Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:28 | januari 3, 2012

Disney on Ice

Hej min vän. Tack än en gång för alla varma lyckönskningar. Jag blir verkligen lycklig ska du veta. Tack ♥

Vi har haft en rolig dag. Särskilt Liv. Hon har varit så förväntansfull, blyg, fnissig och glad. Vi fick inbjudan till Disney on Ice av LOPPI.SE. De hade ställt till med en trevlig V.I.P fest för barn och deras föräldrar där vi bjöds på mat, goodiebag och barnen fick träffa sagoprisessorna.

Jag hade på mig min nya Filippa K-klänning som jag köpte på rean igår. I den här kan magen växa.

Mötte upp min kära vän Lenita och hennes barn på Globen. Hon är också gravid men har bara några veckor kvar.

Varmkorv med bröd och ett lass bullar gick lätt ner.

Liv blev så blyg när hon fick träffa Askungen och Belle.

Min dansanta vän Alexandra var också där med sin dotter Melina.

Globen började fyllas med folk och alla barnen väntade tålmodigt.

Liv blev fotoskygg och dök ner i sina popcorn när hon såg kameran.

Äntligen började det.

Det var en bra show och för att inte tala om allas kläder och rekvisitan. Tänk att vara barn och se det med ett barns ögon. Måste vara fantastiskt. Senare ikväll kommer vi lotta ut biljetter till de städer som Disney on Ice besöker. Du hitta tävlingen på startsidan.

Kram Kram ♥

 


33 kommentarer33 kommentarer om “Disney on Ice”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilken dag! Vi ska gå och se det i Malmö när det kommer dit, Min dotter hade varit i himmelriket och hon hade fått möjligheten att få träffa prinsessorna som ni gjorde idag!!!

  Svara
 • Va mysigt och kolla på Disney om ice, det hade nog mina barn gillat 🙂
  Trevlig kväll

  Svara
 • Vilken fantastisk dag du och Livan har haft, förstår att hon var nöjd efter den upplevelsen 🙂 Jättesnygg klänning du köpte, den passar du jättebra i och som du säger så är den bra för lilla bebisen att växa i 🙂

  Ha en fortsatt fin kväll fina du!

  Svara
 • Hej, Hannah!
  Blev så glad för er skull över det nya lilla livet i magen, Måste bara berätta att jag började följa din blogg sist du var gravid med Liv och då jag samtidigt väntade vår M som är född några veckor senare än Liv. Och nu verkar vi tajma varandra igen! Jag är själv i 11:e veckan 🙂 Ska bli så kul att följa dig och få ta del av din resa (igen!). Tack för en varm och härlig blogg.
  Varm kram C

  Svara
 • Ett stort grattis till det lilla knytet!!

  Svara
 • Vad fina ni är och vilken härlig klänning för magen =)

  KUL med Disney on ice, det hade mina barn ÄLSKAT! Kanske de besöker Oslo? Måste kollas upp.

  Trevlig kväll!

  Kram från Oslo

  Svara
 • Det strålar verkligen om dig, härligt att se. 🙂

  Svara
 • Klänningen var verkligen superfin!!
  Så ni var också på Disney on ice idag. Vi kom precis hem därifrån. Visste inte hur det skulle gå med lilla Lisa (hon är bara 20 månader) men hon satt med fingret pekandes rätt ut på isen i princip hela föreställningen och sa titta, dansar! 🙂

  Kram, Carina.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har följt dig i mer än 1 år men aldrig kommenterat. Du har en superbra & ärlig blogg, jag syns bara på statistiken i vanliga fall men nu var jag ju tvungen att skriva Grattis till hela goa familjen! 🙂

  Svara
 • Gokväll! Go och fin klänning, perfekt för magen! Vissst är disney on ice häftigt. När jag jobbade många år med omhändertagna barn på ett barnhem så ordnade jag varje år en resa till disney on ice, en så häftig upplevelse för alla barn och vuxna också.

