Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | januari 4, 2012

Första magen

God onsdag min vän. Dagarna rusar iväg, tycker jag. Idag var första gången som vi vaknade innan klockan tio, enbart för att jag ställde väckarklockan. Måste vända på vår dygnsrytm, särskilt Livs. Får väcka henne varje morgon vid tio och då brukar hon somna strax efter nio på kvällen. Lika trött som jag. På måndag börjar skola och förskola och jag är förhoppningsvis bättre och piggare och kan börja leva igen 🙂

Det är inget vidare väder här. Det regnar och ser ut att vara riktigt kallt. Huvva. Nu kan snön lika väl vänta till nästa år.

Mina vita tulpaner som jag köpte på nyår har stått sig bra. Älskar vita tulpaner. Så vackert. De blir lite spretiga när de slår ut så jag måste nog byta till en högre vas.

Igår innan vi gick och lade oss så tog jag den första magbilden. Samma dag varje månad ska jag ta en likadan bild.

Vecka 13, går in i vecka 14 på fredag och det syns redan så mycket. Går väl snabbare med fjärde barnet. Slappare mage 🙂

När jag hade tagit magbilden drog Liv upp sin tröja och ville att jag skulle ta en bild på hennes bebismage 🙂 Jag höll på dö av skratt när hon helt spontant tokposade i blöja. Så sööööt!

Oavsett om du tror på Gud eller inte så kan man omöjligt låta bli att le åt Livs hjärtevärmande ord igår. När vi låg i sängen knäppte hon sina händer och sa, ”Tack Jesus för mamma!” 🙂

Vad har du för planer idag?

All Kärlek ♥

PS. Nu ligger tävlingen uppe på första sidan där du kan vinna biljetter till Disney on Ice, och även en annan tävling där du kan vinna snygga hörlurar från HappyPlugs.

 


60 kommentarer60 kommentarer om “Första magen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha söt hon e men posa kan hon ju;)

  Svara
 • Å så härligt med ännu en bebis! Kan inte få nog av dem:) Här har vi ännu ett tillskott som nu är 4 månader, jag njuter! Lycka till! Idag blir det lugnt här pga förkylningar! Ha nu en bra dag.

  Svara
 • Haha vad söt hon är, tack jesus för mamma 😉 gulligt. Fin pose du kanske får skaffa uppandgo blöja förvuxna så blir de ju mera likt 😉 haha nädå söt e hon i sin fina pose, tror hennes idol är SIN MAMMA Hanna 🙂 All lycka till med bebisen imagen, ska bli kul och se vem som e där 😉 vad vill du helst ha kille/tjej? vet att de e en svår fråga, man är tacksam för vad de är bara barnet är friskt eller hur. Med mitt sista önskade jag en tjej, även om jag hade blivit glad för en kille så fick jag ändå de jag ville en söt och välskapt tjej.

  Svara
 • Ps dagen går åt till att jobba mellan 12.00-21,.00 så jobb för hela slanten.

  Svara
 • Lilla Liv är för söt 😀

  Svara
 • Åh så gulligt, vilken lite poser! Och så fint sagt! Du är jättefin Hannah, söt liten bula. kram towe.

  Svara
 • Men gud så söt hon är! 🙂

  Åh Grattis! Visste inte att du var gravid. 🙂

  Kram!

  Svara
 • Finaste magen! Och sötaste kommentaren av din lilla Liv.

  Bamsegrattis till hela familjen!

  Svara
 • Hahaha, men lilla TUFFLAN! Hahahah…. åh vad roligt. Vilken fin mage du har redan. Blev så nyfiken på min mage jag hade med Milo (eftersom den blev gigantisk direkt) så jag gick tillbaka och kollade. Kan säga såhär, din är teenieweenie jämfört med hur min var i exakt samma vecka. 🙂 http://blogg.alltforforaldrar.se/niiinis/2008/05/27/tjockis/

  Puss & Kram

  Svara
 • Så go hon är Liv 🙂 och grattis till magen 🙂

  Kram och ha en fin dag!

