Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:13 | januari 6, 2012

Äntligen samlade

God kväll min vän. Nu är hela familjen äntligen samlad igen. Min klump i magen försvann så fort jag såg att planet landade 🙂

Planet var en timme försenat. Vi väntade och väntade.

När William och hans barnvakt äntligen kom ut sprang Liv fram och vi sken nog alla lika mycket av glädje.

William kom hem med en present till mig. Han hade gått på Victorias Secret och valt ut en doft som han köpte för egna pengar. Hur kärleksfullt är inte det? Han vet att jag gillar deras dofter och så överraskade han mig med en som han tyckte doftade gott.

Han sa, ”Mamma, nu kommer du lukta som alla snygga tonårstjejer!” 🙂

Mmmmm!

En skön känsla av lugn har fyllt min kropp och själ.

Nu ska vi äta en sen middag tillsammans.

Varma kramar ♥

 


21 kommentarer21 kommentarer om “Äntligen samlade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag läser din blogg varje dag, men är lite dålig på att kommentera. Jag vill bara säga att du kan vara stolt över dig själv och dina barn. Jag tycker att du är en fantastisk mamma och att dina barn verkligen är fantastiska. Tänk vad spännande med en liten bebis till, jag längtar tills jag väntar mitt 1a barn. Som det är nu så har jag två bonussöner, som är helt underbara! Varm kram till dig

  Svara
 • Vad spännande det ska bli att se den lill* bebisen, dina barn är så väldigt olika varandra! Kanske blir en liten mini-Hannah kopia denna gång 🙂

  stor kram och hoppas ni har en riktigt härlig kväll nu!!!!!!

  Svara
 • Förstår känslan när alla är samlade på trygg mark. Aw vilken fin kille W är. Den doften verkar inte helt fel. Love VS!

  Mys nu ordentligt i helgen och vila magen 🙂

  Ps. Tycker dina barn börjar likna dig allt mer. Hörde senast idag av en vän att barnen sägs likna sina pappor i början för att pappan ska känna sig säker på att han är pappan 😉 *sagt med glimten i ögat* hi hi

  Svara
 • Härligt! Då kan ni ta helg på riktigt nu då!
  Åh, vad gulligt av Wille att köpa den till dig! DET är kärlek och går rakt in i hjärteroten!
  Måste fråga dig och er andra som läser på tips på bra Iphone 4s skal? Vart har ni köpt?

  Kram o ha en mysig kväll! /Carina

  Svara
 • Jag köpte ett skal från en torghandlare på Hötorget. Ett vitt enkelt i plast för 100 kr.

  Annars finns det hur mycket som helst. Apple har egna, dock dyra, teknikmagasinet har och så finns det säkert otaliga många märken som gör fina skal.

  Puss

  /H

  Svara
 • En riktigt genomgo och omtänksam kille er William.Han har verkligen hjärtat på rätta stället;) Mio en riktig charmör med massor av bus i blicken.Lilla Livan så söt och så duktig liten tjej.Härligt när hela familjen är samlad igen.Då mår man som bäst.Ha en skön kväll.Kram kram.

  Svara
 • Älskar Victoria’s Secret!
  Kan rekommendera att handla från deras sida om du inte kan hålla dig tills du kommer till en butik http://www.victoriassecret.com/
  Sist jag beställde kom det efter ca en vecka, även om det stod att leveransen skulle komma inom en månad.
  Gjorde det senast idag. Beställde en velourmysdress som jag tänkte gå i hemma till våren när jag kommer vara sjukskriven efter en hjärtoperation.
  Ha en fortsatt fin kväll och njut av att ha hela familjen hemma!
  Kram

  Svara
 • Hej fina,

  Tack för tipset! Det är ju inte så ofta msn har chansen att besöka VS 🙂

  Hjärtoperation! Hoppas allt går bra. Tänker på dig.

  Varm kram

  /H

  Svara
 • Åh, hur söt får man vara? 🙂 Väldigt gulligt gjort av William! Gullunge.