  Hoppas du har en måbra dag idag Hannah!

  kram

  Svara
 • Fantastiska fantastiska du! Grattis! Det gör mig glad ända in i själen av att höra alla som ska få små knyten!
  Stor kram min fina cyber vän!

  Svara
 • Jättegrattis, ska bli spännande att följa 🙂
  Ser ut som ni hade en underbar dag.
  Kram från Lotta

  Svara
 • Hittade precis hit, jag brukar läsa din systers blogg & så såg jag där att ni väntade barn & kom på ”undra om hon har blogg..” Efter ett google.besök så hittade jag hit 😉 Först måste jag såklart säga Grattis till lilla pyret i magen! Känslan är underbar, själv har jag ju bara en liten knodd, men kan tro att känslan är lika underbar flera gånger om.

  Och Herregud vad du är Vacker, kvinna! Haha, jag blev faktiskt lite till mig & utbrast till min man ”Men shit, va snygg hon är!”. Jodå, han höll med =)

  Kram på dig, hoppas du har en fantastisk kväll!

  Svara
 • Åh, vad roligt att se lite bilder därifrån! Vi ska se showen i Malmö om drygt 2 veckor, barnen kommer att älska det!

  Stort grattis till ert lilla gryn! Så underbart! Är övertygad om att den lill* kommer att bli så ompysslad av sina fina syskon.

  Önskar dig och familjen en härlig vecka!
  Kramar.

  Svara
 • Fina du! Vilken Underbar dag!:) önskade att jag och mina 2 tjejer
  Åkte till Globen och kollade. Stort Grattis till bebben!!! Mina 2 tjejer ska få en liten lillebror i början på maj. Längtar ihjäl mig! ;))

  Svara
 • Jag skulle med ha fått barn i början på Juli men fick missfall i vecka 13. Skulle på tidigt ultraljud men fick allt annat än ett roligt besked 🙁

  Stort grattis till ditt lilla mirakel iaf Hanna, härligt med en liten till 🙂
  Själv längtar jag ihjäl mig efter en lillebror/lillasyster till min Liam, hoppas det går bättre nästa gång!

  Kram!

  Svara
 • STOR kram till dig, gör så ont när man läser vad du gått igenom. Hoppas din Liam får ett litet mirakel till syskon inom snar framtid. Kram till dig

  Svara
 • Hej vännen, jag har varit i din situation och vill bara ge dig en varm kram och önska dig lycka till. Det är en hemsk upplevelse ni varit igenom, så fruktansvärt att det drabbat er.

  Varm kram och jag önskar er allt gott under 2012 <3

  Svara
 • Hej!
  Åhhh min lilla tjej hade älskat att gå på Disney on ice men såg att dom bara var i Stockholm till den 8/1. Det strålar om dig!! GRATTIS till dig och Peter,Mio,William och Liv! Mys med ett litet mirakel <3
  Hoppas du får må bra och det ska bli roligt att följa den här graviditeten också.
  Själv har jag haft lite kalas då jag fyller år =) På lördag ska jag och min man ha lite egentid "längtar".
  KRAM fina Hannah

  Svara
 • Oj vad glad jag blir attni ska ha en bebis! Världens största grattis och en varm kram till hela familjen!
  Louise i Malmö!

  Svara
 • Roligt att ni gillade showen. Hoppas att dottern hör gör det också om ett par veckor då det ör dags för oss att se showen 🙂
  Kram!

  Svara
 • Godkväll söta du.Jättesnygg klänning.Du har riktigt bra smak.Alltid lika fräsch och snygg.Vilken fantastisk dag ni haft du och lilla Liv.Jag förstår att det var uppskattat av Liv.Vilken upplevelse.Det syns ju en liiten mage redan;)Så himla kul detta Hannah.Jätteglad för er skull.Här i Skåne har vi just nu full storm och regn;) Ha en skön kväll.Puss o kram.

