Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:23 | december 29, 2011

Nyårsblåsa

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Förlåt att jag inte hört av mig tidigare idag. Har varit iväg och kom nyss hem. Min kära svägerska Pernilla är i stan. Så jag, Peter och Liv for in för att träffa henne.

Morgonen började dock i slapphetens tecken. Sparkdräkt och ruffs är obligatoriskt för mig denna vecka 🙂

Jag och Liv satt i soffan och hade fullt upp med att smsa och spela.

Väl i stan utan sparkdräkt och kammat hår mötte vi Pernilla och åt thaimat.

Glass blev det också.

Trots att vi bara ska vara hemma på nyårsafton så blir det lyxmiddag med hummer och oxfilé. Festklädda ska vi också vara. Köpte en nyårsblåsa till Liv och rosa paljettskor som hon valde själv.

Glittriga hjärtan att ha i håret ville hon också ha.

Nu ska jag krypa ner i min sprakdräkt igen och titta på film.

Puss och kram ♥

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Nyårsblåsa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fin nyår! Själv ska jag tillbringa den med mina kusiner. En har jag inte sett på flera år, men kommer ner nu när detta hände med mormor. Ska bli mysigt trots allt
  Kram!

  Svara
 • Skönt att bara slappa…. vi gör inte mycket mer än så här hemma heller .. 🙂

  Nyår kommer vi också fira hemma, men lillan kommer ha en sååå fin klänning, riktig blåsa hehe.. Måste ju vara fin när hon firar sitt första nyår 😉

  Ha en härlig helg och hoppas 2012 blir ett lyckligt år ♥

  PS: Drömde att du var gravid.. och att barnet var beräknat att komma om 2 år hahaa.. Oj, tänk att vara gravid i 2 år haha… ja, du 9 månader räcker mig 😉

  Kraaam på er

  Svara
 • kul att du tog upp detta om gravid,har fått för mig att hanna är gravid och ska ha i april/maj nån gång och det är iinte från nån dröm 🙂

  Svara
 • Tack för den. Ser jag så tjock ut 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • haha nä verkligen inte du är lika fin som alltid men du ha haft nån sorts utstrålning,men det kanske beror på julen :)kram

  Svara
 • Hihi.. du ser verkligen INTE tjock ut.. Ja, jag förstår inte detta med drömmar alltid.. men de gånger jag har haft sådana drämmar har de alltid stämt in.. Så skoj! Härligt för er!

  Du är så vacker och som Victoria säger har du utstrålning 🙂 iofs har du det alltid tycker jag!

  Kram och Grattis!!!! 😀

  PS: Finns det något sätt man kan se när någon kommenterat min kommentar?

  Svara
 • Gokväll o God fortsättning! hoppas du känner dig lite gladare igen. Mysigt att träffa svägerskan också! Så fin lite blåsa till goa, söta Liv. Här jobbar man på, körde bror, svägerska med barn till landvetter i tisdagskväll för flytt till Bulgarien i 2 år, svägerskan ska öppna upp flera H & M butiker där under dessa två år, driftig och duktig svägerska och så go! Saknar dem massor så det blev en del tårar när vi kramade om varandra vid flygplatsen, får åka och hälsa på dem i deras hus där, barnen ska gå på amerikans skola, tänk vad de kommer lära sig engelska.

  Önskar dig en skön sparkdräktsmyskväll!

  kramis

  Svara
 • Hej! Första gången jag kommenterar för jag har haft problem att skaffa inlogget. Men nu gick det! Hade velat kommentera tidigare när jag läste om din deppighet i veckan. Känner precis likadant och det är så skönt att se att man inte är ensam!
  Har funderat på om det kan ha att göra med att man ser fram emot julen och det är så mkt ståhej och förväntningar. Så myser man dagarna efter med familjen och så plötsligt var allt över och det är vardag direkt. Platt fall liksom?!
  Jag kör på som vanligt trots att det inte känns kul någonting, tänker att det går väl snart över….. Vad tror du? Har du hittat något som fungerat och fått dig uppåt?
  Alltid kul att läsa din blogg i alla fall, läser varje dag 🙂

  Svara
 • Hej fina. Det kan nog ligga något i det du skriver. Man bygger upp så mycket inför jul, man myser med släkt och vänner och sedan ekar allt bara tomt. Ho ho, var tog alla vägen. Snön saknar jag också faktiskt. Då blir det ljusare och roligare för barnen. Men kylan slipper jag gärna 😉

  Jag blev på lite bättre humör efter några dagar. Att ha fina vänner här gjorde mig gladare!

