du snart blir gladare ( å jag med), puss & kram!

  Svara
 • Varm kram till dig <3

  Svara
 • Gulle dig!!! Tack! Kram tillbax….

  Svara
 • Sänder styrkekramar till dig. Hoppas att du snart känner dig gladare igen. Tillbringar nyår hemma tillsammans med några vänner. Kram

  Svara
 • God fortsättning Hannah!

  Jag känner med dig. Förstår att det är piss när Mio och William är ifrån dig. Kan inte föreställa mig riktigt eftersom jag inte vet hur det är.
  Men jag vet att du är en underbar och omtänksam mamma <3 Dina killar är så glada och trygga. Och de vet att du alltid finns där för dem.

  Williams resa kommer att gå kanonbra ska du se. Vips så är han hemma igen hos dig och Peter med en spännande resa till sin pappa i bagaget 🙂 Tänk vad mycket han har att berätta sen.

  Skönt att få lite tid med mamsen när du känner dig nere. Tycker det är bra att du skriver av dig till oss här inne också. Vi finns här och stöttar dig.

  All kärlek till dig <3

  Svara
 • Sötnos då, jag är precis likadan i mitt mående. Tror det kan va vädret, att det är mörkt..snön har inte kommit heller för att ljusa upp.
  Man är trött för jämnan…alltid mycket räkningar i dec för många, sen alla julklappar som ska inhandlas, det är inköp av julmat, det kan vara många bitar som gör att det känns väldigt motigt…men vi får inte ge upp Hannah. det vänder snart haha.

  Min man gav mig mig i julklapp aroma massage ”hot stone”, så jag kan bli bli gladare, och inte ha så ont i kroppen/nacken, som jag har.

  Du får smöra för din make Peter samma sak…fniss fniss
  Jag sänder kramhälsningar till dig, det kanske kan pigga upp dig <3

  Svara
 • God fortsättning världens bästa Hannah.Usch ja jag vet om någon hur det är och ha riktiga skiitdagar.Jag förstår att det känns när William ska resa över på andra sidan jordklotet.Jag hade det själv likadant under många år när barnen var små.Man hade riktig skitångest varje gång dom skulle iväg.Det kommer gå hur bra som helst.Roligt för honom och hälsa på sin Pappa i Usa.Vilken upplevelse…Nyår firar vi ensamma här hemma .Vi firar 20 årig bröllopsdag och ska äta en god trerätters och dricka gott vin och bara mysa och rå om varandra.Så inget större partajande här inte.Önskar dig en skön kväll och hoppas du känner dig lite piggare nu.Puss och kram. Marita.

  Svara
 • Hoppas det är bättre nu! 🙂 Oj va roligt att för William att få resa dit, vet att han varit där förr men ändå – vilken upplevelse! 🙂 Hade gärna också rest dit.

  Ska försöka fira nyår med vänner i Kåbdalis, om jag tar mig dit. Tror det kan bli en underbar start på det nya året! 🙂

  Kram Daniella

  Svara
 • Hej Hannah 🙂
  sitter just här och undrar hur jag ska klara av att min 14-åring åker med sin pappa till Usa och blir borta i 3 veckor!!!!! hur fixar man det? vi har som längst varit ifrån varann i 6 dar och då var hon på ridläger i skåne… Men USA?
  Åhhh jag fattar inte hur det ska gå, kommer bara sitta och böla. det går jätte fort, mamma säger hon…ja för henne som har hela dagarna uppbokade, ja.
  ja, jag vet att det är en fantastisk upplevelse för henne och jag glädjs med och för henne men kan inte låte bli att tycka synd om mig själv. och så kommer alla tankar på om det skulle hända nåt! man kan ju inte slänga sig i bilen och åka till henne precis…
  jaja, nog gnällt från mig.
  hoppas din nyår blir härlig!
  kram

  Svara
 • Stor K R A M till dig Hannah!
  Ibland kan det vara skönt att ha en gråt/depp dag.
  Hoppas du får en god natts sömn och att du vaknar gladare imorgon.
  Kom ihåg att DU är värdefull <3.

