Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | januari 7, 2012

Klassiker och nostalgi

God kväll min vän. Har din dag varit bra? Vi kom precis hem.

Min mamma fyller år idag så vi åkte dit och överraskade henne med tårta och sång.

Har kommit till det där stadiet i graviditeten då man inte riktigt kan se att jag är gravid (med kläder på) men alla byxor sitter hemskt i midjan. Min tightsperiod kommer starta idag och pågå fram till det blir dags för sommarklänning... eller tältduk.

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA ♥

Hormonerna gör mig galen. Ena sekunden gråter jag, andra sover jag och i tredje vill jag raka av mig allt hår på huvudet.

Nu ska vi påbörja en myskväll med 80-talsklassikern Elefantöra med pommes och bea (pulver) till middag, följt av nostalgiprogrammet Gladiatorerna på TV och avslutningsvis godisfrosseri. En skön lördag med andra ord 🙂

Allt gott.

Kärlek ♥

 


22 kommentarer22 kommentarer om “Klassiker och nostalgi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det syns inte på dig att hormonerna härjar, du är så vacker 🙂 förstår att mamman din blev glad av en sån fin överraskning! Ha en kanonkväll med mat, godis, tv och familjen 🙂

  Svara
 • Ha-ha-ha!! Goaste du!! <3 Riktigt ser hormonerna framför mig!!! Ha en skön kväll. Här blir det också ett öga på gladiatorerna, om vi inte somnar, vill säga. Puss & kam

  Svara
 • KRAM, ska det ju vara!!! 🙂

  Svara
 • Det syns inte alls, du överdriver:) Jag har recept på en supergod o lätt sås som smakar som beasås, gör den istället, du blir inte besviken!!!:)

  3 dl grädde, 1 burk creme fraiche, 1 köttbuljongtärning, 2 tsk dragon(torkad), en skvätt soya, koka ihop allt o låt koka ca 15 min…..Supergod o lätt!!!! Kram!!!

  Svara
 • Hej där!

  Måste ha nån gravidradar, för långt före Jill Johnsson gick ut med sin första graviditet sa jag (såg henne på tv vid något tillfälle) att hon var gravid, har sett det på några bekanta också, och hade tanken när jag såg bilder på dig vid spisen tidigare 🙂 (Här http://www.bloggfamiljen.se/hannah/?p=61666)

  Stort grattis till er allihop, är allt bra avis då jag vill ha en tvåa men inte får med mig gubben på det!

  Svara
 • Nu när jag ser Gry på tv kom jag på att henne såg jag mage på bra långt innan hon ”kom ut” (Körslaget) – månne jag bara inbillar mig? 😉

  Svara
 • Tror du hon är gravid nu? Jag klurade på det….

  Svara
 • Menar du Gry? Har inte sett henne på länge, så vet inte 🙂

  Svara
 • Efter maffig brunch på ett värdshus i närheten blev det grönsaker, chips och dip med godis och gladiatorerna här :-).
  Trevlig kväll.
  Kram

  Svara
 • Hahaha älskar din beskrivning av hur man mår 🙂
  Förstår precis hur du känner..
  Hoppas du får en bra lördags kväll..
  Kram du fina<3

  Svara
 • Du är så fin, ville bara säga det! Kram

  Svara
 • HAHAHA! Du vill köra en Britta Spjut (kallar Britney för det)! Men vet du, jag var precis likadan med alla mina 3. Med dom två första klippte jag svinkort, SJÄLV! Med mellanpojken stod jag i badrummet när pappan kom hem och hade rakat nacken och spydde i handfatet. Han trodde på riktigt att jag blivit rudis. Sen har man ångrat sig o tjutit ögonen ur sig. Med Milo kom samma känsla men jag höll mig sista gången. Vad hjälpte det när man blonderade det och höll på hela sommaren, nu har skiten gått av istället, snark!

  Hannahpanna, du är superduperfin men jag vet hur du känner!

  Kärlek till dig!

  Ps: Tack för svaret angående porslinet å grattis till mamsen!

  Svara
 • STOR KRAM.

  Svara
 • Samma som här då, godis frossa och Gladiatorerna, de e ju kult. Tights i all ära de enda jag kommer i just nu, haha gått upp för mycket, tyvärr. Men nu ska de tränas bort och äta rätt. Nä dags att se vidare på filmen dumpad med barnen, hmmm kanske inte rätt film men men de e ju en komedi!!

  kram på dig.

  Svara
 • Hoppas kvällen blev bra.
  Vem är killen i rosa tröja som står intill dig på ett foto ?
  Nån jag borde känna igen eller ?

  Svara
 • De kan jag svara på, Isac Magdalenas son! Hannas systerson alltså.

  Svara
 • ok, tack för det svaret.
  Kär påg som vi säger här i skåne :-))

  Svara
 • Hannah!

  Eftersom du lagar mycket mat och ofta har folk på middag så undrar jag vad du har för matbord?

  Vi har precis flyttat till hus och letar efter det ultimata matbordet……

  Svara
 • Bara marängsviss som saknades för att det skulle vara komplett 🙂

  Kramiz

  Svara
 • Godmorgon, de där med graviditetshormoner är inte kul, själv blir jag som häxan surtant, eller maciga de hex, cruella de vile när jag varit gravid, fu vad jobbigt de är aldrig nöjd trött för jämnan, ena stunden är allt på topp för att en sekund senare kan allt bara vara skit. Hua ja de har sina nackdelar att vara gravid, tur man inte är det hela tiden haha stackars min sambo då( o jag e inte gravid ) relaterar bara till din känsla jag vet hur de är, som säker många andra känner igen sig. Ska bli spännande o se vad de e för lite knodd som är där inne. Har du ngt önskemål, ja vet man ej ska fråga kanske, men de gör jag ändå. Sen behöver du ju ej svara . När jag väntade min sista ville jag ha en tjej, givetvis är det huvudsaken barnet är friskt och välskapt men får man önska så ville jag ha en tjej till. Hade blivit lika glad för en kille, men nu slog ju min önskan in och nu har jag mina 3 tjejer och min fina son. Kram

  Svara
 • Jag går n vecka 12 morgon och känner mig som ett vrak. Kan nte förstå hur vardagen ska överlevas imorgon. Att gå upp tidigt är lte av det värsta jag vet, tills man är uppe iaf 😉

  Svara
 • Följde dig flitigt när du väntade Liv och då jag väntade vårt första barn lite senare. Nu är jag i v 13, och min tightsperiod tar också fart. Stort grattis till tillökningen!
  Ser framemot att följa den här gången också!

  Svara