  Hoppas du också blir Bättre till mods.

  Varma kramar

  /Hannah

  Svara
 • Tack! Jättekul att du svarade 🙂
  Stor Kram
  och ett Riktigt
  GOTT NYTT ÅR!

  /Kristina

  Svara
 • God kväll.Hoppas du är vid gott mod igen.Ser så ut;) underbara kläder till lilla Liv.Hon kommer bli jättefin.Kul och klä upp sig även om man bara ska vara hemma.Nu har jag suttit här och chattat med min syster i Las Vegas.Saknar henne jättemycket.Dom hade 22gr.Kanske snart är läge och göra ett besök? Ha en fortsatt skön kväll du också.Kram kram.

  Svara
 • Gott slut o Gott nytt!! Jättesöt klänning til Livis, den kommer hon bli så nyårsfin i!!
  Just kläder är mitt bekymmer till nyår, känner mig inte fin i något just nu..men men det blir som det blir. Nära o kära att umgås med är det viktiga, en lugn o fin nyår ser jag fram emot. Kram

  Svara
 • Men hur sjukt söt kan man bli!? Sista bilden på Liv… <3 🙂

  Svara
 • Hej!
  Hoppas att du snart känner dig ”gladare” igen och att ni får en härlig nyårsafton. Har oxå en liten 2 åring (snart 3) hemma som har en nästan lika dan klänning fast i silvergrått – så söta de kommer bli.
  Ser så fram emot nyårsafton – att få klä upp sig och gå bort. Jobbade hela julen så nu är det min tur att få vara ledig.
  Vill önska dig ett gott nytt år.
  Stora kramar / Ulrika

  Svara
 • Godmorgon!
  Är ledig idag och äter sen frukost 🙂

  Vilken fin klänning du hittade till Liv, hon kommer bli söt som socker iden!

  Skön fredag på er, kram!

  Svara
 • Måste också inhandla klänning till Filippa imorrn, vi ska hem till ngr vänner. Men de kommer bli en lugn tillställning med god mat och dryck, ja alkoholfritt för min del, jag ska köra. Vuxenpoäng som en jobbarkompis sa. Ska även jobba imorrn årets sista dag, till 16.00 sen hem svida om och bara ha de gott. Ang graviditeten så har jag ju sagt de länge, haha ja ngr månader iallfall, men de kommer nog när de kommer 😉 En vännina till mig ska snittas på min flickas födelsedag, kul tycker jag. Den dagen kommer bli mycket spännande. Min minsta blir 4 år och den äldsta blir 21, vilket hopp va, de är som Magdalena, vi har likvärdigt, sen har jag också två mellanbarn som är nära ålder bara 19 månader imellan, de blir 12 och 14 nästa år. Samt jag fyller 40 och sambon 30 hua….tiden går….Ha en underbar nyårsafton. Jag och sambon firade själva året innan Filippa föddes, vi hade en lugn och skön nyårsafton med mycket godmat och bara tog de lugnt, de var verkligen lyckat. Kram på er..

  Svara
 • Har följt din blogg länge men inte blivit av att jag registrerat mig som medlem tills nyss. Vill bara säga att jag tycker du har en väldigt fin och harmonisk blogg så den är en fröjd att följa varje dag, som en bonus så är det även ett trevligt respektfullt klimat bland kommentarerna och det uppskattas verkligen 🙂

  Kram och ha en härlig nyårsafton imorgon med dina nära och kära.

  Svara
 • Fick en känsla i kroppen om att du är gravid 🙂 hoppas det stämmer !!! Gott nytt år 🙂

  Svara