  K R A M

  Svara
 • Sådana dagar får man ha, det är helt och fullt tillåtet och normalt! Livet går upp och ner, vissa dagar är jobbiga och andra är som att gå på moln, sånt är livet!
  Jag förstår att du kan känna den där maktlösa känslan, men försök att fokusera på det positiva med resan istället för vad som skulle kunna hända. Tänk på att William får vara med sin pappa, tänk att han antagligen har det jättebra på planet. Får se massor av filmer, äta godis och bli uppassad av flygvärdinnorna, det kommer gå galant! 🙂

  En stor kram till dig och hoppas att du får en bättre dag imorgon!

  Svara
 • ””””Åh Hanna jag lider med dej !!!
  skulle oxå känna så om mitt barn åkte iväg. 🙁
  ska ni åka iväg eftersom ni gjorde visum ?

  Sov så gott hoppas du vaknar utvilad och gladare i morgon kram kram

  Svara
 • Jag förstår dig till fullo. Jag släppte iväg min 15 månaders tjej till Thailand med sin pappa några år efter vi hade upplevt Tsunamin. Det var ångest på hög nivå, men jag överlevde. Nu åker William själv iof men han har ju en skyddsängel. Trodde du inte på änglavakt, det gör iaf jag. Vi överlevde Tsunamin och efter det är jag helt övertygad om att någon vakar över mig och min familj. Ibland måste man tro på något när man känner sig maktlös, du kan ju inte göra så mycket åt saken så lämna över oron och tänk positiva tankar!!!

  Jag ska fira nyår med min man och våra två små tjejer. Vi ka ta det lugnt och äta gott, de ser jag fram emot! Kram på dig!!!!

  Svara
 • Hiu! Gråt och klump i bröstet dagar är inte kul. Min morfar sa alltid ”svansen upp lilla gumman” när jag var ledsen. Lite gulligt.

  Nyår i år ger mig en klump i bröstet, kommer sitta hemma själv med lilla Gustav då min man jobbar natt. Känns verkligen inte kul. Men vill inte ge mig ut med tunnelbana själv mitt i natten med min lilla skatt.

  Stor kram till dig Hannah

  Svara
 • Hej vackra du!

  Först måste jag bara få säga att Mio´s pappa verkligen är underbar som tar sig an båda pojkarna som han gör!!!!

  Sen måste jag säga att bilden du har på dig i bannern (heter det så med dig osminkad, uppe till vänster, har väckt min 9 åriga dotters beundran. Hon tycker att du är så vacker på den och jag kan bara hålla med henne

  Snöiga kramar från Kalix

  Svara
 • Hej alla fina fagra kvinnor,när jag har ”the midvinter blues” brukar jag tänka på den analkande VÅREN och lyssna på Mama´s & Papa´s.
  Ha det fin fint!

  Svara
 • Tur att jag inte särskrev analkande(hur stavas det??)

  Svara
 • Hej Hannah! Såna dagar har vi ju alla ibland. Tänk på att det blir så mycket roligare sen när du är glad igen, då har du rensat ut alla depptankarna 😉 Idag är det helt grått här och det regnar. Det blir jag också låg utav. Får väl tända upp lite ljus och försöka mysa till det lite för oss kanske.
  Vid nyår hade jag gärna blivit bjuden på en stor kompisfest, men nu är vi inte det. Orkade inte ta tag i det här hemma heller eftersom vi hade folk här hela julen så vi ska till svärföräldrarna istället. Det positiva med det är att det gillar vår lille prins, som ääälskar sin farmor och vi får festligt god mat med hummer och champagne! Å jag tänker klä upp mig och bara njuuuuta! =)
  Stor styrkekram till dig och alla andra här som har en ”deppdag” idag <3

  Svara
 • Kram! Har dig och William i mina böner och tankar.

  Svara