Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | december 30, 2011

Tårfyllt pusskalas på Arlanda

God fredag min vän. Härligt med fredag och imorgon välkomnar vi ett helt nytt och fantastiskt år. Ditt och mitt år 🙂

Imorse for jag och Liv och mötte William på Arlanda. Vi ville pussa och krama på honom innan han skulle flyga till USA.

Hoppas du får en underbar resa. Jag älskar dig William! Så fort jag satte mig i bilen kom tårarna. Bölade hela vägen hem.

Köpte med mig en smörgås hem till Peter och gjorde en stor kopp med varm choklad. Han är lite risig idag så han fick frukost på sängen.

Själv åt jag vörtbröd med russin och messmör på.

Idag blir det en lugn och skön dag. Lite fix och inköp inför morgondagen men annars blir vi nog bara hemma.

Det är kallt som attan och frost täcker marken. Solen skiner dock så det ser väldigt inbjudande ut att bege sig ut på en promenad… eller nej, jag ska bara slappa 🙂

Vad ska du göra?

All Kärlek ♥

PS. Maja, jag tänker på dig och vet hur jobbigt det kan vara. Man känner sig otillräcklig och orolig inför den stora förändringen med ett till barn. Kan lova dig att när bebisen väl kommit så släpper din jobbiga känsla i kropp och själ. Håll ut ♥ Michaela, tänker på dig också och skickar stora styrkekramar och hopp till din farmor.

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Tårfyllt pusskalas på Arlanda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Ville bara säga att jag alltid blir glad när jag läser din blogg! Även om livet är tufft ibland så känns det som du har en härlig attityd! Jag tror alla mammor förstår vilken ångest det måste vara att sätta sin son på flyget till USA. Men du älskar honom och vill hans bästa, framför dina egna känslor. Skönt att du skriver om glädje och sorg, men på något vis alltid på ett positivt sätt.

  Jag kommer aldrig att glömma eran resa till USA (var det förra året?)! Hade jag varit med om en liknande resa så hade jag nog haft svårt att hitta mycket positivt. Det var förseningar, dåligt väder mm. Men du skrev om detta, men ändå hittade du positiva saker att skriva. Det var en lärdom jag tog med mig. Man kan välja själv vad man fokuserar på. Och det påverkar ens eget humör, men även de människor som finns runt om en!

  Stor kram och hoppas ni får en mysig dag! 🙂

  Svara
 • Tack snälla. Du gjorde mig väldigt glad. Jag brukar tänka att allt samverkar till det bästa. Oftast kommer det något gott ur jobbiga perioder och upplevelser, man får bara försöka att inte låta sig dras ner i träsket 🙂

  Stor varm kram och kärlek

  /Hannah

  Svara
 • älskar dig och din blogg
  gillar verkligen att läsa om din vardag och din familj..
  wow vad spännand eför William att resa till USA, och duktigt av dig att fixa det, men herergud vilken erfarenhet för en kille i hans ålder…jag är sj’älv lite avis på honom 😉
  kram lolla

  Svara
 • Förstår dig precis, usch va jobbigt det måste va att han åker… Men som sagt så är det säkert ett fantastisk upplevelse för honom:) . Sitter just nu i en bil på väg till Kalmar. Ska hälsa på Johans bror med familj, kul för barnen som träffar sina jämnåriga kusiner allt för sällan. Hoppas ni får ett underbart nyår, så hörs vi nästa år. Stor kram

  Svara
 • Stort tack för styrkekramarna fina Hannah 🙂 Det betyder mycket ska du veta <3

  Det där med att åka till USA och gråta har jag erfarenheter av.. För 3 år sen åkte jag som Au pair till Seattle i USA och jag kommer ihåg när man stod på landvetter tillsammans med mamma och pappa, mamma stod och bölade medan pappa kämpade för att hålla tillbaka tårarna för att jag inte skulle se ;P Tillslut gick det inte längre.

  Det måste vara jobbigt att ha ett barn som åker så långt bort, där det inte är samma tidzon, så man kan inte ringa när som helst.

  Tänk vilken erfarenhet han får av detta, och att han tycker om det, annars hade han nog inte åkt!!

  Ta hand om dig, och ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

  ps! Jätte fin klänning du hade köpt till Liv 🙂

  Svara
 • Måste bara säga att du är galet snygg i ditt mörkare hår, passar dig som en smäck 😀

  Svara
 • Oh fyyyyyyy bubblan va det måste varit jobbigt att se honom åka. Men vad duktig du är som uppmuntrar och är glad mamma tills han åkt! Tänk vilken trygghet i sig själv han kommer bygga upp när han är så enormt duktig att åka själv. Det blir nåt stort av honom ska du se…. Fina William!

  Vilken fiiiin klänning Liv ska ha. Det är tur jag har bekanta som har massa tjejer så jag också får handla fina tjejkläder ibland. Triss i pojkar gjorde att det inte blev mycket tjejkläder för min del även om jag satt upp tofs och satt på Milo klänning en gång. 😉

  Hoppas ni får en alldeles underbar nyårsafton du och din familj. Ja Hannah, 2012 ska bli vårt år bannemej!

  Puss & Kram och miljarders lyckönskningar för det nya året!

  Svara
 • Go kväll fina <3
  Vill önska dej och din familj ett gott slut och
  Ett Gott Nytt År. Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jobbig dag förstår jag. Jag skulle nog inte kunnat hålla mina tårar tillbaka. Vad stark du är! William kommer att få det toppen ska du se 🙂 Jag skulle vilja ge dig en bamsekram. Du kan väl låtsas att du tar emot en bamsekram just nu. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Hoppas den värmde lite i alla fall 🙂

  Hos oss är det sjukstuga! Min man och mina två äldsta killar har streptokocker i halsen och käkar medicin. Trist! Vi andra jobbar på att hålla oss på avstånd.

  Tjusig klänning du hittat till Liv. En riktig liten nyårspingla blir hon 🙂 Det finns så mkt fint att hitta till tjejer tycker jag.

  Krya på din Peter nu så ska jag krya på mina skruttar!

  Önskar dig en fin kväll Hannah! Önskar William en kul resa! All kärlek <3

  Svara
 • Oh ja jag hade gjort likadant, jag är blödig 🙂

  Men han kommer ha en alldeles härlig upplevelse och bli en erfarenhet rikare.

  Gott nytt år till er och krya på er. Många tycks vara risiga nu. Kram

  Svara
 • Hej hannah, och god fortsättning på dig och din familj 🙂
  Blev överlycklig i veckan då jag fick reda på att joolz kommit till Borås (bor i ulricehamn). Det fick bli en tur direkt efter jobbet den dagen. Vi ska få vårt första barn i början på juli så det är ett tag kvar, men har redan bestämt att det kommer bli en joolz! Den tog mig med storm 🙂
  Gott nytt på er, kramar!!

  Svara
 • Hanna… kramar om hade tyckt det va lika jobbigt om mitt barn åkte i väg så.. förstår dej precis

  Önskar er ett gott nytt år hoppas tiden går fort tills han e hemma igen kram på er

  Svara
 • Gott slut och ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR finaste Hannah! Hoppas att ni får en supermysig kväll, trots att du inte har alla barn hos dig just nu.
  Stor kram
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • Gott Nytt År till dig och familjen! stor kram

  Svara
 • Gott Nytt År på dig Hannah och till hela din familj och tack för ett fantastiskt Bloggår.Puss o Kram.

  Svara