  Svara
 • Grattis Hanna!
  Hade det faktiskt på känn när du och Peter åkte iväg för ett tag sen (när Liv följde med fast hon inte skulle) och så syntes det ju när du hade sparkdräkten på dig 🙂 Så fin mage!
  Jag har varit så oerhört deppig sen mellandagarna och det vill liksom inte ge med sig. Jag skulle blivit mamma i år, (det är iof inte försent än) Men det känns lite hopplöst efter två missfall. Men det ska återigen bli roligt att följa din graviditet <3

  Kram

  Svara
 • Tack JESUS för Mamma:) Hon är ju bara för härlig.Roligt att du lägger ut magbilder.Så himla kul och få följa dig ännu en gång.Jag älskar också vita tulpaner men mina som jag fick till Nyår fick jag kasta efter tre dagar;(Ha en fortsatt skön dag så gott det nu går i detta trista väder.Hoppas inte heller på någon snö nu.Kram kram.

  Svara
 • Åh, det är så roligt att följa er familj här genom din blogg. Är inne varje dag,flera gånger för att kolla om det är uppdaterat.
  När din syster Magdalena fick sin minsta lilla knodd hade jag på känn att även du ville ha en liten bebis till. Du såg så lycklig ut när du höll i honom och skrev att det hade varit mysigt med en egen liten bebis.

  Vill också passa på att tacka för att jag får vara delaktig i ditt liv. Känns verkligen som att man har en vän man kan vända sig till om det är något. En fin vän man har kontakt med varje dag. Du är så otroligt värdefull för mig.

  Många stora kramar, Pauline!

  Svara
 • Stort Grattis till Er 🙂

  Och Livan är översöt 😉

  Kram L

  Svara
 • Grattis till nummer 4!!! 🙂

  Visst är väl din bästa vän också gravid och ska ha barn under 2012? Jättekul!

  Tror att de flesta som följer dig dagligen har haft detta på känn. När du färgade håret mörkt sa jag till min man ’nu är Hannah Graaf gravid!”. 😉

  Lycka till!

  Svara
 • Vacker mor o dotter med vackra magar :).

  Kram

  Svara
 • Hej! Tack för dina fina ord häromdagen. Jag mår lite bättre, men är fortfarande aningens låg. Helt oförklarkigt, jag är ju annars en glad person :)! Vilken fin Filippa K klänning förresten, en sådan vill jag också ha, den var helt i min stil.. ”Den kan magen växa i” skrev du. Toppen tänkte jag, kanske är något för gravida mig. Haha, så såg jag mig i spegeln. Mmmm… något att växa i… Jag är i vecka 36 och alltså enorm :)! Kanske något att inhandla efter bäbisens ankomst istället! KRAM

  Svara
 • Hej, lämnar idag min första kommentar. Måste bara få säga att jag alltid blir så glad av att läsa din blogg, man känner sig så omtyck och välkommen här inne, fortsätt med det 🙂 Ha det så bra och grattis till knodden i magen 🙂

  Svara
 • Älskade lilla Liv 🙂
  Du är så fin i din lilla OSLAPPA mage helt utan fett… Grrr… 🙁 … Nä då, jag får skylla mig själv att en degklump lagt beslag på min midja… 🙂

  Svara
 • Jag kan inte sluta le och vara glad för eran skull. En bebis är ju bland det underbaraste som finns.

  Jag önskar att jag också kunde få sova länge på morgon. Är så extremt trött precis hela tiden och idag försov jag mig tom. Jag brukar alltid gå upp lite tidigare och göra mig i ordning och sen titta på nyheterna och äta frukost i lugn och ro en stund innan jobbet. Men idag blev det inte så. Jag fyller 25 år idag så med andra ord har inte min dag börjat speciellt bra. Men ikväll ska vi ut och äta något gott så då hoppas jag på en kanon kväll istället.

  Kram Kram fina du!

  Svara
 • Grattis på 25 årsdagen,hoppas din dag blir bättre än den börjat;)

  Svara
 • Ett stort Grattis, ska bli så kul att följa detta. Kram

  Svara
 • Snygg som tusan som vanligt Hannah 🙂 Söt mage!
  Lilla Liv är precis som vanligt söt som socker.

  Här i Skåne viner det om husknuten idag, det STORMAR och regnar. Väldigt otrevligt, så fort jag slutar jobbet ska jag tända massa ljus & mysa i soffan.

  Kram

  Svara
 • Men gud så vackert, både att du är gravid och att din dotter sa en sån fin sak.

  All kärlek till er!

  Svara
 • http://1000littlelies.blogspot.com/2012/01/igar-natt-gick-jag-ut-for-att-handla.html

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har läst din blogg sen du var gravid med Liv och du förgyller alltid min vardag! Du förtjänar verkligen det bästa! Så härligt och roligt med en bebis till. Själv har jag två barn och vill ibland ha en tredje (och ibland inte..). Måste bara fråga, tror du att det hade blivit fyra barn om du hade träffat Peter från början?

  vänligen
  Madde

  Svara
 • Grattis!
  liv är ju såå söt!
  kram!

