Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | januari 5, 2012

CLEAN

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Förlåt för att jag bara hörde av mig en gång igår. Hade inte en stund över och så somnade jag tidigt och vaknade med gamnacke i soffan 🙂

Ikväll kommer Mio hem och imorgon ska vi hämta William på flygplatsen. Vi längtar ♥

Liv frågar hela tiden när de ska komma hem. Har lovat henne att vi ska baka något gott till dem idag. Hon älskar att baka och gegga. Igår fick hon fria händer och baka och fixa själv.

Socker, mjöl, vatten, strössel, pepparkakor och glasyr kan man göra mycket av.

På lördag fyller min mamma år så jag mötte upp henne igår och bjöd henne på en födelsedagslunch och så fick hon en kjol i present i förskott.

Jag köpte en present till mig själv också. Har sneglat på dessa parfymer länge. Älskar den fräscha, rena doften. Nu är det rean på det här kitet så jag blev överlycklig.

Fyra dofter, Cotton T-shirt, Varm cotton, Fresh laundry och Shower fresh.

Ännu en dag i sjusovarens tecken. Gaahh, blir tokig på oss. Vi har nyss ätit frukost.

Har inte hjärta att ta bort barnens julpyssel ännu. I bakgrunden kan du skymta deras teckningar och träslöjdsverk.

Skönt med långhelg. Vad ska du göra?

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥


35 kommentarer35 kommentarer om “CLEAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Hittade hit genom undrebara Mona,
  Vilken lycka ett barn till <3 ville bara komma med ett litet tips (vilket du får många) "FERRONOL" när man är trött och solen inte är uppe så mycket. Det är ett järn-vitamin preparat som även innehåller Folsyra som vi kvinnor är ibehov av gravid eller inte 🙂
  Jag har känt redan efter ett par dagar att orken kommer tillbaks. All lycka och tack för att vi får följa dig och din fina familj
  //Linda

  Svara
 • Hej Linda,

  Vad kul att du hittade hit 🙂 Tusen tack för tipset. Ska genast köpa det.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!

  Mysigt att baka….kanske man skulle göra på eftermiddagen!?
  Skönt att M och W snart är hemma igen. Kan tänka mig att du inte känner dig ”hel” utan dem…..
  Åh, Shower fresh är min favoritparfym nu!! Verkligen älskar den! Man stinker inte parfym utan doftar bara rent och fräsht! Me love!
  De andra har jag inte testat…. Vilken är din favorit?
  Nu ska jag snart steka lite pannkakor till ett gäng barn…..
  Sköt om er och stor kram! // C.

  Svara
 • Hej fina,

  Den är min favorit också. Har inte testat de andra ännu.

  Kram

  Svara
 • Härligt att få hem barnen igen ♥
  Här har vi haft jullovsvecka med feber och hosta, inte alls kunnat göra det som vi planerat. Så i eftermiddag blir det doktorn med gossen som har feber som vägrar ge med sig.
  Ha en underbar dag
  Kram Lotte

  Svara
 • Krya på lillgubben.

  Kram

  /H

  Svara
 • God Middag söta Hannah.Grattis på Hannah dagen.Här i Skåne ÖSER regnet ner och man vill bara dra täcket över huvudet;) Jag sitter här och kollar in resor.Drömma kostar inget.Hon är så söt er lilla Liv.Ett riktigt litet charmtroll.Idag ska jag ge mig ut trots regn o rusk.Jag har inte varit ute på 2 dagar så det är nog dax.Hoppas senare på ett litet besök av minstingen i familjen.Hon har ridit för första gången idag så nu är jag nyfiken på hur det gått.I helgen är inget planerat än så länge så vi tar dagen som den kommer.Härligt att killarna kommer hem idag.Förstår att ni längtar efter dom.Ha en bra dag och lycka till med baket.Kram kram.

  Svara
 • Hej Marita,

  Tack snälla för att du kom ihåg min och alla andra Hannors namnsdag 🙂

  Stor kram

  /H

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vad roligt att ni väntar en liten till ;). Själv fick jag min nummer tre i september. På söndag ska hon döpas, så det är lite att stå i men trevligt :). Jag köpte dem clean parfymerna till min syster när hon fyllde år. Frächa och härliga dofter 🙂 ha en fin helg! Kram Charlotte

  Svara
 • Hej, var har du hittat Clean på rea?

