Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | januari 6, 2012

Modighet

God fredag min vän. Här hemma har jag och LIv en skön morgon. Vi har precis ätit frukost och Liv sitter bredvid mig i soffan och tittar på Djungelboken. Mio och Peter sover fortfarande. Peter låg vaken halva natten och följde Sverige när de tog guld i Juniorvärldsmästerskapet i ishockey. Mio kom hem så sent igårkväll så han får också sova ett tag till.

Liv sov när Mio kom hem igår men imorse smög hon upp i hans säng och pussade på honom när han sov. Hon var nästan lite blyg 🙂 Hon har saknat honom så.

Mio har varit uppe i Åre med sin pappa. Han är så orädd och tuff. Inget hindrar honom från att våga prova på allt. Han lärde sig åka skidor i ett nafs. Hans pappa hade fått jaga honom i backarna då han for ner som en tok och tog första bästa lift upp igen.

Vill han lära sig att gå på händer, snurra på huvudet, åka snowboard, gå ner i spagat och split, ja allt, då gör han det 🙂

Tänka att barnen blir så olika trots att de växer upp i samma hem och får samma uppfostran. William har alltid varit mer försiktig. Kanske är man mer överbeskyddande med sitt första barn och inte lika sjåpig med sitt andra? Vågar släppa taget och låta dem prova mer eftersom man vet att det inte är farligt att låta de få prova sina egna vingar.

Mio är jag dock mer orolig för idag för man vet inte vad han får för sig.

Önskar jag hade mer av Mios guts. Han får gärna smitta av sig lite.

Känns skönt att alla mina små lamm snart är hemma igen 🙂 William kommer i eftermiddag så vi ska fara och möta honom på Arlanda.

Önskar dig en fin start på dagen.

All Kärlek ♥

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Modighet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilket MOD! 🙂

  Svara
 • Jag tycker Mio är en riktig liten cooling 🙂
  Ha en bra dag och jag antar att det blir mkt kramande i eftermiddag, härligt!!
  Kram Lotte

  Svara
 • Häftig grabb den där Mio! Söta Liv, hon har verkligen saknat honom JÄTTEMYCKET! 🙂
  Det är jättebra att han vågar prova på nya saker som han kanske inte redan kan, har en inre vilja, nyfikenhet och motivation till att genomföra någonting, till att utvecklas och komma framåt! Han kommer gå långt med den där inställningen och modet, det är jag säker på 🙂

  Ha en fin dag!!

  Svara
 • Aw mysigt med alla barn samlade och så helg!! Love it! Missa inte gladiatorerna imorgon – nostalgi 🙂 🙂

  Svara
 • Ha en bra dag, förstår att du längtar efter sonen som ska hämtas.på Arlanda. Att hämta är mycket bättre än att lämna. Det är betydligt roligare när min pappa kommer hit från Frankrike än när han ska hem igen .

  Svara
 • Hej!
  Ny här på bloggfamiljen, men har följt din blogg länge. Och nu tog jag tag i saken och blev medlem, känns jättekul!
  Hösten 2009 föddes min älskade lilla sladdistjej och hon påminner så mycket om din sötis! Hon har också förmånen att ha två äldre syskon, 9 och 11 år gamla ( en tjej och kille från min tidigare relation ) samt en två år äldre storasyster ( dotter till min man ). Du kan ju föreställa dig vilken fart det är hemma då alla barnen är hos oss ( varannan vecka )!
  Din son är en liten tuffing! Jag får själv hjärtat i halsgropen när min kille drar ner för backarna utan några som helst hinder. Dessutom tävlar han aktivt cross, och ibland vågar jag knappt titta då han far fram! Tyvärr, hur mycket man än vill, måste man våga släppa taget lite….även att jag helst skulle vilja ta dem och skydda dem från allt farligt och elakt…..

  Kram och tack för en underbar blogg!

  Svara
 • Ha ha dessa karlar… Johan kom och la sig klockan 4 å sa att han inte kunde va vaken mer för han hade sån huvudvärk…. så nu satt han på morgonen och kollade inspelningen på det som va kvar:)
  Blir nog bio för oss, imorgon tänkte vi gå på Chipmunks i Kista….. så skönt med en extra dag ledigt så man hinner med lite sånt med:)
  Hoppas ni får en riktigt mysig kväll med William ikväll!!

  Många kramar

  Svara
 • Hahahaaa. .. idag kom den..!
  Jag skulle köpa frimärken i kiosken här breve där vi bor… (typisk karl-kiosk me tobak, triss/ spel o hysteriska karlar du vet..)..
  Så säger ena karln i kassan ”Hejsan damen- hur står de till..?..” Jag svarar att jag är sjuk o lite småhängig men ok..o ber om frimärken..
  Karln ” Jaha krya på dig, en sak som kan muntra upp dig är att jag varje gång du handlar /hämtar ut paket här först ser Hannan Graaf när du kommer innanför dörrn..”
  -Hahahaa..
  Jag tycker inte vi är så lika, men jag har sååå många ggr hört det haha.. Dock är jag brunett o brunögd men eftersom du nu är brunett så gissar jag att de kanske ser en koppling..?.. haha..
  Glad blev jag iaf 🙂

  Ang mat… jag är precis som dig.. får för mig att jag är JÄTTEsugen på nåt.. äter de o sen vill jag inte veta av de mer för mår så illa hahaha.. man är ju lite smått knäpp 🙂

  KRAM – ha en fin dag 🙂

  Svara
 • Jag önskar också att jag var mer som Mio, eller som min egen mellanpojke. Finns inga rädslor för något, han vill bara prova allt. Tänk om man hade lite mer mod i kroppen. Ju äldre jag blivit och ju fler barn jag fått desto räddare och fegare har jag blivit. Vågar ingenting längre och det är ju så trist. Tror att man får roligare med lite härliga kickar om man vågar sig på lite tokigheter. Men jag försöker tänka att det kanske kommer igen sen när barnen växer upp och blir stora. Då blir jag väl en galen 60 taggare förstås som ska prova allt här i livet. 🙂

  Ha en fin dag, solen skiner här hos oss i alla fall.

  Puss & Kram

  Svara
 • Härliga vilda Mio, så full av energi och bus 🙂 . Förstår att du ibland oroar dig för honom, men det måste ju vara så roligt att ha honom omkring sig också. William har ju definitivt ett stort hjärta av guld och det kanske är skönt att ha ett barn som är lite lugnare. Undrar just vad ditt fjärde barn kommer att ha för personlighet…

  Ha en fin dag du med Hannah!

  Svara
 • Mio är otroligt söt och verkar mycket tuff. Förresten alla dina barn är söta! Kul att han haft det bra i backarn. kram towe.

  Svara