  Svara
 • Kommer ihåg min dotter när jag fick min son. Min dotter började amma sina gosedjur samtidigt som jag ammade lillebror.. Så sött! Barnen tar efter oss 🙂

  Svara
 • HIhihi…..vilken sötnos hon verkar vara denna lilla Liv.
  Naturligtvis ser man klart och tydligt att hon har en ”bäbis” i magen….en lillasyster/lillebror är ju lite svårt att se men helt klart har magen växt ;)).

  Hälsa henne med en STOOOOR kram från en skrattande mormor/farmor som gillar henne och hennes bus!

  Svara
 • Åhhhhhh vad Livis är söt pose i blöjan ler. Du är jätte fin Hanna, lite avis blir jag hihihi tack Jesus för mamma dom är ju bra goa. Häromdagen så slummra jag i soffan och på kvällen när min artonåring skulle åka hem till sin tjej gav han mig en stor fet puss. Lika i måndagsmorse vakna jag av en smaskig puss av Claris =) det är så ljuvligt att ha barn bästa kärleken man kan få. Jag brukar säga att man vet inte vad kärlek är förrän man får barn <3 kram

  Svara
 • Vita blommor är också min favorit… hade vita liljor i brudbuketten älskar vita tulpaner!!! Ska nog ta å köpa mig en bukett för mannen är lite seg med att ge blommor nu förtiden ;-/

  Svara
 • Grattis till ”knodden”

  kram Helena

  Svara
 • Men hoppla vilken överraskning! Sååå kul!!! Stort grattis till er alla och hoppas att du och barnet får må bra under graviditeten! Kram Victoria

  Svara
 • Åh, vilken söt liten mage du har Hannah. Sådär brukar jag se ut när jag har gaser i magen 🙂 .
  Lilla Liv vad sött av henne att säga så ♥. Jag undrar hur det står till med Mio och William, gillar verkligen när du skriver om dem, de är så härliga och man har ju följt dem i flera år.
  Fick igår äntligen besked om att hon som bor i Gamla Enskede äntligen bestämt sig för att flytta, så nu ska vi byta lägenhet och jag kommer till Stockholm inom en snar framtid. Är väldigt glad över det 🙂 . 2012 blir ett bra år, jag känner det starkt! Hoppas vi får tillfälle att ses snart.
  Ha en fin kväll och må så gott!

  Svara
 • Grattis, så kul att höra! Kram

  Svara
 • Grattis Hannah till graviditeten!
  Vilken fin liten mage du har. Ser fram emot att få se hur den växer ur bild under våren 🙂

  Svara
 • Så fin lite pluttmage du har.. du skulle se min i v.13 med mitt första barn dessuom hehe.. 😉
  Du är jättefin gravid! Och lilla Liv, så underbart söt och härlig unge! 🙂

  Svara
 • Stort Grattis fina du, vad underbart med en goding till!!

  Må så gott och var rädd om dig! <3

  Kramar till dig och din härliga familj

  Svara
 • Haha sötnos!

  Svara
 • Ett stort grattis till er alla
  Kram Maja

  Svara
 • Fin blogg, fina barn, fin du är Hanna. Tack gode Gud för dig. 🙂
  Kram

  Svara
 • Skönt med sovmorgon, det är inte alla småbarnsföräldrar som har det så lyxigt 🙂 själv var jag uppe kl.5 i morse, gäsp! Fina lilla magen har du och Liv, sötaste, finaste Liv. Klart hon skall göra precis som mamma och något bättre kvitto på att man är uppskattad som mamma kan man ju inte få än när de t.o.m tackar jesus för att man finns, gulliga unge! 🙂

  Ha en fin kväll fina du och tack för att vi får följa den växande magen!

  Kram kram

  Svara
 • Ååååååååååååååh!!!! Detta har jag missat helt!! Vad fantastiskt! Och vad ENORMT vacker du är, det riktigt strålar om dig!
  Stora och varma kramar, Fiffi.
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • Ett stort Grattis till den kommande bebisen, så mysigt:) Vilken härlig bild på Liv. Kram!

  Svara
 • Grattis Grattis fina Hanna, vad underbart med en liten till, vi skulle fått en liten i juni men fick missfall i vecka 11:(

  I alla fall, all lycka till och massa kramar!!