  Svara
 • Hej! Grattis till graviditeten!! Så spännande! Stort grattis!
  Detta är mina favorit-parfymer, fräscha! Måste bara
  fråga, vart var denna kartong på rea?!
  Stor kram och God fortsättning!

  Svara
 • Tack snälla! Ja, de doftar ljuvligt. Hittade den på NK för 498 kr.

  Kram

  /H

  Svara
 • Grattis från mig med på namnsdagen 🙂 .
  Min mamma fyllde år igår, så jag grattade henne med ett fint kort, sms och telefonsamtal.
  Här är det mulet och jag går runt och stressar upp mig och oroar mig över lägenhetsbytet. Det är mycket som ska klaffa och många samtal som ska ringas, krånglet är redan igång och jag har inte nerver för fler motstånd, men vad ska man göra? Det är bara att kämpa och be till universums goda krafter att saker löser sig.
  Mysigt att William och Mio kommer hem!
  Kram kram

  Svara
 • Det kommer lösa sig. Var vid gott mod och försök istället att glädjas åt att din dröm snart slår in.

  Annars finns jag här 🙂

  Puss ♥

  Svara
 • Du är fantastisk Hannah! Dina kloka ord värmer mitt ♥. Tack för att du finns.

  Svara
 • Det tar på krafterna att vara gravid Hannah och jag gissar att resten av familjen är skengravida eller något liknande 🙂 Liv ser ut att ha hur skoj som helst, helt rätt att låta henne kleta och mojsa med bakning, målarfärg och annat pyssel. Duktig på att göra miner är hon också!! Hon blir nog en blandning av fotomodell, sminkös, konstnär och konditor. Härligt med nya dofter, de luktar säkert ljuvligt. De såg ut att lukta fräscht i alla fall. Förstår att ni längtar efter grabbarna, snart är alla hemma igen 🙂

  Ha en fantastisk dag!!

  Stor kram

  Svara
 • Grattis på namnsdagen!!
  Är alldeles ny här så passar på att lämna ett avtryck 🙂
  Idag är vi lediga och har vart ich badat!! Underbart att få plaska i vattnet med lillan!
  Nu blir det lunch och sen hem och mysa. Mulet och regn i Gbg.
  Ha en fin dag.
  Kraam

  Svara
 • Välkommen hit 🙂

  Kram ♥

  Svara
 • Åh dom där parfymerna doftar ju så gott så man blir galen. Jobbade i en kosmetik butik förut och då bara ÄLSKADE jag CLEAN doften. Blev så glad när jag köpte CLEAN COTTON (Yankee Candle) sist och kände att dom doftade exakt likadant. Kan liksom inte bli för mycket av den doften….

  Jo Hannah, idag har INTE har inte varit en bra dag! Fick ett samtal från mamma och pappa som är hos sina släktingar i Finland och fick veta att min fina morbror gått bort helt plötsligt. Han hade gått ut på morgonen för att gå ut på baksidan och hade skottat lite och bara fallit handlöst. Hans dotter (min kusin) hade hittat honom. Så sorgligt allting är. En vanlig dag blir inte vanlig utan förbyts till något fruktansvärt sorgligt…. en nära går bara bort, försvinner. Jag har ändå valt att tro att våra liv är alldeles för unika och värdefulla för att bara pågå under tiden vi är på jorden så jag vet att han är hos min fina morfar nu som väntat på honom. Har fått prata med min mamma så nu känner jag mig bättre till mods. Ska snart hasa mig till doktorn då jag är sjuk…. måste kolla vad jag åkt på?!

  Så näää, idag var ingen bra dag. Men så är ju livet. Det går upp och det går ner. Därför ska man värna om sina nära och kära. Alltid komma ihåg att säga att man älskar den man älskar, visa sin kärlek för en vän, försöka njuta av varje varje varje dag. Därför försöker jag njuta av min dag idag även om den är så sorgsen och mörk….. livet går ändå vidare och jag har fått mitt liv för att leva det.

  Kärlek…. ♥

  Svara
 • Tråkigt att höra om din morbror. Beklagar sorgen. Vad fint du skriver om det, tack för dina tänkvärda ord. Jag har också en dålig dag och din kommentar hjälpte mig. Tack ♥

  Svara
 • Fina du, vad härligt det kändes i hjärtat att mina ord hjälpte dig idag. Massa kram o styrka <3.

