Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:26 | december 28, 2011

Finns det gott humör på burk?

Hej min vän. Jag har vaknat med samma skithumör och mörka, lilla lokala åskmoln ovanför huvudet idag. Vet inte vad jag ska skriva eller säga. Vill bara gnälla och det tycker jag du ska slippa.

Ska fara och storhandla nu. Kanske det får mig på bättre humör. Har skrivit en lång inköpslista så jag kan fylla kyl och frys och tröstäta ikväll. Gillar att gå och handla mat i lugn och ro. Konstig terapi 🙂

Har du något särskilt som får dig på bättre humör dåliga dagar? Tips?

Liv har tagit min mobil och är djupt koncentrerad när hon spelar något konstigt spel som Mio laddat ner.

Jag blir galen av kärlek när jag tittar på Liv och hon blir galen på mig när jag alltid pussar på henne och ger henne små kärleksbett 🙂 .

Mot mataffären och bättre humör!

Puss och kram ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “Finns det gott humör på burk?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas handlingen ger dig bättre humör. Jag brukar se någon feelgoodfilm eller några avsnitt av Dallas, varuhuset eller lilla huset på prärien. Att se någon film vid datorn via youtube är inte heller dålig medicin då man behöver piggas upp.

  Svara
 • När jag har en dålig dag kan jag ha mitt eget lilla hemma spa för att ta hand om mig själv. Ta en lång dusch, skrubba kroppen med en god tvål och skrubbhandskar, göra en hårinpackning, peela ansiktet och lägga på en ansiktsmask, måla naglarna i en fin färg, smörja in sig med sin favoritlotion, dricka gott tea och se en film som man vet att man kommer skratta åt, eller t.ex. Mia Skäringers ”dyngkåt och hur helig som helst” som finns att köpa på dvd. Eller så kan jag lyssna på hög musik och städa hemma, eller ägna några timmar i köket med att baka eller göra storkok. Eller ta en långpromenad för att få ur sig lite av den ”dåliga” energin.

  Alla har vi våra egna sätt att omvandla sitt humör och energi på, hoppas att du hittar något som passar dig! Det kanske räcker med att storhandla, eller att titta på fina Liv en stund 🙂

  En bamskekram till dig Hannah!

  Svara
 • Skönt att det inte bara är jag som drabbats av dåligt humör dessa dagar.. Både igår och idag när jag vakna har jag bara velat vänt mig om i sängen och sova hela dan. Men jobbet kallar och väl där vill jag bara vrida halsen av varenda en som pratar med mig eller sätta mig ner i ett hörn och gråta 🙂 men men, såna dagar har vi alla! Imorgon får vi hoppas att vi vaknar med ett strålande leende 😉 Kram V!

  Svara
 • Du är inte ensam om att ha dåligt humör! Jag känner mig deprimerad och vet inte riktigt varför? Är höggravid, trött och känner mig ensammast i världen, trots underbar make och fantastisk son. Finns ingen anledning egentligen, men helst vill jag lägga mig i soffan alldeles ensam och dra en filt över mig. Orolig över att få två barn? Jag vet inte var det är, men börjar faktiskt bli orolig över att drabbas av en förlossningsdepression eller dylikt…? Det här får nog inte dig alls på bättre humör, men du är som sagt inte ensam om att ha dåliga dagar. Mitt tips är After Eight och gott te ;)! KRAM

  Svara
 • Åh, hittar du gott humör på burk, snälla köp en till mig med.. Lider med dig, av andra anledningar dock vill inte haspla ur mig och skriva nåt ”tyck synd om mig”-aktigt inlägg, bara att jag känner mig precis som du. På många sätt är vi bägge världens lyckligaste och vi vet ju det innerst inne, men nu när i mitt fall man ska betala räkningar med luft ytterligare en månad, så är det svårt att se de så… usch tänk vad jobbigt allt kan kännas ibland! Stor kram på dig o dina söta underbara barn!

  Svara
 • Känner ingen mig i det du skriver fina Hannah… <3

  Jag har oxå sån or.. så trött o sover dåligt… Allt hemskt som varit kommer ikapp en ibland o man vill bara ligga i sängen o gråta..
  Man måste få va ledsen oxå, man måste få säga att man inte orkar… speciellt vi kvinnor som (oftast) drar de tyngsta lassen me barn, hem o allt..

  Jag borde va såå glad.. alla säger att jag borde det.. men är så rädd… rent skräckslagen.. . hoppas att veckorna går fort nu.
  Längtar till våren.. när småfåglarna börjar kvittra o man får se den där underbara vårsolen… . hoppas tiden går snabbt tills dess.

  Kram fina Hanna o tack för ett tänkvärt o viktigt inlägg !!!