  Svara
 • Mys! Man blir ju glad för mindre! Önskar en trevlig helg!

  Svara
 • Ohhh vilken underbar gåva av William!!

  Lyckas jag till hälften med att uppfostra min son så som du lycktas med dina så kommer jag lyckas!!!

  Svara
 • Så härligt för dig att ha alla barn samlade igen!!!! Så fina är de ju också.
  Gulligt av William att ha med ”tjej” parfym till mamma. Kan riktigt se hur söt han är när han går omkring där inne och sniffar på de olika dofterna, kvinnor som ler åt hur sött det är, och hans pappa leende beskådande och uppmuntrande(han ville nog också att hans sons mor skulle få det bästa 🙂 ) det hela….
  Så himla spännande det ska bli att få följa din graviditet och se vad den utmynnar i….. 😉 .
  Kram!!

  Svara
 • Hej Hannah! Åh du är så otroligt vacker! Du fullkomligt strålar! 🙂

  Jag skulle gärna vilja veta, vad använder du för mascara?

  Kram Emelie

  Svara
 • Åh, jag tackar (rodnar) 🙂

  Jag använder Wonder lash från Oriflame i färgen svart.

  Den är verkligen superbra!

  Stor kram

  Svara
 • Vad härligt för er att vara samlade igen!

  Så gulligt av William! Älskar Victorias Secret! 🙂

  Kram på er hela familjen!

  Svara
 • Förstår du pustar ut när planet väl landat, jisses jag vill knappt sonen åker bil med min äldsta dotters kompis haha, kör försiktigt förmanar man dem. Skönt att hela truppen är samlad hemma nu, unna er en härlig helg och snart så börjar rutiner och läxor samt aktiviteterna igen.Njut av de få dagar som e kvar, de ska jag göra.

  Men så gulligt av William att köpa parfym till dig, man blir ju så glad när man får ngt av barnen, köpt som gjort. Min son hade gjort en jätte fin lastbil på träslöjden till mig i julklapp, på flacket skulle jag ha godis , typ choklad i papper. Jag blev så glad för den, helt klart den bästa julklappen, Av Filippa fick vi en kotte med rött litter samt en fin julgransprydnad hon gjort som såg ut som en tomte, min äldstsa köpte Maria Montazamis läppstift, man blir så glad för de man får av dem mamma hjärtat smälter. Vi har haft en myskväll tittade på thrillern på 5an. Bra film…sovgott och ta hand om varandra, Kram Kerra

  Svara
 • glitter för sent på kvällen o skriva haha…flaket inte flacket…jaja jag bjuder på de nu 🙂 natti natt.

  Svara
 • Så söta barn och härligt med så fin syskonkärlek! Kram

  Svara
 • God morgon Hannah!

  Visst är det skönt när magklumpar försvinner. Så befriande 🙂
  Härligt att äta middag tillsammans när alla är samlade efter att ha varit ifrån varandra. Myspys!

  Idag kanske jag städar ut julen. Bara jag och minstigen hemma så jag tar nog chansen när ingen kan stoppa mig 🙂 Eller kanske inte. Tänk om killarna blir ledsna. De är ju faktiskt de som har pyntar hela granen själva. Väntar tills imorgon då alla är hemma istället. Så får det bli! Myser med lillplutten hela dagen istället <3

  Tänk att snart så har du en liten liten plutt i din famn. Hur vackert är inte det <3 Och att det finns kärlek till alla. Tänk att man älskar alla sina barn precis lika mkt. Det bara är så. Direkt när barnet har kommit ut så bara sköljer kärleken in över hela förlossningsrummet 🙂 Helt galet med känslor är det. Förstår att du längtar till den dagen <3

  Önskar dig en fin dag med din familj! All kärlek <3

  Svara
 • Så omtänksamt av William 🙂 Gullunge! Ha en trevlig helg!

  Svara
 • Underbara underbara barn…<3!!!

  Svara