  Svara
 • Nej, fy vad hemskt! Usch, vilken sorg för er familj. Svårt att veta vad man ska säga när något så tagiskt händer. Men jag hoppas att ni hittar stöd och tröst hos varandra som familj. Sänder kärlek och styrkekramar.

  Hoppas att du blir frisk snart.

  Kärlek ♥

  Svara
 • Tack fina fina du….

  <3

  Svara
 • Grattis Hannah på din namnsdag 🙂
  vad sa peter när du berättade om graviditeten 🙂
  söt hon är Liv

  du är en underbar mamma

  Svara
 • Jag gav honom ett litet paket med en sten där det stod Pappa på och till den en lapp där jag skrev… Igen!

  Han blev jätteglad. Vi ville det båda och har planerat det så glädjen var och är stor!

  Tack för dina fina ord.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah,

  Först och främst vill jag gratulera så mycket till bebisen i magen! ♥
  (Har för mig att ni använder wordpress, så jag provar om det går att göra ett hjärta så. 😉 )

  Både igår och idag har jag haft problem att kommentera på vissa inlägg. Det verkar vara där det är flest kommentarer, om det nu har något med saken att göra..? Det står uppe på sidan att jag är inloggad, men när jag väl klickar på kommentarerna står det att jag måste vara inloggad, MEN det finns samtidigt ett ställe längst ner till vänster med bild och ’logga ut’?!

  Älskade bilden på Livan i blöjan, både sovandet och det fina poserandet har hon nog fått från sin mor. 🙂

  Kram till er!

  Svara
 • Hej! Grattis på Hannah dagen!
  Älskar dom parfymerna! Sitter i soffan med datorn i knät och har huvudvärk, har varit på sjukhuset hela dagen med min son. Är utredningar helatiden =( idag var det MRT (har problem med sina urinväger bla) så nu var det ryggen som kollades pga nerverna mm. Själv längtar jag till lördagen då jag och min man ska vara barnfria =) STORT grattis igen till miraklet! Kram

  Svara
 • Tänker på er.

  Styrkekramar ♥

  Svara
 • Hej Hannah

  Grattis på namnsdagen!

  Vi har inte heller tagit ner julpysslet. Vi har inte tagit bort något ännu faktiskt. Orkar bara inte. Satte ju precis upp allt känns det som. Får ta det nästa vecka när allt återgår till vanlig ordning 🙂

  I morgon ska vi hälsa på barnens farmor. Vi har varit sjuka ( streptokocker ) sedan juldagen så vi har inte träffat henne än. Annars så är det full fart med fotbollsturneringar och andra aktiviteter för oss.

  Såg att det började att snöa för två timmar sedan. Kul tycker jag! Det är ju ändå vinter 🙂

  Vad fin hon var Liv när hon tackade för att du fanns <3

  Skönt också att alla dina pluttar är samlade snart 🙂 Tror de har saknat varandra.

  Önskar dig en fin kväll. All kärlek <3

  Svara
 • Åhh vart har du hittat den presentkartongen?

  Svara
 • Jag fick samma Clean paket utav mamma i julklapp, är jättegoa!;=)
  Grattis till snart ett till mirakel, har sagt grattis tidigare, men tycker detta är jätteskoj att få följa.
  Kram Marika

  Svara
 • Grattis på namnsdagen var det ju jag glömde….

  Svara
 • gamnacken är vanligt förekommande hos oss 🙂 och då är jag inte gravid. Skönt att höra att fler familjer förfaller under ledigheter och sover halva förmiddagen, problemet är att det blir svårt att vända och återgå till normala tider sen när skola och dagis kör igång. Men det är smällar man får ta för det är ju såååå skönt att sova på morgonen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det där härliga Clean-paketet fick jag av mannen i julklapp. Använder Warm Cotton (min absoluta favvo) och Fresh Laundry men nu har jag två nya dofter att prova oxå. jag fullkomligt älskar denna typ av doft… doftar inte tungt utan bara rent & fräscht. Bra inköp av dig ;-)!
  Kram Lindha

  Svara
 • Hej kärlek!

  I LOVE CLEAN!! Och vad bra med ett helt kit! Svårt att välja ut vilken som är bäst.
  Massa GRATTIS i efterskott på din namnsdag, och hur gulligt va inte det av Peter då? Ni är så fina!!
  Pussen

  Svara