Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:50 | januari 6, 2012

Drömmen om sol och värme

Hej igen. Här börjar det bli lite mer liv och rörelse. Mio och Peter är uppe 🙂

Jag och Liv har tagit bort all jul nu. Hon blev först ledsen när jag skulle ta bort barnen julpyssel men vi lade det i en hemlig jullåda med en fin rosett runt, som vi bara får öppna nästa jul och då lugnade hon ner sig.

Ser du Livs lite blyga glädje över att Mio är hemma igen?

For och handlade mat inför helgen och hittade skor till pojkarna också. Ett riktigt fynd!

Mio gillade dem jättemycket.

129 kr! Bra va?

William kommer från LA:s härlig sommarvärme till minusgrader och lite snö här hemma i Sigtuna. Hm, undrar vad han gillar bäst 🙂

Han älskar i och för sig vintern. Vi har pratat om att kanske ”flytta” till Thailand i fem, sex veckor nästa vinter och så får pojkarna gå i svenska skolan där. William tyckte inte om idéen att kunna bada varje dag, för då missar han ju den härliga snön, pulk- och skidåkning och kunna ha snöbollskrig hemma i Sverige. Alla är vi olika 🙂

Jag älskar vintern runt jul (OM det är snö) men januari och februari skippar jag gärna. Vilken dröm att kunna ligga på stranden i Thailand då.

Fick precis en bild från pappa som han tog nu. Så här får det gärna se ut…

Vackra Älvdalen, ett riktigt vinterlandskap. Måste fara upp dit snart.

Puss ♥

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Drömmen om sol och värme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka söta blickar hon ger storebror va? Dom är ju bara för goa.6 v.i Thailand? JA TACK det hade inte varit helt fel.Jag vet bara inte om jag kan vara utan barn och barnbarn så länge.Bara du fortsätter blogga Hannah annars får du inte resa;)Vilket kap vinterkängor för 129 kr. Ibland ska man ha tur.Ha en fortsatt härlig dag med din fam.Puss.Ps.Här blir det inga hjärtan för jag vet inte hur man gör;)

  Svara
 • Underbar bold på Mio och Liv, Livs beundrande blick på storebrorsan. Hur sött som helst! Mmm värmen är inte helt fel. Vi har heller ingen snö i Zurich, i bergen finns det men med våran lilla Dixie som avskyr snön vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på till helgen. Semesterresa till Kuala Lumpur är inbokad i februari så vi längtar också efter värmen. kram towe.

  Svara
 • Ja visst ska de vara snö när de är vinter speciellt december och januari, då det är julledigt för barnen. Åka pulka och skridskor,skidor mm. Egentligen undrar jag vad som lockar just med Thailand? För mig har de aldrig varit en sån lockelse att åka dit, ja för shoppingen då kanske 🙂 Älskar billig shopping, men nu när dollarn e billig så vill jag till USA de är dit jag vill åka, Los Angeles är ett favvomål. Filippa blev likadan när hon var mindre när de andra barnen kom hem, nu e det bara fullt ös och ska leka o bråkas om vartannat…phu. Härlig vinterbild, saknar snön men nu kan de faktiskt kvitta känns som en vårdag ute solsken och lite kallt ingen snö…, kram på er ha en mysig kväll, ps hur var bion? Vi kollade på 2012 ice age, hyr dedn INTE med kidsen den var sååååå dålig, vi skrattade igenom filmen med alla overkliga data gjorda klipp *s* Kram Kerra

  Svara
 • Har en vän som på måndag åker till Thailand och kommer hem den 25 februari. Nu har de ju en son som bara är ca 5 månader, så de behöver ju inte tänka på skola.
  Men vill ni det tycker jag absolut ni skall göra det. Hade gärna gjort det, och jag hade saknat ev snö ett dugg. Den vintern vi har nu är helt underbar!
  Kram

  Svara
 • Ja, jag ser Livs blyga glädje. Gulligt 🙂 . Thailand sex veckor nästa vinter låter som en dröm. Skulle inte tveka en sekund om jag hade den möjligheten. Jag gillar också vintern runt jul och nyår, men har alltid önskat att någon gång kunna fly till varmare breddgrader under vinterhalvåret.

  Puss ♥

  Svara
 • SÅ ska vinter se ut!!! Underbart vackert och framförallt ljust! Men jag håller med dig. Hade gärna åkt iväg ett längre tag under vintern för sol, bad och värme. Under 4 vintrar för några år sedan var jag knappt hemma. Det var 2 st tvåmånaders resor till asien och australien bl a, sedan reseledarutbildning en vinter på mallis och därefter jobb som reseledare en vinter. UNDERBART. Det har även hunnit bli en långresa till efter det, till thailand. Är otroligt tacksam för resorna, men saknar det lite. Nu sitter jag här med 2 underbara barn, nyinflyttad till hus och arbetslös… Känns som att det kommer dröja innan man kan ge sig iväg på en långresa igen. MEN någon gång så:) Bara jag får ett jobb, barnen blivit lite äldre och man samlat ihop en stor resekassa. Skidresor är mysiga, men måste jag välja så vinner värmen med hästlängder!

  Svara
 • Först och främst vill jag gratulera till bebben i magen! Så underbart, vi har själva gått i tankar på att skaffa en trea, håll tummarna…
  Vi har själva hus i Thailand och var där i tre månader under 2010 vargavinter. Jag kan ”varmt”, hi hi, rekommendera det. I vårt område har det precis byggts en ny svensk skola så nu finns det två stycken (den andra på Kho lanta) i Thailand. Är ni intresserade av att veta mer och ev hyra vårt hus så kan du höra av dig till mig, jag berättar och tipsar gärna!
  Kram Sara

  Svara