  Svara
 • Ojoj.. glömde skriva….

  Det jag brukar göra när jag blir såhär.. är att sätta mig i soffan med min son o gosa o lukta på honom… det finns inget mysigare!

  Nu bakar vi scons o väntar på att Ice Age.2 börjar på 4an klockan 17.00… så gör det tycker jag!
  Sen vet jag EXAKT hur de känns när man är utan sina barn… när de har pappa-dagar… jag gråter alltid mig till sömn första natten utan min son…. .tom efter 7år.

  Kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  När jag e nere och deppig så brukar jag oxå storhandla mat. Brukar hjälpa på något konstigt och sjukt vis, haha.
  Förr när jag var nere så bokade jag reser för familjen till tex Grekland- Spanien mm för det piggade upp mej oerhört att se fram emot, MEN kom fram till att det blev dyrt i längden bara för att göra mej själv på gott humör ( familjen blev överlyckliga dock).
  Storstäda huset och fixa/ rensa ut klädkammaren är oxå en bra terapi.
  Kram Linda.

  Svara
 • Ett tips som ALLTID funkar på mig och som jag tycker att alla med iphone/android borde testa är att ladda ner appen mirror pro (kostar 7kr, finns en gratis version men strular ibland), välj och vraka mellan olika ”figurer” (mitt tips är dentist…) sen spelar jag in någonting och skrattar högt och mycket åt mig själv!! O då ska vi tillägga att jag är den somsällan skrattar bland folk utan mest bara ler…

  Ibland skickar jag iväg filmerna och då blir andra väldigt glada. Hysteriskt kul app och man mår riktigt bra när man släpper fokus och bara skrattar. TESTA!!!! 🙂

  Stor kram och TACK för att du Hannah förgyller mina pruttdagar med alla dina inlägg!! <3

  Svara
 • Shoppa!! klicka hem nåt kul, det får alltid mig på bättre humör hur ytligt det än är 😉

  kram och hoppas du vaknar gladare i morgon!!! ♥

  Svara
 • jag håller med dig där Vickan, shopping gör susen för humöret, eller god mat:)

  Svara
 • Hej du fina!
  Jag har också haft några sådana dagar nu 🙁
  Igår städade jag ut julen och köpte fina tulpaner 🙂
  Blev faktiskt på lite bättre humör då!
  Men helt i topp är det ju inte…tänkte ta en tur till solariet och se om det piggar upp..
  Hoppas du blir gladare av handlingen..Och du! ät något riktigt gott ikväll 🙂

  Kram<3

  Svara
 • Usch då, vad tråkigt, men shoppa nåt litet el stort, eller be Peter bjuda ut dig på restaurang, god mat eller nån god dessert kan vara grejen, förstår att du är kär i Livan, hon är ju som en karamell!!!! Många kramar till dig Hannah, gillar din blogg jättemycket, kikar in varje dag…kan du inte visa upp det nya köket lite bättre??

  Svara
 • Hej Hannah!

  Nu ska vi se. Mitt tips för bättre humör är fysisk aktivitet. Något som gör att du får ta i. Bort med ångesten och in med positiv energi. Brotta ner dina barn och ta en rejäl brottningsmatch med din man. En sån där då man måste hålla ner armarna på den andra och räkna till tio för att vinna. Ha kuddkrig. Lek kull hemma i huset. Hur kul som helst. Något av dessa kanske funkar 🙂

  Ha en fin kväll! All kärlek <3

  Svara
 • Som Vickan skriver shopping bästa ytliga tipset.Köp dig något riktigt fint.En heldag på stan och kväll med din man.Go mat shopping och egentid.Ring en väninna och lätta ditt hjärta.Det är bra medicin.Hoppas du snart har det bättre igen.Jag vet precis.Jag har mina nedturer ganska ofta som du vet.Puss och kram. M.

  Svara
 • Jag gör det jag gillar allra bäst; spendera flera timmar i stallet. För mig finns det nog inget bättre! 🙂 Helt enkelt göra det man gillar bäst. Hoppas det blir bättre! =)

  Tror många mår sämre den här tiden, mörkret kanske är problemet?

  Svara
 • Som sagt, shoppa är trevligt! 😉 Men annars lägger jag mig gärna i ett varmt bubbelbad, med massor av tända ljus och ett glas rött på badkarskanten. Sen ligger jag där med en ansiktsmask och läser en lyxig tidning eller bra bok och därefter smörjer jag in kroppen med en härlig kroppscreme. Sätt sen på dig dina favoritmyskläder, sätt på en bra film och lägg dig i soffan med en stor kopp te (och ev en stor skål med favoritgodiset i…) 😀
  Nu har du fått så många tips så nu är du nog sprudlande glad hela kvällen! 😉 kram på dig!

  Svara