  Svara
 • Åhhhh… Hanna GRATTIS vad roligt att ni ska ha en liten bäbis. Början av Juli spännande kanske på min födelsedag 1juli 😉
  Det förklarar ju ditt humör lite för jag minns när jag var gravid ena dagen jätte glad nästa dag ledsen och vips så var jag som en häxa och helt galen likt vampyrerna i Twilight hahhaa…. Jag har sett tre av filmerna nu under julledigheten! Jag kommer fortsätta följa dig här och hur din mage växer. Har ju varit med drygt tre år nu och jag kan inte låta bli att kika in var och varannan dag. Tyvärr så funkar det inge vidare att kommentera från min Iphone troligtvis jag som inte är så jätte tekniskt hmmm… Ha det så gott och stor kram till dig och magen

  Svara
 • Jag har ju grattat dig redan och är så glad för den växande bloggfamiljen, hoppas jag får snusa bebis sen =) Vacker som gravid är du!
  Jag var med bjuden men det var lite långt just nu!
  PUSS och KRAM

  Svara
 • Hannah Hannah du kommer bli 4 barns mamma =) Är så glad för din och Peters skull ! Dina barn är så fantastiskt fina. Lilla Liv är så söt =)
  En stor kram till dig =)

  Svara
 • Först och främst……….Grattis till nya lilla babysen, ska bli kul att få följa er här hela tiden.

  Disney on Ice måste vara en upplevelse för alla barn.
  Kanske ska ta med nån av mina minsta barnbarn till Malmö ?????

  Svara
 • Men vad glad jag blir för din/er skull! Jätte GRATTIS superkul! Så spännande, ska bli kul att följa din resa!

  Grattis än en gång och kramar i massor!

  Ulrika
  http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/

  Svara
 • Grattis till bebisen!

  Jag fick mitt första barn under 2011 och när jag var gravid läste jag din blogg varje dag och tänkte att jag snart också skulle ha en liten tjej precis som Liv (och så blev det… ;-)).

  Jag skrev min första roman då jag var gravid. Det är en härlig kärlekshistoria som handlar om en stark kvinna som söker upprättelse efter att ha behandlats illa. ”Charlotte Hassel” utspelar sig i Stockholm på 1700-talet och har fått jättefina recensioner. Jag skickar gärna ett ex. till dig om du behöver lite slapp lästid nu när du är gravid.

  Maila mig! [email protected]

  Kram Frida

  Kram Frida

  Svara
 • Hej Hannah! Blir så lycklig när jag läser att ni ska ha ett till barn 🙂 Så roligt för er 🙂

  Idag dog min farmor.. Min fina, bästa och underbaraste farmor, min farmor som alltid fanns där för mig, som alltid ställde upp om det var någonting. Vi pratade i telefon varenda dag.. Hur ska jag klara mig utan henne? Och det jobbigaste just nu är att jag ligger hemma med magsjuka så jag får inte se henne :'(

  Kram

  Svara
 • Hej fina du!!! Jag vill grattulera och önskar er all lycka till <3 stor kram

  Svara
 • åhh, detta hade mina tjejer älskat!! får nog kolla upp vart de turnerar.

  Svara
 • Vi ska gå på lördag, vi går varje år och jag bokade biljetterna redan i början av oktober för biljetterna går åt så fort. Just nu har vi influensan så jag håller tummarna att vi e friska på lördag.

  Svara
 • Å grattis till er! Så härligt med en liten bebis! Gud så vacker du är! Man kan absolut inte tro att du har burit på 3 barn tidigare 🙂 Jag födde vår dotter för ca 2 månader sedan och hoppas jag kommer tillbaka i den gamla formen snart 🙂 En fråga, vi funderar på dop eller namngivninscermoni till vår tjej. Är dina barn döpta? Ena sidan tycker jag att hon ska få välja religion själv när hon blir större å andra är både jag och pappan döpta.

  Stort lycka till!!

  Kramis

  Svara