  Underbar hon är lilla Liv förresten:)

  Svara
 • GRATTIS!!!! Man blir så varm om hjärtat när man läser att du ska bli mamma igen. Jag skrev i din systers blogg för några månader sen och sa att jag nog trodde att du var gravid igen, du hade den lystern i ansiktet. Plus att ni verkar ju få barn runt samma tid..;0) Grattis och lycka till med graviditeten.
  Kram

  Svara
 • Grattis sjalv ar jag i vecka 18 och har precis börjat anvanda mitt gravid halsband, det ar ett speciellt gravidhalsband som heter Bola och kommer fran Mexico kolla denna lank http://tvolif.is/collections/2324-bola-medgonguhalsmen (sidan ar pa islandska, och priserna ligger runt 280 kr SEK)

  man har kulan pa magen och det kommer nagot slags sylofon ljud nar barnet ar fött kanner den igen ljudet och det har en lugnande effekt.. ville bara visa dig det ar ett snyggt smycke som man har pa magen 🙂

  Svara
 • Åh GRATTIS till hela familjen! så underbart med en liten bebis.
  Så söta magar…Liv är ju för härlig. Jag har en bild när jag sitter och ammar vår lille son och dottern som är 2,5 ammar sin docka bredvid mig i soffan…åh så gulligt!
  Ha en fin dag, hoppas att du mår bra Hannah!
  Stor kram Marie

  Svara
 • Haha underbar bild på Liv!!!
  Och på dig med förstås, du ser jätte fräsch ut 🙂

  Grattis igen!

  Svara
 • Åh grattis Hanna!!Blev så glad för eran skull då jag läste att ni väntade smått igen 🙂 Efter att ha följt din blogg i tre års tid så känns de precis som om vi känner varann. Hehe! Har gått runt och tänkt på dig och din familj och tänkt på vilken fantastisk resa ni har framför er. Hoppas nu att allt går som planerat, alla lyckoönskningar till er. Kram 🙂

  Svara
 • GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN HANNAH.PUSS O KRAM.

  Svara
 • Grattis!! Du och jag har gått exakt lika långt, kul 🙂 Men du har mer mage än mig, mitt första barn så det kanske är därför. Vill också ha mage nu! 🙂

  Ska bli mysigt med sommarbarn <3

  Svara
 • Hon är ju bara för rolig Liv!!! 😀 Posar som en världsvan modell redan! Å din lilla bebismage…. sååååå myyyysigt!! Jag älskade att vara gravid, mådde som en prinsessa 🙂 Kanske får en smärre chock om jag mår skit vid en ev. ”nästa gång” 😉 Kram kram

  Svara
 • Sååå fina ni är, mysiga magar 😉 och Liv är ju så go. Roligt att följa din graviditet, hoppas du mår bättre.
  Idag har jag gosat med mina barnbarn.
  Mvh Anette

  Svara
 • Hehe, hon är så go lilla Liv 🙂
  Du är jätte fin Hanna, all lycka med bebisen i magen!

  Ta hand om er!

  Kärlek <3

  Svara
 • Stort Grattis:)! Själv går jag in i v. 15 på Tisdag:). Lycka till med allt!

  Svara
 • Så vacker du är Hannah! Stor grattis, det ska bli så kul att följa din graviditet och jag önskar dig all lycka till! Kram!

  Svara
 • Vad underbart! Ett stort grattis till ert mirakel i magen! Många grattis kramar 🙂

  Svara
 • Grattis!!

  Förstå mig rätt nu, jag är verkligen jätteglad för er skull, men det låter ofta så lätt för alla att bli gravida… Du skriver att ni tyckte det passade bra nu är Liv fyller tre år, men går det alltid så lätt för alla att bli gravida? Känner själv att detta är ett väldigt känsligt ämne som jag inte vet vem man ska prata om med… Min man och jag har försökt i sex månader nu men vi har ännu inte blivit gravida. Vet att detta inte alls är ovanligt men det vore så skönt att höra andra historier än de som blir gravida vid första försöket och sedan har en klockren graviditet…

  Grattis igen, det strålar verkligen om dig <3

  Svara
 • Åh vad roligt med en bebis! Grattis !
  Hehe så söt hon är er lilla tös!
  Jag tycker att det är jättekul att följa din blogg. Du är så vacker (båda sidorna) !
  Kram
  Johanna

  Svara