Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:34 | januari 7, 2012

Udda samlare

Hej min vän och god lördag. Hoppas allt är väl. Idag är luften krispig och kall. Jag sitter med en kopp kaffe och tittar ut över trädgården och Mio och Liv  som leker. William har fotbollsträning så han och Peter är iväg.

Vad har du för dig?

Jag måste visa dig tillskotten i min GreenGate-samling. Fick dessa fyra i julklapp av min mamma.

Kolla in min härliga hylla 🙂 . Älskar att blanda blommigt, prickigt, udda och olika färger.

Om jag någon gång i livet får ett sommarställe då ska jag fylla det med Greengate.

Får alltid många frågor om vilken mascara jag använder så here we go… again 🙂

Wonder Lash Intense från Oriflame.

Nu börjar det dra kallt här inne. Barnen tror tydligen att vi har svängdörrar och har inte stängt ytterdörren.

Önskar dig en fin dag.

Puss och Kram ♥

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Udda samlare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Använder också den mascaran, riktigt bra och dessutom billig 🙂 Härligt porslin och helt perfekt julklapp.

  Svara
 • Men ååååh, hade William köpt en sån parfym till dig? Är det något som kan få mig att gråta så är det just sånt där. Så fint så det är inte klokt. Tänk vilken omtanke dom lagt ner på att glädja sin mamma. Hjärtana ♥

  Men du, vad fiiint det var det där greengate märket. Jag är ju egentligen så allergisk mot när det är olika sådär men det där var ändå inte olika utan så fint tillsammans. Vart säljs det? Förlåt om jag frågar nåt som du redan svarat på 100 ggr…

  Hmmm, min svägerska säljer oriflame, blev lite nyfis på den där mascaran nu. Jobbar ju som makeup artist också så alla nyheter välkomnas. Du har ju übersnygga fransar jämt!!!

  Nähä, nu ska jag fortsätta surfa som jag gjort i 47 dagar i rad nu känns det som. Blir aldrig frisk, snyft… 🙁

  Puss & kram

  Svara
 • Hej snygging! Jag brukar inte heller gilla den typen av krusidull gulle gull men GreenGate, som är danskt, är ljuvligt. Det finns att köpa lite varstans. Jag har hittat några av mina på en prylbutik i Sigtuna och så vet jag att Syster Lycklig inne i stan säljar massor från GG. Även en butik i Jakobsberg, det är ju inte så långt från dig.

  Puss puss

  /Hannah

  Svara
 • Greengate är sååå fint, tänkte önska mig det i julklapp av min sambo, men ack de e ju rätt dyrt. Sen vill jag ju ha mer än två itaget, men man måste ju börja någonstans, så ska ta och köpa ngr från Förr där de har deras märke.

  Är mascaran förlängande?? behöver verkligen de har så små o korta ögonfransar 🙁 Hittar aldrig ngn bra. Ikväll blir det Amerikansafton öl & snacks haha, nu ska jag börja med maten. Ha en härlig lördag, ps jag vet med svängdörrarna Filippa skulle hämta sitt paraply ute men hennes pappa hade tagit in de redan, men inte trodde hon på de, utan stod vädra ut all värme…ja dessa barn hehe. KRAM!!!!!

  Svara
 • Jag önskar mig alltid saker från GreenGate när jag fyller år eller i julklapp. Det har tagit ett bra tag att få ihop min samling. Bara att önska på 🙂

  Mascaran förlänger kanske lite men framför allt så gör borsten fransarna separerade och fina, inga klumpar.

  Kram Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej! Idag har jag unnat mig lite egentid…tokshoppade på NK:s stora rea, hittade ett par fina stövletter. Behövligt för en gravid kvinna i månad 3:-). Fick även chans att träffa en mycket god vän som jag bara ser en gång per år pga att hon går på operakonservatorium i Haag (jag älskar opera!).

  Så, nu är man hemma igen, försöker roa mitt tvååriga busfrö med barn-dvd, och sen blir det till att åka och storhandla. Förbereder för en stor och smaskig frukttalrik inför kvällen. Ekologiskt så långt det går (har nästan blivit manisk efter att ha sett rapport i veckan om hur otroligt mycket gifter och kemikalier det är i allting:-/). Brukar du/ni tänka på vad ni äter/köper för kläder till barnen? Kram!

  Svara
 • Jättesnyggt Green Gate porslin.Där är lite Hannah över det;)

  Svara
 • Vilken härlig porslinsamling! Tror aldrig att jag har sett ”GreenGate” men den samlingen du har såg superfin ut, lite romantik, gammaldags och nytt i ett, jättefint!
  Idag har jag sovit LÄNGE, ätit en god brunch och tittar nu på skidorna, en mysig dag har jag 🙂

  Ha en fortsatt fin dag tillsammans med fina familjen!

  Svara
 • Hejsan 🙂
  Vilket underbart porslin! Skulle passa bra här hemma hos mig med 😛
  Hoppas ni får en härlig lördags kväll.

  Kramis / jeanette

  Svara
 • Green Gate är superfina, har aldrig sett de i blått förut, de gillade jag skarpt!
  Synd att muggarna inte finns med öron bara. 🙁

  Kram!

  Svara
 • Jättefint porslin!!!!
  Massor med grattis till bebisen i magen 😉
  Många kramar Erica

  Svara
 • Först måste jag gratulera till den lilla/e i magen! Vad underbart med en liten till!
  Älskar också Green Gate och speciellt de blommiga nu till våren!
  Önskar dig All lycka till i väntans tider och när det väl är dags!

  Ljus och Kärlek till hela familjen! 🙂
  Kram Från Anna

  http://www.annarundkvist.blogspot.com

  Svara
 • Go kväll fina!
  Ja visst är mascaran bra, klarar mej inte utan den.
  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram

  Svara